Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Peanut Butter and Jelly arvostelu

Arvostelu: Quest Nutrition, QuestBar, Protein Bar, Peanut Butter and Jelly (iHerb ostos)





Quest Nutritionin proteiinipatukat ovat kuuluneet omiin suosikkeihin jo pitkään. Huomasin, että yksi maku on vielä testaamatta. Nimittäin Peanut Butter and Jelly.

Mausta ei löydä kirveelläkään ripaustakaan pähkinävoista, tai hillosta. Maku ja koostumus lähentelee pahvista tehtyyn puristeeseen, johon on lisätty steviaa ja muita keinotekoisia makeuttajia (joku voi väittää, että stevia ei ole keinotekoista, mutta siltä se maistuu).

Iherbin arvosteluja luettuani selvisi, että Quest Nutrition on muuttanut reseptejään. Eli muutokset eivät ole vain rajoittuneet pakkausten "raikkaampaan" ulkoasuun.

Onneksi tilasin myös omaa suosikkia, eli Cookies and Cream versiota myöskin. Noh, siinäkin on uusi resepti käytössä ja maku on kammottava. Ylimakea lakritsainen mötkäle, millä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen Cookies & Cream maun kanssa, mssä oli lisäksi varsin mainio koostumus.

Jännä nähdä kuinka nopeasti jäävät hyllyyn muilta Quest Nutrition faneilta. Itse alan ainakin metsästämään muuta merkkiä.


Pisteet 1/5


Tässä vielä tuotteen unboxing video:




iHerb alennuskoodi hukassa?


Uusi alennuskoodi antaa alennusta 5$ tilauksesta ja lisäksi 5% alennusta tilauksen summasta (ei postikuluista). Alennuskoodin voit lisätä ostoskoriisi tästä linkistä. Arvosteltua tuotetta en suosittele ostamaan.



tag: review, coupon, iherb coupon, coupons

Kommentit

Blogger sanoi…
There is shocking news in the sports betting industry.

It has been said that any bettor must watch this,

Watch this or quit betting on sports...

Sports Cash System - SPORTS CASINO ROBOT

Suositut tekstit