Suosituimmat kirjoitukset - Kävijämäärien mukaan

Kummablogin suosituimmat kirjoitukset


Reilut viisi vuotta on mennyt tämän Kummablogin aloittamisesta, ja pitipä sitä ihan huvikseen katsella, että mitkä mahtavat olla ne suosituimmat kirjoitukset vuosien varrelta. Rankkaukset tehdään puhtaasti kävijämäärien mukaan. Laatu on vuosien mittaan heitellyt laidasta laitaan.

Epäilen kyllä tuota Googlen tuottamaa statistiikkaa, ja luultavasti se ei ole ollut käytössä kovinkaan pitkään. Oli miten oli, mutta seuraavaksi hieman katsausta suosituimmista jutuista:


1. Amazon.co.uk ja Amazon.com ja tilaaminen netistä


Kirjoitus Amazonista tilaamisesta tuli tehtyä lähinnä sen takia, että jostain syystä minulta tullaan aina kysymään, että "kuinka tilaat sieltä ja sieltä verkkokaupasta". Ei netistä tilaaminen mitään rakettitiedettä ole, mutta tiettyjen juttujen kanssa pitää olla tarkkana. Amazon-opasta on päivitelty vuosien varrella muutamaan kertaan. Verotus kun tuppaa muuttumaan Suomessa ja Englannissa lähes vuosittain. Lisäksi Amazon tarjoaa nykyään ilmaiset postikulutkin. Ebay-opas ja iHerb-opas on ollut myös mietinnässä, mutta jostain syystä nämä syövät niin paljon vapaa-aikaa, että aina ei jaksa.

Lue alkuperäinen kirjoitus: Nettikaupat Osa 1 - Amazon


2. Netissä Rikastuminen (Google Adsense, Amazon Associates, iHerb ja Tradedoubler) - Helppoa rahaa


Jostain syystä Internet on täynnä mainoksia, jotka lupaavat helppoa työtä kotona, ja ohjeita kuinka netissä rikastutaan. Tottakai aiheesta piti kirjoittaa hieman enemmän ja vertailla eri mainostajia. Niitä suuria rahoja ei vielä ole näkynyt, eikä myöskään "helppoa rahaa".

Lue alkuperäinen kirjoitus: Netissä "Rikastuminen"

3. Tietokonepelaaminen ja 120Hz IPS-monitorit (3D-pelaaminen)


Saunakeskusteluissa veljen kanssa tuli pohdittua, että pitäisi aina tehdä blogikirjoitus, kun on perehtynyt johonkin aiheeseen. Jostain syystä aloin tutkimaan, että onko 120Hz IPS-monitoreja saatavilla, ja omat tutkimustulokset päätyivät sitten ihan blogikirjoitukseksi. Ilmeisesti joku muukin on metsästänyt IPS-näyttöä 3D-pelaamiseen.

Lue alkuperäinen kirjoitus: Pelaaminen ja 120Hz IPS-monitorit

4. Valokuvien terävöitys (Photoshop-opas)


Vapaa-ajalla tulee bloggailun ohella harrastettua myös valokuvaamista, ja valokuvienkäsittelyä. Photoshop on käynyt vuosien varrella tutuksi niin töissä, kuin vapaa-ajallakin. Käytän ihan omaa tapaa valokuvien terävöittämiseen, ja se toimii mielestäni varsin hyvin. Photoshop-oppaitakin olisi kiva tehdä useampi, mutta aikaa ei tunnu riittävän millään kaikkeen.

Lue alkuperäinen kirjoitus: Valokuvien terävöitys ilman lisääntynyttä kohinaa

5. Tietokonelehdet ja niiden heikentynyt taso


Tilasin ennen useampaakin tietokonelehteä, ja niiden taso on heikentynyt joka vuosi. Piti sitten aiheesta avautua netissä. Nykyään olen lopettanut lehtien tilaamisen käytännössä kokonaan (mitä nyt näytenumeroita tilailen ilmaiseksi).

Lue alkuperäinen kirjoitus: Minne katosi tietokonelehdet?





Mainos joka tuo hyvää oloa ja mieltä:

Kokeile netin parasta luontaistuotekauppaa iHerb.comia ja tykästy. Alennuskoodi YUY952 antaa vähintään 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Muutenkin paljon halvemmat luontaistuotteet, kuin Suomessa. :)

Apua tilaamiseen? Omia iHerb-arvosteluja ja kokemuksia

Kommentit

Suositut tekstit