Tervetuloa Blogiini!

tiistai 22. lokakuuta 2013

Zinzino Balance Oil vs muut Omega 3-tuotteet

Zinzino Balance Oil vs muut Omega 3-tuotteet


Zinzino ei pelkästään myy ylihintaisia kahvinkeittimiä ja kahvipodeja, vaan nyt valikoimista löytyy myös Balance Oil (Omega 3/Kalaöljy) valmiste.

Pitihän tuota netistä lähteä vertailemaan, että mikä hintaero on Zinzinon tuotteilla, verrattuna muihin valmistajiin. Ensimmäisenä iskee silmään ravintosisältö ja se, että annoskoko on 7,5ml ja 12ml, lieneekö syynä se, että näyttäisi paremmalta paperilla. Kun muiden valmistajien annoskoko on yleensä 5ml.

Verrataan kolmea tuotetta, ja laitetaan kaikille arvoiksi 7,5ml. Käytännössä kannattaa pitää silmällä EPA ja DHA arvoja. Jos Omega 9 rasvahapot kiinnostaa, niin kaupasta vain ostamaan oliiviöljyä. Sitä saa pullon halvalla.Zinzino Balance Oil:


Ravintosisältö, 7,5 ml

Omega-3-rasvahappoja: 1413 mg
EPA: 802 mg
DHA: 427 mg


Hinta: 36 euroa (60 annosta 5ml annoksilla) 60 euroa (100 annosta)

Lisätietoa: Zinzino Balance OilMöller kalanmaksaöljy (apteekista):


Ravintosisältö, 7,5 ml

Omega-3-rasvahappoja: 1800 mg
EPA: 600 mg
DHA: 900 mg

Hinta: 16,50 euroa (100 annosta 5ml annoksilla) + pullo oliiviöljyä

Lisätietoja: yliopistonverkkoapteekki.fiNow Foods, Omega-3 Fish Oil, Lemon Flavored, 16.9 fl oz (500 ml) (iHerb)


Ravintosisältö, 7,5 ml

Omega-3-rasvahappoja: 2100mg
EPA: 1110 mg
DHA: 712,5 mg

Hinta: 18,45 euroa (100 annosta 5ml annoksilla) + pullo oliiviöljyä

Lisätietoja: Iherb tuotesivuYhteenveto:

Onhan tuo Zinzinon Balance Oil aivan järkyttävän kallista, kun verrataan muihin valmistajiin. Lisäksi tuote ei ole läheskään niin riittoisa, kuin muiden valmistajien (annoksia 60, kun muissa on 100 annosta) Möllerin kalanmaksaöljy on hyvä valinta, jos hakee perus omega-3 valmistetta. Iherbin vastineessa oli selvästi paremmat arvot, mutta hintakin oli muutaman euron kalliimpi, kuin Möllerin vastaava. Jos Omega 9-rasvahappoja haluaa, niin oliiviöljy ajaa saman asian, ja kaupasta löytyy suuret valikoimat edullisesti.

Jos verkostomarkkinointi kiinnostaa, niin kannattaa varmaan miettiä kahdesti lähteekö mukaan Zinzinoon, koska ainakaan itse en moisia hintoja maksaisi.

Lisää keskustelua Zinzinosta: Murobbs (Zinzino, "uusi" verkostohuijaus?)Aiheeseen liittyen:

Arctic Nutrition vs Iherb - Arctic Nutritionin ja iHerbin tuotteet vastakkain, kummat ovat halvempia?

39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laske vielä toiseksi vaihtoehdoksi Zinzinon tuote 4free hintaan pelkkien postikulujen hinnalla 6,70.

Vitacost kirjoitti...

Eli meinaat noilla hinnoilla, että saat neljälle kaverille suositeltua ylihintaisia tuotteita? Toivotan onnea matkaan!

Vitacostista saa kanssa tuotteita ilmaiseksi samalla metodilla. Tosin siellä erotuksella, että kavereiden pitää ostaa reippaasti halvempia tuotteita, kuin Zinzinosta (tai suomalaisista luontaistuotekaupoista)

Jokaisesta mukaan liittyneestä saat 10 dollarin lahjakortin, ja kaverit vastaavasti 10 dollarin alennuskupongin.

