Iherb ja huonot tuotteet

Iherb-tuotteet joista on huonoja kokemuksia





Sitä helposti huomaa, että kirjoittaa enemmän niistä tuotteista joista pitää. Viime aikoina on tullut tilattua joitakin tuotteita iHerbistä, joihin en ole ollut niin tyytyväinen.


Aloitetaan kuivatuista hedelmistä. Iherbissä on mukava valikoima kuivattuja hedelmiä ja ostinkin kokeeksi Now Foodsin kuivattuja papaija-kuutioita ja ananaskuutioita. Joissa on kuvauksen mukaan vain "ripaus" sokeria. Ajattelin, että ei nämä markettien tavaraa huonompia ole, mutta kuinka olinkaan väärässä. Pakko myöntää, että sokkotestissä en pystyisi sanomaan, että kumpi on papaijaa ja kumpi ananasta. Sen verran sokeroituja nämä on. Mielummin syön karkkia, niissä on sentään jotain makua.

Amazon myi joskus hyviä kuivattuja hedelmiä, mutta niitä ei ole enää saatavilla, joten pitänee jatkaa metsästystä. Ehkä joskus jopa kuivattaa hedelmiä ja marjoja aivan itse


Onneksi tilasin myöskin Xylitol-purkkaa. Ksylitol auttaa pitämään hampaat kunnossa, kun syö moisia sokeroituja hedelmiä. Kokeilin Xylichew-purkkaa. En tiedä miksi erehdyin tilaamaan useampaa, kuin yhtä makua. Olisi pitänyt testata aluksi yhdellä. Purkasta katoaa maku nopeasti, ja nyt ovat loput jääneet pakkauksiin asumaan.

iHerb-alennuskoodi

Jos etsit alennuskoodia iHerbiin, niin käyttämällä koodia YUY952 saat jopa 10 dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Samalla tuet tämän blogin olemassa oloa. Yllä olevia tuotteita kannattaa tosin välttää tilatesssa. Ohjeet tilaamiseen löydät tästä.

Kommentit

Suositut tekstit