Tervetuloa Blogiini!

torstai 19. helmikuuta 2015

Trademax Kokemuksia

Kokemuksia Trademax huonekaluliikkeestä.Etsittiin perheellemme valkoista jatkettavaa pilaripöytää, ja lopulta Googlella löytyi kokonaan uusi nettikauppa nimeltä Trademax. Kyseessä on ilmeisen uusi liike suomessa, kun kokemuksia ei Googlella hirveästi löytynyt. Facebookin mukaan nettikauppa on avattu Toukokuussa 2014.

Trademaxista oli tarkoitus ostaa ruokapöytä, ja matto.


Pöydäksi valikoitui Zion-pilaripöytä (369 euroa), joka oli selvästi halvempi, kuin mitä vastaavanlainen pöytä olisi muissa nettikaupoista (Esim. Ellos 589e tai On24 799e).

Ostimme lisäksi violetin "Jazz" maton.

Postikulut Trademaxissa on kiinteät 89e, mikä on aivan liikaa, jos haluaa tilata jotain pientä tavaraa. Nyt pöydän ja maton kanssa onneksi säästöä tuli niin paljon, että postikulut eivät niin paljoa harmittaneet.

Pöytä toimitettiin DHL:n rahtitoimituksena Ruotsista. Ruokapöytä ja matto tulivat peräkkäisinä päivinä reilussa viikkossa.

Harmittavasti kuljetuksessa tuli pilarin alaosaan pari kolhua, mutta ei niin pahat, että olisin lähtenyt tekemään reklamaatiota.

Olen tyytyväinen toimituksen nopeuteen ja tuotteisiin. Pöydän kasaaminen oli kerrankin mukavaa puuhaa. Osia oli vain muutama, ja kasaamiseen ei mennyt montaa minuuttia (vrt. Ikea, Jysk yms. muut palapelejä/aivopelejä suosivat yritykset).

Olisi kivaa jos Trademaxista löytyisi jotain pientä sisustustavaraa yms. Niin samoilla postikuluilla voisi tarttua heräteostoksina muutakin mukaan.

Ostohyvitys toimii Trademaxin kanssa, joten tälle tilaukselle tuli "bonusta" 19,52 euroa. Menee tosin muutama kuukausia, että nuo rahat saa takaisin tilille.

9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hei,
Millaisia kokemuksia tästä pöydästä? Kannattaako ostaa lapsiperheeseen? Onko säilynyt hyvänä tähän asti?

Kumma kirjoitti...

Moi,

Ei kyllä ehkä lapsiperheille mikään paras mahdollinen, kulumaa tulee kohtuullisen helposti. Tosin vastaavista pöydistä ei ole hirveästi kokemusta, joten on hankala verrata.

Anonyymi kirjoitti...

Omat kokemukset Trademaxista:
Mainostetaan kuljetusta kotiovelle hintaan 59 euroa. Kun lukee ehdot tarkemmin linkin takaa, käy ilmi, että kotiovi on kerrostalon alaovi. Joten paree olla vastassa nokkakärryn kanssa siinä ovella. Viestintää voisi ehkä vähän miettiä.
Tilasin Sierra-tikashyllyn, jonka piti olla kokonaan valkoinen. Tilausvahvistuksen mukaan tilaukseni oli oikea (tilausvahvistuksen tuotenumero vastasi verkkokaupassa valkoisena esitetyn version tuotenumeroon). Samasta tuotteesta oli tarjolla myös harmaahyllyinen tuote eri tuotenumerolla. Jostain mystisestä syystä sain paketin, jossa on ns. oikea tuotenumero, eli sen valkohyllyisen numero, mutta sisällä on harmaahyllyinen versio. Missä lie virhe, paketissa vai verkkokaupassa, mutta edessä on vaihtamisen ja pakkaamisen riesa, kun olin jo rungon ehtinyt purkaa pakkauspahveistaan ja viimeiseksi avasin hyllypaketteja. En usko, että toiste tilailen ko. verkkokaupasta. Jos tekevät jonkun ylisuorituksen vaihtamisessa, niin ehkä sitten, mutta tää ketutuksen määrä on aika iso, kun odotin tuotteen toimitustakin 10 päivää, mitä voi pitää aika pitkänä aikana.

Blogger kirjoitti...

Do you need free Twitter Re-tweets?
Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Blogger kirjoitti...

There's a chance you are eligible for a complimentary $250 Ikea Gift Card.

Unknown kirjoitti...

Ihan on tunnettu ketju ruotsissa ja myös kodin1 nimen suomesta.

Unknown kirjoitti...

On kummaa toimintaa firmalla. Tilasin siirrettävän, valkoisen Coolest-kylpyaammeen. Tulikin musta versio suht pitkän odottelun jälkeen. Tietysti tein heti reklamaation, kun kuljetusfirma ei suostunut ottamaan ammetta saman tien takaisin lähetettäväksi. Nyt on jättilaatikko tukkinut eteisaulaa yli kaksi viikkoa eikä asiakaspalvelusta ole edes ilmoitettu mitään. Todella huonoa palvelua ja toimintaa.

Tympääntynyt

Unknown kirjoitti...

Lisäinfoa tapaukseen. Nyt tuli tuohtuneen kyselyni jälkeen vihdoin jokin vastaus. Reklamaation käsittelyajan piti olla n. viikko eikä tällaisessa tapauksessa kyllä ole mitään tulkinnan varaa. Nyt on mennyt n. 2,5 viikkoa ja menee kuulemma vielä 1,5 viikkoa ja sitten amme lähetettäisiin. Siten amme tulisi ehkä kesäkuussa? Lisäksi jättikokoinen ammelaatikko tukkii eteisaulaa koko tämän ajan. Eli toimitusaika kokonaisuudessaan on tässä tapauksessa n. kaksi kuukautta, mistä ajasta eteisaulaa koristaa ja tukkii ammeen jättimäinen laatikko 1,5 kk, kun ei muualle mahdu. Oli ensimmäinen ja viimeinen tilaus tuolta. Reklamaatiojonot Trademaxissa ovat näköjään syystä pitkät...

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.