Iherb ja Parhaat Alennukset - Vinkkejä

Kuinka löytää parhaat tarjoukset - Mitä ostaa iHerbistä?


Olet varmaan huomannut, että iHerbin sivuilta löytyy tuotteita aivan älyttömästi (sivujen mukaan yli 35000 tuotetta). Välillä sitä on hukassa mitä pitäisi ostaa, ja miten ne parhaat tarjoustuotteet oikein löytää. Ei hätää tässä käydään läpi nuo parhaat paikat tarjouksille, joita ei välttämättä ihan helpolla löydä. Yksi paikka on erityisin hyvin piilotettu. Siitä myöhemmin lisää.
 

Mistä aloittaa ostokset?


Kun suunnistat iHerbin etusivulle, niin sivun ylälaitaan tulee linkkivalikko, jossa on neljä eri linkkiä. Joskus se ylävalikko menee "ilmaisten postikulujen" mainosbannerin taakse, mutta ilmaantuu takaisin noin 7 sekunnin kuluttua, joten ei hätää. :) Valikko näyttää tältä:




New Products (uudet tuotteet) on ihan kiinnostava paikka, samoin Best Sellers (eli suosituimmat tuotteet), mutta tarjouksia sieltä löytää harvemmin. Seuraavat kaksi onkin ne mistä avautuu lisää hyviä paikkoja metsästää tarjouksia.

Päivittäiset ja viikottaiset tarjoukset:


Päivittäiset vaihtuvat tarjoukset on ma-to, ja vaihtuvat klo. 20.00 (Suomen aikaa), perjantaisin tulee viikonlopun diili (klo. 20.00 myöskin)

Viikon kestävät tarjoukset tulevat keskiviikkoisin. Niistä myöhemmin lisää.

Päivittäiset ja viikottaiset sivut kannattaa katsella aina läpi.

Poistotuotteet - Clearance Sale:



Poistotuotteilla on oma sivustonsa. Tätä kirjoittaessa poistotuotteita on n. 200 kappaletta. Löytääksesi nuo kaikki pitää klikata kohtaa "view all" tai sitten mennä suoraan tästä linkistä. Kuvassa oleva acai-marja on ainakin todella hyvässä tarjouksessa (löytyy jo hyllystä). Tuskin on montaa viikkoa saatavilla tuohon hintaan... Joka tapauksessa. Clearance Sale kannattaa siis katsella myös läpi.

"Viikon tuotemerkit" - Brands of the Week.




Tästä avautuukin jo huomattavasti lisää tarjouksia. Nykyään tuotemerkkejä saattaa olla jopa 10, joista saa alennukset. Nämä vaihtuvat vielä viikoittain (keskiviikkoisin klo. 20.00). Yleensä keskiviikkona iltapäivällä katselen löytyykö mitään hyviä tarjouksia, jos ei, niin katson uudestaan illalla. Tässäkin pitää klikata tuota "view all", että näkee kaikki tarjoukset.

Kokeile ja Säästä - Try and Save :


Tältä sivulta löytyi ennen ilmaiset näytteet (freebies), mutta tullit eivät niistä tykänneet, joten nykyään tuolla on erilaisia tuotteita testipakkauksissa reilulla alella. Tältä sivulta olevia tuotteita voi tilata vain kerran sivulla olevaan hintaan! Kannattaa muistaa järjestää tuotteet hinnan mukaan, jotkut tuotteet voi olla vain 10 senttiä!

Erääntyvät tuotteet Short Dated Sale – Piilossa!


Iherbillä on myös tuotteita, joissa päiväykset ovat menossa vanhaksi. Ennen tämän sivuston löysi helpolla, mutta nyt se on hyvin piilotettu. Pääset tästä erääntyvien tuotteiden alennusmyyntiin.


Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua, jos mietityttää mitä pitäisi tilata. Itse ainakin saan ylimääräistä nautintoa, kun shoppailen tarjouksia. Olen yksi niistä jotka kaupoissakin metsästää vain alennustuotteita.

Alennuskoodi: YUY952 - Iherb Coupon Code


Tiesitkö, että iherb alennuskoodit toimivat nykyään myös vanhoilla asiakkailla, joten koodit eivät ole enää kertakäyttöisiä. Käyttämällä alennuskoodia YUY952 saat 5% alennusta ostoksesi loppusummasta! Tuota linkkiä klikkaamalla koodi menee vielä automaattisesti ostoskoriin, joten et voi unohtaa sen käyttöä. Helppoa ja vaivatonta.

Olen ollut iherbin asiakas yli 10 vuotta, ja blogissa olen tainnut jakaa iherbiin liittyviä vikkejä ja kokemuksia vähintään 7 vuoden verran.

Käyttämällä koodiani varmistat, että tämä blogi on myös tulevaisuudessakin ylhäällä.

Kiitos!





English info about the iherb coupon codes - This blog post in English



Kommentit

Blogger sanoi…
Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

At least 160k women and men are losing weight with a simple and SECRET "water hack" to drop 1-2 lbs each and every night in their sleep.

It's effective and it works every time.

This is how you can do it yourself:

1) Get a glass and fill it up half the way

2) Now do this amazing hack

you'll be 1-2 lbs thinner the next day!

Suositut tekstit