Kahdella kaverilla saat ilmaiset "Balance Oilit" http://www.vitacost.com/vitacost-liquid-finest-fish-oil-omega-3-dha-epa

Oman 10 dollarin Vitacost alennuskoodin saat osoitteesta
http://smarturl.it/vitacost

Olisiko tämäkin pitänyt laittaa yhdeksi vaihtoehdoksi?

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti olisi pitänyt laittaa vertailuun. Hyvä olla vaihtoehtoja.

Paljonko saat rahaa Vitacostilta? Vai onko palkkio lahjakorttina tai tuotteina? Merkkaatko postaukseen ,jos sisältää maksettua mainosta?

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sivuillesi, koska ystäväni hehkutti Zinzinon Balance Oilia ja päädyin googlaamaan aihetta. Itse käytän tätä tuotetta:

http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Ultimate-Omega-Lemon-Flavor-8-fl-oz-237-ml/14702

Siinä on näköjään 5 millissä tuplamäärä omegoita Zinzinoon verrattuna:
Total 2930 mg
EPA 1450 mg
DHA 1060 mg
Other Omega 3s 450 mg

Jatkan siis tuon tuotteen käyttöä kera salaatin päälle lorautettavan oliiviöljyn :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse en kyseistä ainetta vielä käytä mutta aijon kokeilla.Huomasitko että Möllerissä ei ole muita omega johdannaisia,kuten 6,7 ja 9.Sekä minkä kokoinen kyseinen "pilleri" on verrattavissa mikstuuraan.Sekä möllerin kapselin imeytyminen vatsalaukussa koska sisältää ns,liivatteen.Jos kärsii imeytymishäiriöstä kapseli ei imeydy.Kun taa mikstuuuran imeytyminen alkaa välittömästi nauttimisen jälkeen.Itse en ole vielä kyseistä tuotetta kokeillut mutta aloitan koska mölleri ei anna vastetta( verikoe) otettu.Terv.sairaanhoitaja.

Anonyymi kirjoitti...

Ei siinä Zinzinossa mitään vikaa ole, maksat vain hirveää ylihintaa tuotteista, jottain voit pitää pyramidia pystyssä.

Möller on ihan nestemäisenä (selviää tekstistä), miksikö vain Omega 3:set vertailussa? (selviää tekstistä)

Mikäli muut omegat kiinnostaa, niin esim. Vitacostissa ja Iherbissä on isot valikoimat edullisesti. Jos tahdot rahaa hukata, niin Zinzinoon sitten.

Terv. Ihminen

Anonyymi kirjoitti...

Muista, kin zinzinon balance oilista puuttuu esim polyfenoli, jos en väärin ymmärtäny, joissakin on paljon säilöntäaineita ym.Onko muissa mahdollista testata, että aine todella vikuttaa ja rasvahappotasapaino paranee? Peukutan Balance Oilia, huomattavat vaikutukset useilla lähipiirin ihmisillä. Suosittelen kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

...Ja Zinzino balance oil ei ole kalanmaksaöljy, vaan kalan lihasta ja oliiveista puristettua. Ovat eri asioita.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä muuten tietää motako pulloa/desiä sitä kylmäpuristettua oliiviöljyä pitää juoda, että saa tarvittavat omega-9- rasvahapot? Onko kenelläkään tietoa? En löytänyt pullon kylestä..

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo balance oilin luvut on repästy? Itse löysin suuremmat pitoisuudet (omega-3 1549, EPA 802 ja DHA427? zinzino.fi-sivuilta sekä pullon kyljestä. Tai sit en ymmärrä jotain.. :D

Anonyymi kirjoitti...

"Mistä nuo balance oilin luvut on repästy? Itse löysin suuremmat pitoisuudet (omega-3 1549, EPA 802 ja DHA427? zinzino.fi-sivuilta sekä pullon kyljestä. Tai sit en ymmärrä jotain.. :D

Kerrotaan heti tekstin alussa. Vai miten meinasit tuotteita vertailla?

