Adf.ly kokemuksia - Tienaa rahaa jakamalla linkkejä?

Adfly kokemuksia – Onko mahdollista tienata rahaa jakamalla lyhennettyjä linkkejä?


adlfy affiliate network review_blog_post_photo

Niin suuren, kuin pienetkin nettisivut taistelevat sitä tosiseikkaa vastaan, että mainostulot kutistuvat jatkuvasti. Taloudellinen tilanne on heikko, ja yritykset käyttävät entistä vähemmän rahaa mainontaan. Jotain uutta pitäisi keksiä tilalle.

Taustaa omien sivujen/blogien kohdalta:

On mukavaa pyörittää suosittua nettisivustoa, mutta jos käteen ei jää hosting ja domain-laskujen käteen mitään, niin on helppoa pistää pillit pussiin. Itse taistelen laskujen kanssa ihan tarpeeksi. Pyöritän (kävijämääriltään) suurta Bruce Springsteen fanisivustoa nimeltä Brucetapes, josta on vuodesta 2012 lähtien löytynyt infoa keikoista (videot, settilistat, kuvat, artikkelit yms.). Täytyy myöntää, että sivu tuskin pyörisi ilman rakkautta kyseisen herran musiikkiin, koska sivut eivät tuota käytännössä mitään (eikä tienaaminen kylläkään ole edes tarkoituksena). Tästä lähti ajatus kokeilla Adf.ly palvelua. Jakamalla sivulla linkkejä, joissa on adfly-palvelulla lyhennetty osoite, saan itselleni tuloja. Ehkä näillä saa nettisivujen kustannukset kuriin.


Mikä on Adf.ly?


Adf.ly on mielenkiintoinen vaihtoehto Amazon, Adsense, ClickBank, Linkshare, Tradedoubler, iHerb yms. palveluille. Sinun tarvitsee vain jakaa lyhyt linkki ja saat rahaa jokaisesta vierailusta. Adfly tosin ei vaadi nettisivuja, vaan voit käytännössä jakaa mitä linkkejä vain.

Mikä tässä on jujuna?

Kaikki ei tykkää Adf.ly linkeistä, koska monet spammivat näitä linkkejä joka paikkaan, joten palvelun maine on kohtuullisen heikko. Adfly on ottanut tiukan linjan, ja nykyään palvelusta lentää pois kohtuullisen nopeasti, jos ei seuraa sääntöjä.

Palvelun ja mainostajien taso on noussut, mutta ei se täysin kehuttava ole vieläkään. En olisi yhtään yllättynyt, jos joku suurempi mainospalvelu ostaisi tämän itselleen. Adflyn käyttäjiä on yli 1.5 miljoonaa.


Kuinka tällä voi ansaita rahaa?


Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, kuinka saada tästä palvelusta rahaa:

 #1 Jaa adf.ly linkkejä. Kun olet rekisteröitynyt, voit sivujen kautta lyhentää oikeastaan mitä vain nettiosoitteita, ja jakamalla niitä eteenpäin saat rahaa.

#2 Jaa sinun suosittelulinkkiäsi (referral). Saat 20% mukaan kutsutun kaverin tienesteistä.

 “The adf.ly referral program is a great way to spread the word of this great service and to earn even more money with your short links! Refer friends and receive 20% of their earnings for life!

ja kyllä, voit käyttää molempia vaihtoehtoja.


Miksi ja mistä liittyä?


Jos sinulla on iso määrä seuraajia sosiaalisessa mediassa, tai pyörität blogia/nettisivua, niin Adfly on kokeilemisen arvoinen. Liittyminen on ilmaista, joten rahallisesti tässä ei menetä mitään.

Kannattaa kuitenkin aloittaa pienestä, ja katsoa sopiiko tämä sinulle. Itse laitoin omille sivuille vain tietyt linkit näiden taakse, ja tähän mennessä ei ole negatiivista palautetta tullut yhtään.

Klikkaa tästä ja liity ilmaiseksi

Kaikkea pitää kokeilla, ja palaan varmasti tähän aiheesen myöhemmin (miljonäärinä).



Aiheeseen liittyen: Netissä rikastuminen


Jos netissä "tienaaminen" kiinnostaa, niin kirjoitin arvostelun, jossa on eri vaihtoehtoja netissä tienaamiseen:
Arvostelussa Google Adsense, iHerb, Amazon Associates,Tradedoubler, Bonari ja Ostohyvitys - Verkostomarkkinointi ja lisäansiot


Hakusanat: netissä rikastuminen, tienaa netissä, rahaa, helppoa rahaa, rahaa nettisivuilla, kokemuksia, mainonta, mainostaminen, nettimainokset, affiliate marketing, markkinointi, passiiviset tulot, raha, adfly kokemuksia

Kommentit

Blogger sanoi…
Did you know that you can shorten your long urls with Shortest and earn money from every visitor to your shortened links.
Blogger sanoi…
If you are looking for a reputable Cost Per Sale advertising network, I suggest that you take a look at ClickBank.

Suositut tekstit