Pehmolelu: Greenpoint Brands, My First Cuddles, Plush Cat - Arvostelu.

Pehmolelu: Greenpoint Brands, My Natural, My First Cuddles, Plush Cat - Arvostelu.

plush-baby-toy-from-iherb


Välillä jotain erikoisempaa hankintaa iHerbistä. Koska tuote on ollut kovassa käytössä jo puolisen vuotta, niin nyt voi jakaa hyvin kokemuksia.

Greenpoint Brands “My First Cuddles” pehmolelusta on tullut meidän vauvan ehdoton suosikki. Illalla tämä pitää olla vierellä, tai uni ei muuten tule. Mitään kyllästymisen merkkejä ei ole näkyvissä.

Greenpoint Brandsin, valikoimiin kuuluu muitakin pehmoleluja, mutta tämä voitti heti puolelleen raikkailla väreillä ja muutenkin ulkonäkö oli mieleinen.

Pehmolelu saapui hienossa ja tukevassa retrohenkisessä laatikossa, joten suosittelen ehdottomasti lahjaksi, jos haluaa ostaa jotain sellaista mitä Suomesta ei löydy.

Kaikki materiaalit on lapsiturvallisia, ja lelun värit ovat pysyneet ilman haalistumisia (vaikka tassut ja häntäon syöty moneen kertaan). Kissan koko on noin 30 senttiä.

Tämä on ehdottomasti paras hankinta iHerbistä tähän mennessä. Mielessä on käynyt josko ostaisi toisen samanlaiset, niin pikkuinen voi antaa samanlaisen omille lapsilleen joskus. Tekisi mieli myös ostaa toinen erilainen pehmolelu samalta firmalta, mutta tuntuu, että rahat menee hukkaan, kun tähän pehmoleluun ei ole vieläkään kyllästynyt. Ehkä talvella tulee tilattua "blankie" pehmolelu, mutta sen näkee sitten.

Nykyisellä dollarin kurssilla tämä on edullinen ostos. Joten jos joku haluaa hyvän pehmolelun vauvalle, tai sitten lahjaksi, niin tätä on helppo suositella.




Pisteet: 5/5

Greenpoint Brands, My Natural, My First Cuddles, Plush Cat, 1 Toy tuotesivu

 

iHerb alennuskoodi:

Ensimmäisestä iherb.com tilauksesta jopa 10 dollaria alennusta koodilla YUY952

Hakusanat: iherb suosikit, iherb suosituksia, iherb kokemuksia, iherb blogi

Kommentit

Suositut tekstit