Anonyymi kirjoitti...

"Onko muissa mahdollista testata, että aine todella vikuttaa ja rasvahappotasapaino paranee?"

Voithan sä aina tilata sen Zinzinon edullisen (vain 100 euroa) testin, joka kertoo kuinka hyvin voit. Samalla pidät myös huolen, että Zinzinon Örjänin pankkitili voi hyvin. Kaikki voittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en tajua. Kun zinzinon Balance Oil tuotteessa on 7,5 millilitrassa nuo ed.mainitsemani määrät aineita ja bloggaaja kertoo eri luvut 7,5 millilitralle, jotka on pienemmät. Niin mitähän se kertoi heti alussa, mitä en ymmärtänyt? Tottakai testi maksaa, eihän niitä nyt ilmaiseksi tehdä. Ja kyseinen testi on osa EU.n rahoittamaa kansainvälistä terveystutkimusta. Eli hyvä juttu!

Kumma kirjoitti...

Katsoin Balance Oilin tiedot, jotka on linkitettyä, ja blogissani on samat tiedot:

http://imgur.com/cuSzMil

Anonyymi kirjoitti...

https://www.zinzino.fi/product/balanceoil-3/

Taitaa olla vanha sivu tai jotakin muuta, tässä zinzino.fi- kautta etsitty tieto. Pullon kyljessä samat luvut.

Blog kirjoitti...

Päivitin uudet luvut.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittääkseni ZinZinon erikoisuus ei ole vain Omega-3 rasvahapon määrä, vaan nimenomaan Omega-3 ja Omega-6 välinen optimaalinen suhde. Onko testin muissa tuotteissa ilmoitettu mitään Omega-6:sta?

Anonyymi kirjoitti...

Mikäköhän se maaginen suhde on, kun Balance Oilin tuoteselosteessa ei ole Omega 6:sta mainittu? Ja lisäksi Zinzinon sivuilla kehotetaan välttämään Omega 6:sta sisältäviä tuotteita.

Jos taas suhteena on Omega 9, niin tuota tarvitsee kaksinkertaisen määrän Omega 3:seen verrattuna. Jos tuota Zinzinon tuoteselostetta tulkitsee.

Eli yksi teelusikallinen kalaöljyä/kalanmaksaöljyä ja kaksi teelusikallista oliiviöljyä, niin "optimaalinen" suhde on tässä?

Jos rahasta ei ole pulaa, niin Balance Oilia vaan kitusiin.

Anonyymi kirjoitti...

Eli, omega-6.sta saadaan melkein kaikesta prosessoidusta ruuasta ja teollisesti valmistetusta ruuasta, roskaruuasta, herkuista, kevytlevitteistä, rypsi- ja rapsiöljyistä ym ym ym. Balance oililla saadaan tämä omega3 ja omega 6 suhde todistetusti 120 päivässä noin 3:1 eli omega-6sia on 3 kertaa enemmän kuin omega-3sia. Öljy on patentoitu yhdistelmä kylmäpuristettua oliiviöljyä ja kalan lihasta puristettua kalaöljyä, jonka ansiosta se imeytyy paremmin, kuin muut. Tutustukaa toki tarkemmin tuotteeseen, tutkimuksiin ja yritykseen, niin tiedätte. Ei tarvitse arvuutella ja uskomuksia uskoa. Mutta näin. Lisätietoa omega-3 ja omega-6 suhteesta löytyy mm. http://kuntoplus.fi/ravinto/ravinto-ja-terveys/saamme-aivan-liikaa-omega-6-rasvahappoja

Anonyymi kirjoitti...

"Öljy on patentoitu yhdistelmä kylmäpuristettua oliiviöljyä ja kalan lihasta puristettua kalaöljyä, jonka ansiosta se imeytyy paremmin, kuin muut."

Kannattaa vaihtaa krilliöljyyn, joka imeytyy huomattavasti paremmin, kuin kalaöljy. Joten krilliöljyä ei myöskään tarvitse lähelläkään yhtä paljoa.

