Quarkie Earphones - Rusty Bolt - Arvostelu ja kokemuksia tulossa.

Quarkie Earphones (Rusty Bolt) ruosteisilta pulteilta näyttävät kuulokkeet tilattu testiin (Zavvi).



Yleensä heitän Zavvi.comin Mega Monday diilit suoraan roskiin, kun tuntuu, että sieltä tulee tarjouksia vähän väliä. Jostain syystä päätin klikata tarjoukset esille. Etusivulta pärähti vastaan heti mielenkiintoiset Quarkien Rusty Bolt-nappikuulokkeet. Kuulokkeet näyttävät ruosteisilta pulteilta, ja hintaa on vain 14.99 euroa postikuluineen ( Zavvissa on ilmaiset postikulut).

Miksikö ostin nämä? Koska näitä on myyty yli 90 eurolla!, ja lisäksi näyttävät hauskoilta. Kuulokkeet ovat myöskin saaneet kehuja äänenlaadusta ja käytettävyydestä (alkuperäisellä hinnalla).

Pakkohan nämä oli tilata testiin. :)

Features:

- British studio-monitor sound quality
- Unique custom-made, high quality eartips, in four sizes: XS, S, M, L, give perfect ear canal seal for top performance and enjoyment
- Excellent external noise isolation
- 13.5mm hi-tech driver with exclusive aluminum voice coil and neodymium magnet
- High sensitivity, low distortion and amazing bass performance

Kesällä arvostelin Sennheiser CX175 kuulokkeet. Sennheiserit olivat tuplasti kalliimmat, joten näitä on hyvä verrata keskenään.

Zavvi on muuten yksi nettikaupoista, joita käytän, kun metsästän halpoja Blu-ray-leffoja ja vaatteita. Mikä parasta, Zavvista saa rahaa takaisin ostohyvityksen kautta, ja lisäksi vielä omia Zavvi Rewards-pisteitä, joita voi käyttää myöhemmissä ostoksissa. Paypal käy myös maksuvaihtoehtona.

PS. Kuulokkeet ostin ihan omilla rahoilla. Jos joku päätyy ostamaan linkkien kautta jotain, niin se auttaa tätä blogia pysymään pystyssä. Tuskin ostat mitään, mutta ajattelin vain kertoa. :)


Ostohyvitys:


Ostohyvitys.fi - Rahaa takaisin nettiostoksista. Tästä linkistä 5 euroa alkusaldoa aivan ilmaiseksi ja ilman mitään velvoituksia. Itse saan ilmeisesti 0 euroa,

Hakusanat: Nappikuulokkeet, sisäkorvakuulokkeet, in ear monitorit, stereonappikuulokkeet


Kommentit

Suositut tekstit