Varoitus iHerbin poistomyynnistä (Clearance sale)

Ja ei niin hyvät kokemukset jatkuvat.


Aina ei vaan kaikki voi onnistua. Viimeksi verkkokulta aiheutti huonoja kokemuksia (lisää tästä), ja nyt hyvästä asiakaspalvelusta tunnettu iHerb oli lähellä menettää kanta-asiakkaan.

Ihan vaan varoituksena, että jos olet ostamassa Iherbin poistomyynnistä (clearance), niin siellä myytäville tuotteille ei ole palautusoikeutta. Mistään en löydä mainintaa, että ei olisi.

Tilasimme meikkejä poistomyynnistä (tilatessa ei ollut huonoja arvosteluja), ja meikit olivatkin sitten kuivuneita. Reklamaatio tästä lähti iHerbille, ja chatissa lupasivat hyvityksen. Kun olin tuotteista saanut kuvat ja lähetettyä emailin, niin vastauksena oli, että poistomyynnin tuotteille ei ole palautusoikeutta. Tässä vaiheessa alkoi hieman keittämään, kun viestissä vielä toivotettiin, että "We hope you have a wonderful day".

Tästä seurasi sitten sähköpostien vaihtoa, ja lopulta tässä kävi omalla kohdalla hyvin.


"We appreciate your response. I have brought the issue to the attention of my supervisor once again and here is what we can do, since you are a great iHerb customer we will be making an exception this
time and will refund items"

Onneksi ei ollut ensimmäinen iHerb tilaus, muuten olisi jäänyt asiakkuus siihen, ja luultavasti mitään palautusta en olisi koskaan saanut.

Mitä kuivuneisiin meikkeihin tulee, niin kahdesti olen pyytänyt, että tarkistavat tuotteet ja poistavat listoilta. Vastaus oli hivenen ylimielistä:

"as for the products being removed from our site, please note that items will remain available as long as we continue to have customer demands and we do not receive a multiple of issues with the product."

Eli mitä tahansa paskaa saa myydä, jos ei tule huonoa palautetta. Tuskin yksittäisestä meikkipakkauksesta kukaan hirveästi jaksaa valittaa? Pakkohan se jonkun on, muuten tämä touhu jatkuu ikuisesti. Itse en ainakaan viallisia tuotteita enää myisi, tai ainakin tarkistaisin mistä on kyse. Nyt ei kukaan käy varastolla edes katsomassa tilannetta.

Nyt on tuotteissa onneksi sen verran huonoja arvosteluja, että kukaan tuskin niitä enää tilailee.

Eli, jos tilaatte poistomyynnistä, niin varautukaa siihen, että kaikki ei mene niin, kuin Strömsössä.


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kuluttajansuojalaki määrää, että kaikella netissä tilatulla on vähintään 14 päivän palautusoikeus - tässäkin tapauksessa voi siis lakiin vedota :)
Kumma sanoi…
14 päivää on Suomessa. En osaa sanoa miten toimii muissa maissa.

Suositut tekstit