Nature's Bounty, Red Krill Oil, Omega-3, Triple Strength, 1000 mg, 30 Softgels:
http://bit.ly/1nioqSU

Hintavertailussa TV:ssäkin mainostettu Megared krilliöljy:
http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/MEGARED-OMEGA-3-krillioeljy-500-mg-40-tai-60-kapselia

Krill Oil (krilliöljy) vs Fish Oil (kalaöljy):
http://bit.ly/1iqzHsD

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Eksysin tälle blokille vahingossa ja pakko kertoa mitä tuote on mi5 kuukaudessa. olkoon vaan kallista teidän mielestä mutta jos se saa todella atooppisen ihmisen ihon paranemaan( kaikki ihottomat pois 4 kka), heinänuhasta kärsineen ihmisen tänä keväänä jolloin oli paljon siitepölyä.. EN TARVINNUT MITÄÄN HISTAMIINIEJÄ siitepölyyn, astakin on hävinnyt.. mulle se on auttanut ja olkoon vaan ylihintaista mutta mä maksan mielelläni sen 37 e kk jos nämä kaikki oireet häviää:::

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisin että bloggarin nimi olisi ulkinen vai onko hänellä jotain salattavaa?

Blog kirjoitti...

"Uskoisin että bloggarin nimi olisi ulkinen vai onko hänellä jotain salattavaa?"

Heh, nyt vasta huomasin tämän kommentin. Anonyymina on hieno huudella. Tämä blogi on aloittanut anonyymina ja pysyykin sellaisena. Blogi myöskin sallii anonyymit kommentit, mikä on kohtuullisen harvinaista tänä päivänä.

Mielellään sitä esiintyisi omalla nimellä ja jakaisi kaiken tiedon, mutta meidän perheellä on turvakielto päällä, kun maailmaan mahtuu myös niitä ei niin mukavia ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmmm, niin vaikka krill3 hyvää onkin ja paljon kalliimpaa kuin esim. Eskimoöljyt tai jopa Zinzinon balance toimiakseen eli 2kapselia päivässä kuten Valmentajani 20v takaa suositteli polvieni sekä laskimotukokseni takia niin apua ei löytynyt siitä. Sain toisen tukoksen ja tutkittuani asiaa ongelma on krill3 imeytymisessä joka härskintyy n 2ssa tunnissa. Noh ei muutakuin popsimaan 98tabl jonka pakettihinta 285 koska Marevan ei toiminut joka johti itseni Ultran ramppaamiseen ja Balance oilin käyttöön. 6vk sitä käytettyäni olin syvässä ultrassa jossa todettiin laskimojen olevan tukosvapaat ja läppien toimivan jolloin UÄ-lääkäri urheilujeni takia ja että elämä jatkuisi totuttuna puolsi lääkityksen lopettamista kuurin päätyttyä. Näi tehtiin omalla vastuulla ja 1kk sen jälkeen otettiin FIDD ja INR arvot jotka puolsi edelleen että lääkitys on historiaa. Nyt kotona on 3n lääkärin lausunnot että antikoagulaatiolääkitys on toistaiseksi tarpeetonta.

Anonyymi kirjoitti...

Itse kun lähdin tekemään tutkimusta ja pyrin löytämään vastaavan tuotteen Fitnesstukun valikoimista. paljon halvempia tuotteita löytyi kyllä, mutta vain yksi mikä mielestäni vastasi samoja tietoja http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/udos-choice

Yllätys oli että 500ml pullo tuota ainetta vastaa n. 30 päivän käyttöä kuten myös zinzinon vastaava mutta hinnassa ei hirveän suurta eroa ole, tuo maksaa 36,60

Anonyymi kirjoitti...

Otattehan huomioon, että ei tuotteita voi vertailla vain seljämyksen tietojen mukaan. Toiset imeytyvät paremmin kuin toiset. Vaikka Möller maksaisi markan on se silloin kallista, jos se ei imeydy. Kuinka moni muu kuin zinzino lupaa labratestillä todistaa tuotteen toimivuuden juuri sinulle. Itsellä ei käyttökokemusta mistään vertailussa olevista tuotteista, mutta ravintineuvojana voin sen verran sanoa, että alle kahden kympin ei tästä maasta saa laadukasta, toimivaa ja imeytyvää kalaöljyä.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas. Mikään muu ei imeydy kuin Balance Oil.

