Iherb Suosituksia Osa 2 - Mitä ostaa iHerbistä


Mitä tilata iHerbistä? Tässä omia iHerb-suosikkeja:



Tässä tulikin pieni tauko sitten edellisen osan. Seuraavassa listauksena omia suosikkeja iHerbistä. Kirjoitan jokaisesta lyhyen kuvauksen, ja lisää tietoa löytyy näistä kaikista iHerbin sivuilta.

1. Superior Source, Methylcobalamin B-12 1000 mcg, B-6 & Folic Acid 800 mcg, MicroLingual, 60 Tablets

Todella nopeasti liukenevat tabletit. Annetaan imeytyä kielen alla. Vie "sumuisuuden" päästä. En ota näitä päivittäin, vaan silloin, kun aamulla on olo hieman sumuinen. Auttaa keskittymään paremmin.


2. Plus White, The Smokers’ Whitening Toothpaste, Cooling Peppermint Flavor, 3.5 oz (100 g)

Ehdottomasti paras hammastahna mitä olen käyttänyt. Tämä sopii muillekin kun tupakoitsijoille. Keltaiset hampaat valkaistuvat tällä nopeammin, kuin muilla valkaisevilla hammastahnoilla. En suosittele tätä kuitenkaan päivittäiseen käyttöön, koska tämä tahna ei ole hirveän hienovarainen hampaille.

3. Greens Today, Organic Frog, Energy Boosters Formula, Chewable Vitamins, Tangy Citrus Flavor, 60 Wafers

 Ainoa multivitamiini minkä muistaa ottaa päivittäin. Nieltävät monipuoliset multivitamiinit on yleensä niin isoja tabletteja, että ei niitä montaa päivää jaksa. Tästä syystä nämä nieltävät vitamiinit on parempia. Näissä ei ole mikään paras maku, mutta makuun tottuu nopeasti.

4. Life Flo Health, Magnesium Oil Sport Spray, 8 fl oz (237 ml)

Todella edullinen Magnesium-öljy. Pidän tästä enemmän, kuin Life Flo Healthin tavallisesta versiosta. Tässä on miellyttävämpi tuoksu. Auttaa levottomiin jalkoihin ja rentouttaa lihakset.  Tämä on tuplasti isompi pullo, kuin esim. BetterYou magnesium-suihke, ja yli 4 kertaa halvempaa!

5. Panda Licorice, The Jelly Bean Planet, Gourmet Jelly Beans, 30 Amazing Flavors, 3.5 oz (100 g)

Iso 100 gramman karkkiaski. En ole näitä lähimarketissa nähnyt, olisi kiva saada tännekin valikoimaan. Todella hyviä karkkeja, ja helppo ottaa mukaan vaikka leffaan.

6. Swedish Herbal Institute, Original Arctic Root Rhodiola Rosea, SHR-5, 40 Capsules

Tuo lisää energiaa päivää. Käytän yleensä urheilupäivinä, kun piristää oloa. Olen kokeillut muitakin Rhodiola rosea (ruusujuuri) valmisteita, ja tämä on toiminut selvästi parhaiten.

7. Life Extension, Magnesium (Citrate), 160 mg, 100 Veggie Caps

Edullinen magnesium-valmiste. Magnesium on hyvin imeytyvässä sitraatti-muodossa. 

8. Superior Source, Melatonin, 1 mg, 100 MicroLingual Instant Dissolve Tablets

Halpa melatoniini. Tullin mukaan melatoniinia voi tilata, jos vahvuus on alle 1mg, ja tuotteessa ei mainosteta lääkinnällisiä tarkoituksia. Jokainen silti tilaa omat melatoniininsa omalla vastuulla!

9. Quinn Popcorn, Microwave Popcorn, Parmesan and Rosemary, 2 Bags, 3.5 oz (100 g) Each

Parhaita mikropopcorneja joita olen maistanut. Parmesaani on ehkä enemmän aikuisten makuun. Ei ole mitään erityisen halpoja, mutta joskus näitä näkee -20% tarjouksessa. 

Iherb ja Vitacost alennuskoodit (coupons):

Mikäli ensimmäinen iHerb tai Vitacost tilaus on vielä tekemättä, niin iHerb antaa ensitilauksesta joko 5 tai 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tämän linkin kautta). 10 dollarin alennus tulee yli 40 dollarin tilauksissa. Ohjeet miten tehdä tilaus löytyy täältä.

Vitacost antaa ensitilaajille myöskin alennusta 10 dollaria (tilauksen arvon pitää olla yli 30 dollaria). Hanki Vitacost alennuskoodi tämän linkin kautta..

Hakusanat: Suosituksia, Luontaistuotteet, iHerb coupon, kokemuksia, Parhaat tuotteet, Mitä ostaa? Mitä tilata?

Kommentit

Suositut tekstit