Arvostelu: Quest Nutrition Protein Chips BBQ

Uusia kokemuksia: Quest Nutritionin proteiinisipsit:



Leffojen ja telkkarin äärellä on aina kiva napostella jotain. Olen yrittänyt vähentää sipsien/karkkien yms. herkkujen syömistä. Hyvä vaihtoehto olisi tietenkin omenat, porkkanat, päärynät yms. naposteltaviksi. Harmi vain, että olen allerginen niille.

Proteiinisipsejä olen syönyt aikaisemminkin, ja kun huomasin, että Quest Nutrition on lisännyt valikoimaansa patukoiden lisäksi myöskin sipsit, niin olihan niitä tilattava. Netistä luonnollisesti katsoin iHerbin ja Vitacostin valikoiman. Iherbin 28 dollarin postikulut olivat niin naurettavat, että Vitacostista nuo piti tilata (postikulut 8.99$ ja tilaukseen mahtui paljon muutakin). Hintavertailu kannattaa.

Miltä nämä Quest Nutritionin ihmesipsit maistuvat? Ensimmäisenä tulee mieleen sokerittomat maissilastut, joihin on heitetty päälle mausteita. Tietenkin sillä erotuksella, että pienestä kiposta maissilastuja ei irtoa 21 grammaa proteiinia, ei ainakaan viimeksi kun tarkistin. Sipsit on todella isoja ja ilmavia, ja kun pussin (sisällön) on syönyt, on vaikea kuvitella, että tuli syötyä tuo 21 gramman annos proteiinia.

En hirveästi vakuuttunut tästä BBQ mausta. Lähinnä tästä maistuu vain paprika ja suola. Aion kyllä tilata jatkossa jotain toista makua. Kay's Naturals sipsejä olen syönyt aikaisemmin ja tykkäsin niistä selvästi enemmän kuin näistä, tosin niissä on soijaproteiinia (vain 12g per pussi), josta vatsa ei tykkää niin paljoa. Maultaan ovat parempia, ja tuntuu, että nälkäkin lähtee niillä paremmin. Kalorikyttääjille ja karppaajille Quest Nutrition on parempi valinta.

Pisteet: 3/5





Mainos: Vitacost ja Iherb alennuskoodit (coupon):


Iherb   – Jopa 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tai tästä linkistä).
Myös Vitacost antaa 10 dollaria alennusta (tilauksen arvo oltava yli 30 dollaria). 10 dollarin alennuskoodin saat tästä linkistä.

Kupongit toimivat vain ensimmäisissä tilauksissa.

Kommentit

Suositut tekstit