Balance Oil on maailman paras tuote. Parantaa syövän ja muut taudit, poistaa köyhyyden, lisäksi se on maailman halvinta, koska mikään muu ei kilpaile sen kanssa. Lisäksi se on maailman nopeiten kasvava uskonto

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Lysi valmistaa zinzinolle kalaöljyn.
Lysi myy omega-3 kalaoljyä joka on sitruunan makuinen ja ei maksa paljoakaan noin 10-13€.
Luulempa että nämä tuotteet ovat samaa kalaöljyä erona vain se että zinzino lisää oliiviölyn joukkoon ja myy kalliimmalla hinnalla eteenpäin.

Lysi Omega-3 LEMON 5 ml
Omega-3 -rasvahappoja 1540 mg
EPA 735 mg
DHA 483 m

http://www.lysiproducts.com/fi/fi/Lysi-tuotteet/Lysi-Omega---3/Lysi-omega-3-LEMON/

https://www.zinzino.com/wp-content/uploads/2015/01/FIN-Zinzino-Balance-folder-Spring-2015.pdf

https://www.zinzino.fi/product/balanceoil-orange-lemon-mint-4/

Anonyymi kirjoitti...

Tässä kriittinen arvio zinzinon öljystä

http://zinzinotruth.com/2013/03/10/starting-to-review-balance-oilzinzino-food/


en siis suosittele.

Jouko kirjoitti...

zino öljyn annostus on muuten 0.15ml/ painokilo.
Muita otetaan sen mukaan mitä pullon kyljessä sanotaan... ( kapseleita yleensä 1-3/ päivä katsomatta painokiloihin ) eli kummallas saa paremman lopputuloksen? Ja kun se oliiviöljy on sekotettu oikeessa suhteessa kalaöljyyn niin öljyn imeytyminen on puolet parempaa kuin muissa Tuotteissa. Jokaisen kannattaa kuunnella tuote esittely ennen kun kommentoi mitään saati lukee näiltä palstoilta. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen mutta ei silti tarvitse mollata tuotetta joka on omasta mielestä kallis. Köyhälle kaikki on kallista mutta taas köyhällä ei oo varaa ostaa paskaa... koska siitä ei ole apua/ se ei kestä ��

Anonyymi kirjoitti...

Hyväuskoisia on helppo huijata ja juoksuttaa ulkomailla koulutuksissa. Tää zinzinohan on jo vuosia ollut pyramidihuijaustutkinnassa. Että silleen.

Anonyymi kirjoitti...

