Ihmekollageeni testissä - Undenatured Type II Collagen

Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen (iHerb) vs Vital 3 - Arvostelu



Kun on kärsinyt polvivaivoista kohta 14 vuotta, niin sitä on valmis testaamaan kaikki valmisteet mitä markkinoilla on. Olen kokeillut lähes kaikkia mahdollisia luontaistuotteita, joiden pitäisi auttaa nivelkipujen kanssa. Harvassa on ne tuotteet, joihin olen 100 prosenttisesti tyytyväinen.

Terveystieto-lehdessä oli juttua Vital 3-valmisteesta, ja sen innoittamana tilasin iHerbistä; Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen, 60 Vcaps purkin kokeiluun.

Vital 3:ssa on vaikuttavaa ainetta, eli tyypin II kollageenia 0.06 milligrammaa, ja Now Foodsin UC-II:ssa 10 milligrammaa tyypin II kollageenia, eli n. 167 kertaa enemmän! Lisäksi se on noin 5 kertaa halvempaa, kuin Vital3. :)

Luonnollisesti, jos Vital 3 saa ihmisen huonokuntoiset polvet paranemaan noin mitättömällä määrällä kollageenia, siihen malliin, että jalkapalloa voi taas pelata (Terveytietolehden mukaan), niin aikamoisesta ihmeaineesta on kyse.

On pakko myöntää, että tuosta Now Foodsin valmisteesta on ollut apua. Aamulla polven kolotukset ovat kadonneet lähes kokonaan. Eikä ensimmäinen ajatus aamulla ole enää kipeä polvi. Toki päivän mittaan polvi kipeytyy taas rasituksesta, mutta on kiva vaihteeksi herätä ilman kipuja.

Käytän tämän lisäksi Krillliöljyä (Omega 3), Nutrexin JointAstin valmistetta ja serrapeptaasia. Nämä toimivat päivän mittaan parhaiten omien polvien kanssa.

Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen, 60 Vcaps oli halvin UC-II-valmiste jonka löysin, ja laadullisesti se on ihan OK. yksi tyhjä kapseli oli joukossa. Kapselit ovat pieniä ja helppo niellä. Tilaan tätä ehdottomasti jatkossa.

Pisteet: 5/5


Lisää tietoa: Iherbin tuotesivu 


iHerb tilaaminen ja alennuskoodi:


iHerb - alennuskoodi YUY952 antaa sinulle 5 tai 10 dollaria alennusta (10$ yli 40$ tilauksiin) -  Vitamiinit, lisäravinteet yms. edullisesti! Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Iherb tilaus 2013: Täältä helpot ohjeet


Hakusanat: Nivelrikko, Nivelet, polvikipu, terveys, nivelkipu, hoito, polvi

Kommentit

Suositut tekstit