Tervetuloa Blogiini!

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Verkkokulta.fi on kusetusta - Kokemuksia

Verkkokulta.fi kokemuksia


Tilasimme verkkokulta.fi palvelusta kuoren, johon laitoimme kulta ja hopeakoruja. Hyvityksenä maksettiin varmasti alakanttiin oleva summa. Suurena erehdyksenä tilasimme vielä kuoren hopealusikoille (oletuksena on nettisivuilla vielä kultakuori). Näistä lusikoista maksettiin niin naurettavan pieni summa, että nyt suoraan sanottuna v*tuttaa. Syynä se, että tilasimme "kultakuoren", mutta vasta reklamaation jälkeen tästä selvisi se, että meiltä veloittiin ylimääräistä tuon kuoren käytöstä.

Nyt, jos tuotteet haluaa takaisin, niin sinulta kiristetään hirveät summat, että et vahingossakaan pyytäisi tuotteitasi takaisin.

Jatkossa pyydän blogin lukijoita käymään kauppakeskuksissa arvioittamassa korunsa, kun sellaisia "myy kultaa" mainoksia näkyy. Tietää sitten ilman pelkoa lunnaista, kannattaako koruista luopua vai ei.

Verkkokulta meni nyt ikuiseen boikottiin. Nettisivut ja asiakaspalvelu ovat ala-arvoisia.
Muita kokemuksia - Related:Trademax kokemuksia: Lue Trademax verkkokaupasta kokemuksia


tags: kulta, kultarahaksi, hopea, rahaa, raha, rahaa koruista, korut, hopeaesineet rahaksi

9 kommenttia:

pietari kirjoitti...

Totta joka sana.
Maksavat todella huonosti.

Nimetön kirjoitti...

samat kokemukset, san n. 63% sivustolla luvatuista hinnoista, ja siis kyse varmoista kultapitoisuuksista, selittivät ettei sivustolla ilmoitettuja hintoja ollut tarkoituskaan maksaa, vaan ne olivat vertailuhintoja, aivan rikollista toimintaa

Nimetön kirjoitti...

Samat kokemukset. Kotisivu todella onneton, antoi kai tarkoituksella vääriä oletuksia. "Muut" ilmoittavat sivuillaan hinnan jonka oikeasti maksavat. Soitto asiakaspalveluun ja kun ilmoitin peruvani kaupan, niin hinta nousikin huomattavasti. Silti huonompi hinta, kuin olisi ollut suoraan myytäessa. Epäily ja ihmetys jäi tuollaisesta toiminnasta. Menikö kaikki kuitenkaan oikein..

Nimetön kirjoitti...

Ala-arvoista toimintaa!!! Hinnat alkuviikosta korkeammat ja loppuviikosta huomattava lasku. Peruutin kaupat kirjallisesti, suullisesti ja sanoin mielipiteeni heidän toiminnastaan. Ilmoittivat virheellisen tilinumeron, onneksi putiikki oli vielä avoinna niin pystyin varmistamaan soittamalla tilinumeron. Miekö tarkoituksella jätetty yksi numero pois, todella huolimatonta! Maksoin 25 € peruuntuneista kaupoista elokuun alkupäivinä ja vieläkin odottelen esineitäni takaisin. Jos esineeni eivät piakkoin palaudu postitse takaisin, pitänee ottaa järeämmät aseet käyttöön.

Nimetön kirjoitti...

Noin 40% vähemmän maksavat kuin monet muut.Jopa panttilainaamo maksaa enemmän.Aivan sumeilematonta kusetusta.

Nimetön kirjoitti...

Olisinpa minäkin tämän aiemmin lukenut. Lähetimme hyväuskoisina 2 paksua kultakantasormusta heille. Tuli vastaus, että " tuotteet eivät sisältäneet jalometalleja", mitä v*ttua (?) No se oli heidän tulkintansa ja pyysimme sormukset takaisin. Siihen sanottiin, ettei sormuksia enää löydy (??) Miten niin ei löydy. Kyllä luulisi, et tavaransa saa takaisin tai että edes ehdottaisivat moista, mutt ei. Mihinköhän ne "arvottomat" sormukset ovat sitten sieltä ehtineet lähteä? En todellakaan suosittele verkkokultaa kenellekkään!!

Nimetön kirjoitti...

Käykääpä lukemassa todellinen tarina kirjoitettu 28.2.2018 toiseen paikaan kokemuksista
VERKKOKULTAKAUPASTA kuinka kauppakeskuksissa olevat kultasepät maksaa hyvää hintaa ja mitä maksaa verkkokulta ja ottakaa asioista selvää.

Tv. ripenas

Nimetön kirjoitti...

Älkää nyt minnekään ostoskeskuksiin viekö korujanne! Ei ne sielläkään maksa lähellekään markkinahintaa. Mutta älkää myöskään lähetelkö helyjänne missään pusseissa. Kusetusta kaikki. Viekää korunne Rasmussenille, Tavexille tai panttiin. Niistä saa rehellisen hinnan.

Unknown kirjoitti...

Verkkokultaan lähetin kans kultakorut 14k painoa oli 29g ja heidän piti maksaa 38.67 eli yli 1100e olisi pitänyt tulla mutta maksoivat 700e eli kyllä rehellistä toimintaa