...ja vielä tiedoksi Lysi valmistaa kalaöljyn Zinzinolle. Siitä voi jokainen ynnäillä mitenkä se asia menee. Nämä tunkitkaan eivät ymmärrä asiaa mistä tuotteet ovat alunperin lähtöisin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen sama kirjoittaja (29 tammikuu 2015) joka tukoksistaan ja krill3 yms kokeiluista huolimatta ei aikanaan saanut apua niistä. Tilanne jatkuu samana Balancen osalta,en syö lääkitystä sain palattua takaisin tien päälle,ja ainut ongelma on hakea öljyjä postista, nyt ne loppui reissussa kävin lifessa hakemassa mielestäni vastaavaa, Omega Pure-3sta, maku suht sama kuin balancessa mutta annostus vain 1/5 mitä Balancesta ja silti jäi ns kalan maku suuhun, tiedä sitten sainko härskiintyneen pullon mutta kokeilen nyt tätä tämän pullon verran ns. hätävarana. Ruotsista ostin, huomattavasti halvempaa kuin mikään Suomessa. Terv 5s viikko reissussa. Ja Huom olen edelleen erittäin skeptinen kaikkiin näihin Omega-3 hömpötyksiin, testit otin ja olen ollut 3:1 suhteessa, tiedä sitten siitäkin mitä sekin mittaa...mutta ikää tulee ja työkykyisenä on oltava.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen keskustelu.
Käsittääkseni Balanceoil on ainoa järkevä vaihtoehto, mikäli haluaa palauttaa rasvahappotasapainonsa suositellulle (eri terveysjärjestöt mm. WHO) tasolle. Yritys lupaa 95% arviolla, että 4kk aikana, kun verisolu uusiutuu, 95% käyttäjistä toteavat tämän. Toki sublejtiivisiilla kokemuksillaan, mutta myös kansainvälisen laboratorion analyysien perusteella. Hämmentävää tämä keskustelu.
Olen kokeillut tuotetta yli 6kk. Fiilis on todella makea. Vihdoin tuote joka todella toimii.
Ymmärtääkseni vaikuttavuus johtuu siitä että ko tuotteen hapettumisaika elimistössä on kyetty tieteellsin seikoin polyfenolien avulla, itsekin ajattelin ennen kokeilua että ostan oliiviöljyä kaupasta ja sit sekoittelen. Polyfenolimäärät ovat niin vahvoja tässä tuotteessa että pitäisi juoda 2 l pvssä neitsytoliiviöljyä. Eli lihomisen riski on melkoinen. Heh.
Mut uskon että tutkimusten perusteella 0mega 3 toimii. Jossain tuotteessa (Balanceoil) optimaalisesti. Mun hinnaksi tuli muuten n. 1e/pv. Mielestäni ei ole kallista, kun sai varmuuden puolustuskyvylle suhteessa vieraisiin radikaaleihin. Sain laboratorio tulokset jotka helpottavat minua, olen oikeassa rasvahappotasapainon suhteen. Lisäksi on loogista että tuotetta otetaan painokilojen mukaan.
Ps. Aivoissamme on yli 60% rasvaa. Siellä tasapaino on erityisen tärkeä.
Siitäkin syystä lapseni ovat syöneet myös tuota tuotetta.
Anna lehdessä taisi viime torstaina olla jokin artikkeli omegojenkin tarpeellisuudesta.
Tutkimuksia on laajalti, esim. Artemis P.Simopoulos on tutkinut aihetta enemmän.

Huijattu kirjoitti...

Terveisiä vaan kaikille tasapuolisesti

Itse suostuin typeryydessäni (kyllä) tämän firman asiakkaaksi vuonna 2013. He lähettivät tutustumispaketin (joka maksoi todella paljon, vaikka oli alennettu koska asiakas lupautuu vuoden jäsenyyteen) Kolme pulloa öljyä ja lupaus kahdesta testistä. Ensimmäinen moka Zinzinolta oli lähettää eka testi vasta kolmen kk käytön jälkeen - minä ja nuorin lapseni käytimme tuotetta säännöllisesti - ja huomio olimme käyttäneet muita vahvoja, erittäin tutkittuja kalaöljyvalmisteita jo vuosia, kuten myös terveellinen ruokavalio ja oliiviöly muutenkin käytössä. Olimme siis hyvässä tasapainossa jo ennen tähän tuotteeseen siirtymistä - terveitä,hoitotasapaino kunnossa. Pojalla on allergioita, minulla autoimmuunisairauksia ja allergioita.
Jätin sitten testin odottamaan, koska mitään järkeä ei ole mitata ns aloitusarvoa kun tuotetta on jo käytetty 3kk. Toinen testi tuli 5kk päästä aloituksesta. Otimme testit minulta ja pojalta samana päivänä ohjeiden mukaan kun Balance oilia olimme käyttäneet 7,5kk. Tulokset kestivät pari-kolme viikkoa ja ne olivat todella huonot. Ja voin kyllä itsekin sanoa, että meidän sairausoireet ja allergiaoireet pahenivat tuotteen käytön aikana. Joten siinä suhteessa tulos ei ollut yllätys, vaikka toisaalta se oli erittäin huono yllätys. Olin siis laittanut likoon terveyteni ja lapseni terveyden. Kele että harmitti.
Pyysin Zinzinolta selitystä monta kertaa ja halusin myös lopettaa asiakassuhteen koska firman lupaukset eivät täyty ja tuote on kallista (kun tulosta ei synny yhtään) Mieleen hiipi kyllä hyvin nopeasti ajatus totaalihuijauksesta: eli aina kun asiakas lähettää ns ekan testin Zinzinolle: tulos joka annetaan asiakkaalle on huono... tai sitten balance oil on yksinkertaisesti erittäin huono tuote. Yhtiön pitäisi noudattaa myös reiluja periaatteita ainakin Suomessa: miten tämä toteutuu kun Zinzinon asiakkuutta ei voi purkaa? Jo se että öljy ei toiminut, pitäisi olla riittävä peruste, mutta tämä firma tekee sen vielä pahemmin: he uhkailevat ulosottofirmoilla ja lähettävät muistutustuslasku-uhkakirjeitä jne. Maksoin lopulta todella pitkin hampain siihen asti kunnes olin laskenut vuoden tulevan täyteen, siitä lähtien en ole suostunut enää maksamaan. Painajainen ei silti vielä ole ohi. He lähettävät taas trattakirjeen ja sähköpostiini on tippunut uusia laskutusyrityksiä pitkin vuotta.
Erittäin lämpimästi suositan kaikkia pysymään todella kaukana Zinzinosta. Epätoivoista markkinointia, kun asiakas pakotetaan olemaan mukana vaikka maine menisi.
Ja vieläkin haluaisin selityksen, miksi öljy ei toimi? Ja vielä kahdella eri ihmisesllä... Olen joutunut ko kokeilun (lopulta - vuosi) jälkeen myös vakavaan sairauskierteeseen - autoimmuunisairaudet pahenivat.

