Arvostelu: South Of France saippuat (iHerb trials)

South of France saippuat - Viimeisin löytö iherb trials sivulta.


Tilasin kaikki South Of France saippuat mitä vain löysin iherbin trials sivulta (kuten aikaisemmin kirjoitin, niin ilmaiset tuotteet ovat poistuneet iherbistä). En tiedä oliko nämä jossain vaiheessa ilmaisia, mutta trials-sivulla näillä on hintaa 0.99 dollaria kappale, eli neljälle tuli hintaa hieman alle kolme euroa. 


Saippuat on pakattu hienoihin "country living" tyylisiin paketteihin (maalaisromanttinen?). Vaikka sivuilla paino onkin mainittu, niin silti nämä olivat yllättävän pieniä, noin puolet normaalista saippuapalasta.

Ottamastani kuvasta ei koko tule esille. Ehkä olisi pitänyt lisätä kuvaan jotain mistä olisi mittakaavan saanut selville. 



Kuvassa vasemmalta oikealle:


  • South of France, Lavender Fields, French Milled Bar Soap with Organic Shea Butter, 1.5 oz (42.5 g)




  • South of France, Lemon Verbena, French Milled Bar Soap with Organic Shea Butter, 1.5 oz (42.5 g)




  • South of France, Green Tea, French Milled Bar Soap with Organic Shea Butter, 1.5 oz (42.5 g)




  • South of France, Lemon Verbena, French Milled Bar Soap with Organic Shea Butter, 1.5 oz (42.5 g)



  • Vaikka paketit on "värikoodattuja", niin ei pakkauksista pysty kertomaan, että minkä värinen tuote on kyseessä. Kaikissa saippuoissa on kaiverrettuna South Of France teksti, ja muutenkin saippuat muotoiltu tyylikkäiksi. Tosin muutaman pesukerran jälkeen voi sanoa näille kuvioille hyvästi.

    Tältä näyttävät saippuapalat nakuna:


    Kaikissa saippuoissa on todella hyvä ja sopivan voimakas tuoksu. Oma suosikki näistä on sitruuna. Laadullisesti nämä pesevät kyllä markettien halpissaippuat. Näissä on käytetty pelkästään luonnollisia raaka-aineita.

    Olen varsin tyytyväinen tähän ostokseen. Harmi, että tähän hintaan voi tilata vain kerran. Nämä olisivat olleet mainio tuliainen vaikka mökille, lahjaksi maalaisromanttisesta sisustuksesta tykkäävälle...


    Pisteet 4/5

    Kommentit

    Suositut tekstit