SportsDirect.com kokemuksia - Parempi kuin Amazon?

Vaihtoehto Amazonille - SportDirect.com arvostelu.



Kun Amazon UK poisti ilmaiset postikulut, ja siinä samalla nousi tuotteet niin kalliiksi, että meikäläisen asiakkuus stoppasi siihen. Jotain uutta piti löytää tilalle. Pientä lievitystä tuskaan tarjoaa SportsDirect.com, joka on Brittien suurin urheilukauppa.

SportsDirectin sivuilla on järkyttävän hyviä tarjouksia, ja ihmettelenkin, että miksi en ole tähän törmännyt aikaisemmin. Vaikka kyseessä onkin urheilukauppa, niin ihan tavallisia vaatteitakin löytyy kiitettävästi.

Ensimmäinen tilaus:


Tilasin skootin (temppupotkulauta) lahjaksi, ja samalla kasan vaatteita yms. Tilaaminen oli helppoa ja nopeaa. Maksuvaihtoehtojakin oli reippaasti. Koska kyseessä oli ensimmäinen tilaus, niin valitsin Paypalin. Tämän vaihtoehdon valitsen, jos vain on mahdollista (koska rahat saa helposti takaisin PayPalin kautta, jos jotain menee pieleen).

Postikulut tilaukselle oli vain 4.99 puntaa.

Tilauksen jälkeen sivuilla voi seurata missä paketti on menossa. Tämä on iso plussa.

Jostain syystä pari päivää tilauksesta SportsDirectiltä tuli sähköposti; "saata tilauksesi loppuun" ja tilaa ostoskorissasi olevat tuotteet. Sähköpostissa oli listattuna kaikki tuotteet jotka tilasin. Säikähdin, että olin jättänyt tilauksen tekemättä. Onneksi tämä oli väärä hälytys!


Toimitusaika ja pakkaaminen:

Tuotteet tulivat perille n. viikossa. Se olikin toimituksessa ainoa positiivinen asia. Tuotteet oli nimittäin pakattu aivan käsittämättömällä tavalla. Kaikki tuotteet olivat irrallaan isossa jätesäkissä, jonka kyljessä oli lisäksi iso reikä. Postimies pyysi tarkistamaan, että kaikki on tallessa. Laskin nopeasti kaikki läpi, ja luku täsmäsi.

Sitten vain kasaamaan potkulautaa, jonka alkuperäinen laatikko oli paloina, ja sitä oli SportsDirectin toimesta yritetty kursia kasaan ilmastointiteipillä. Ilmeisesti minulle lähettiin jonkun toisen asiakkaan palautus. Potkulaudan pultit olivat ympäri rikkinäistä laatikkoa, ja kasatessa huomasin, että yksi pultti puuttuu. Tämä oli onneksi tallessa rikkinäisen jätesäkin pohjalla. Mikä lottovoitto!

Kaikki tuotteet selvisivät, kuin ihmeenkaupalla perille.

Laitoin SportsDirectille viestiä, että onko tämä heidän normaali tapansa pakata tuotteita. Luojan kiitos, että ei ole:

I am sorry to hear about how you received your parcel we will have to investigate this within our warehouse as we don't normally send parcels out like this.
Sorry for the inconvenience.



Yhteenveto:

Nyt mietin, että uskaltaako tilata toista kertaa. Tuotteet olivat niin halpoja, että houkutus on kova. Ainakin vaatteita uskaltaisi tilata, mutta sekaan ei uskalla tilata mitään painavaa, jos tuotteet tulevatkin taas jätesäkissä.

Harmikseni huomasin vasta tilauksen jälkeen, että näistä olisi saanut bonusta Ostohyvitys.fi sivulta. Ensitilaajana olisi tullut 2,5% rahaa takaisin. Säästö se on pienikin säästö. Pihinä ihmisenä kiukuttaa nämä rahan menetykset.

Kommentit

Suositut tekstit