Virheistä pitää päästä ylitse, mutta Zinzinosta ilmeisimmin pääsee vain maasta pois muuttamalla(!)

iloranta66 kirjoitti...

Zinzinon balans oil EPAn ja DHAn suhde on 2:1 ja kuulemma paras. Tri Tolonen myös asiasta samaa mieltä. On vain niin kallista etten voi sitä ajatella ostavani.

Anonyymi kirjoitti...

Oma kokemus zinzinosta on se että ihottumat hävisi nopeasti niin pitkäksi aikaa kun öljyä käytin säännöllisesti. Saman tuloksen olen saanut vain tuolla iHerbistä tilatulla Nordic Fish oililla. Kyllä niissä öljyissä on valtavia laatueroja, muita ominaisuuksia en lähde kommentoimaan kun en niiden päälle ymmärrä.

Vertailuna, koitin päästä edullisemmin ja ostin möllerin vahvaa kalaöljyä apteekista. Maistui niin härskiintyneelle kalalle että meinasi laatta lentää. Hajusta sen laadun kyllä tunnistaa. Pullo Nordic fish oilia jäi jääkaappiin avattuna ja puolinaisena laiskuuksissani, niin kyllä sekin ajan mittaan alkoi haisemaan. Pointtini on siinä että huonolaatuisimmat öljyt ilmeisesti härskiintyvät kehossa elleivät ole jo valmiiksi pilalla, ja silloin niistä on enemmänkin haittaa. Kovasti haluaisin tilata zinzinosta lisää öljyä, mutta en tahdo sitoutua mihinkään joten saa nähdä... tuon härskiintyneen tilalle ostin nimittäon lifestä laadukkaaksi kehutun ecolomega-öljyn, mutta en ole ainakaan vielä huomannut ihottuman paranemista. Öljy on kyllä hyvin hajutonta ja tuoreen oloista

Anonyymi kirjoitti...

Korjaus edelliseen, tämä öljy eikä nordic fish oil:
https://uk.iherb.com/pr/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-Natural-Lemon-Flavor-16-9-fl-oz-500-ml/2796

Anonyymi kirjoitti...

Perinteistä verkostomarkkinointikusetista kavereilta jotka ovat olleet monessa verkostomarkkinointikusetuskissa mukana aiemmin. Niin Suomessaa kuin Ruotsissa. Varokaa huijauksia!