Minne katosi tietokonelehdet? Avautumisia osa 2

Älypuhelimet, Sovellukset, Sisustus ja Sosiaalinen media

Niistä on tietokonelehdet nykyään tehty. Listaan kun vielä lisätään tuotearvostelut jotka lähentelevät enemmän maksettua mainosta, kuin varsinaista tietolähdettä tuotetta harkitsevalla ostajalle. Voit toki ostaa testivoittajan ja luottaa siihen, että sen on joku asiantuntija arvostellut. Käytännössä ainoa vaihtoehto saada jonkinlaista järkevää tietoa on suunnata keskustelupalstoille. Sieltä selviääkin ”mukavasti” kaikkea sellaista jota ostaessa et edes tiennyt. Valmistajat tietenkin pimittävät puuttuvia ominaisuuksia ja mahdollisia ongelmia, mutta arvostelijoilta odotan edes aavistuksen rehellisyyttä ja ammattitaitoa.

Ennen lehdet olivat lähinnä raamattuja parasta haluaville, ja hintatietoisille kuluttajille, mutta nykyään lähinnä viihdettä nopeasti pureskelluissa paloissa. Et enää löydä kattavia arvosteluja, etkä tiukkoja mielipiteitä. Nyt luet tietoa parhaista sovelluksista ja älypuhelimista, spekulointia siitä onko tulevissa puhelimissa yksi vai kaksi pikseliä enemmän. Tietenkin pitää miettiä miten mahdollisesti uudet laitteet sopivat sisustukseen.

Jos levy-yhtiöt myöhästyivät MP3:sten kanssa, niin tietokonelehdet ovat aivan hukassa sosiaalisen median ja älypuhelinten sovittamisen kanssa. Ehkä joku päivä palataan vielä perusasioihin...

Sitä odotellessa keskustelupalstoilla jatketaan nauramista suomalaisille tietokonelehdille.


Muita avautumisia:
Vaalit 2011 - Puoluekuri, mainokset ja vaalikoneet - Avautumisia Osa 5
Aprillipäivä - Avautumisia osa 4
Lapsilla rahastaminen - Avautumisia Osa 3
Pääseekö töihin enää valehtelematta? - Avautumisia Osa 1


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit