Joululahjaideat - Iherb Edition

Mitä joululahjaksi? Iherb lahjaideat jouluksi - Omat suosikit!



Koska joululahjojen miettimienn on tuskaista joka vuosi. Seuraavana omat joululahjaideat (esim. kouluun opettajille, päiväkotiin, kavereille, ystäville) helpottamaan joulustressiä. Et maksa itseäsi kipeäksi, mutta ostat taatusti mieluiset ja massasta poikkeavat lahjat. Itseltäni on useasti kysytty joulun jälkeen, että "mistä löysit sen ja sen". Tästä yleensä tunnistaa, että lahjat ovat olleet mieluiset.

Mutta nyt niihin lahjaideoihin:


Suklaa:

Jouluna pitää olla suklaata, mutta kuka jaksaa vuodesta toiseen niitä samoja konvehtirasioita. Iherbissä on laaja valikoima suklaata. Suklaa on myös terveellistä, kunhan vain pitää huolen, että kaakaota on vähintään 70 prosenttia.

Omat suosikit on Chocoloven tuotteet (ei pelkästään hyvä maku, vaan myös todella hienot pakkaukset) ja The Tea Roomin suklaat (luomu).

Tee:

Teetä on tullut ostettua joululahjaksi jo useampana vuonna. Harney and Sons teet on omia suosikkeja, koska nämä maistuvat hyviltä, ja tulevat lisäksi todella tyylikkäissä metallisissa pakkauksissa. Kannattaa vain huomata, että ostaa pussiteetä (sachets), niin onnistuu varmasti keittäminen toisessa päässä. Pomegranate Oolong on varma valinta. :)


Saippua:

Lahjaksi en antaisi pelkkää saippuaa, mutta menee samaa pussiin kivasti teen ja suklaan kanssa. 
 South Of France saippuat olen todennut hyviksi. Erityisesti "Simmering Orange Cloves" ja "Frosted Evergreen" versiot ovat todella jouluiset. Saippuakin peittoaa kaupassa myytävät perussaippuat helposti.

Kosmetiikka:

Iherb myy paljon myös kosmetiikkaa. Erityisesti ELF meikit kannattaa katsastaaa. Joku päivä nämä tulevat rynnistämään moneen kauppaketjuun. Todella laadukkaita meikkejä todella edullisesti. ELF-meikit löydät täältä. (Ei eläinkokeita, ja nämä ovat saaneet ylistystä jopa PETAn sivuilla.)

Muita joululahjaideoita:

Iherbillä on omat sivut lahjaideoille. Kannattaa vain muistaa, että linkeistä ei aukea valmistajien kaikki tuotteet. Yleensä tällä sivulla olevat tuotteet myydään loppuun nopeasti. Jos metsästät "Black Friday" diilejä, niin iherbillä niitä ei ole vielä kertaakaan ollut....tai ei ole ainakaan viimeiseen 5 vuoteen ollut.

Kaikki iherbin ale-tuotteet ja kampanjat löydät iherb specials-sivulta!


Ekaa kertaa tilaamassa? iHerb alennuskoodi

Jos et ole aikaisemmin tilannut iherbistä mitään, niin alennuskoodilla YUY952 saat jopa 10 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksesta.

Ohjeet tilaamiseen löydät täältä.

Huom! Jaan suosituksia vain tuotteista joita olen käyttänyt!


Hakusanat: joululahjat, joululahjoja, lahjaideat, joululahjaideat, joululahjaideoita, mitä joululahjaksi, mitä lahjaksi, joululahjavinkit, vinkit, vinkkejä, joulu, jouluksi, iherb, vanhemmille, tyttöystävälle


Kommentit

Suositut tekstit