Arvostelu: Pure Protein proteiinipatukat.

Testissä iHerbin Pure Proteinin patukat “Chewy Chocolate Chip”, “Double Chocolate Vanilla Crunch”, “S’mores” ja “Chocolate Peanut Butter”.  



Huomasin iHerbin tuotevalikoimissa uusia proteeinipatukoita firmalta nimeltä "Pure Protein", ja pitihin noita tilata testiin. Hintakaan ei ollut paha, vain reilun euron per patukka. Pienet 6kpl paketit vielä mahtui kaikki yhteen tilaukseen iHerbin painorajojen sisälle (4.00lbs).

Pure Protein, Soft Baked Protein Bar, Double Chocolate Vanilla Crunch, 6 Bars, 1.58 oz (45 g) Each

 

Heti ensimmäisenä tulee vastaan hyvä koostumus. Oikein rouheita paloja seassa ja makukin ihan hyvä. Tosin suklaa ja vanilja saisi maistua paremmin. Helppo ja nopeaa syötävää. Monet proteiinipatukat kärsii siitä, että on liian makeita, ja syöminen alkaa tökkimään pidemmän päälle. Ensimmäiseen makuun olen varsin tyytyväinen. Patuista pienin.

Pisteet: 4/5

 

Pure Protein, High Protein Bar, Chocolate Peanut Butter, 6 Bars, 1.76 oz (50 g) Each

 

Taas varsin hyvän koostumus. Mieleen mausta tulee Snickers, tosin maku ei ole lähelläkään niin voimakas. Tästäkin puuttuu se jokin. Patukassa vain 2g sokeria ja 20g proteiinia. 

Pisteet: 4/5

 

Pure Protein, High Protein Bar, Chewy Chocolate Chip, 6 Bars, 1.76 oz (50 g) Each

 

Sokkotestissä ei makua osaisi sanoa. Ei tässä maistu keksit eikä suklaa, tosin ei maku mikään paha kuitenkaan ole. Ihan OK. Ei kuitenkaan niin hyvä, kuin kaksi edellistä.

Pisteet: 3/5

 

Pure Protein, High Protein Bar, S’mores, 6 Bars, 1.76 oz (50 g) Each

 

Tämä ei ole kyllä meikäläistä varten. S'Mores lienee joku karkki tms. Nämä patukat maistuu alkoholilta. Ei tiedä johtuuko noista sokerialkoholeista, joita tässä on runsaasti vai sitten suklaalikööristä (jota tuoteselosteen mukaan on käytetty). Jää pahanpäivän varalle nämä. 

Pisteet: 2/5

 

 Lisätietoja Pure Proteinin patukoista iherbissä.

 


iHerb ja Vitacost alennuskoodit:

Vitacost antaa 10 dollaria alennusta ensimmäistä tilauksesta (pitää olla väh. 30 dollarin tilaus). . Oman alennuskoodin voit tilata täältä..

Iherb  sivuilta ensitilaaja saa 5 tai 10 dollaria alennusta koodilla YUY952 (tai tämän linkin kautta). 10 dollaria alennusta tulee yli 40 dollarin tilauksista. Muista valita yksi ilmainen tuote "Freebies" valikosta.

Kommentit

Suositut tekstit