Kollageeni - Ihmetuote polville? Vital3 ja iHerb

Terveystieto 5/13 lehdestä bongattu Vital3 valmiste ja iHerbin vastine - Kokemuksia tulossa

Päivitys: Arvosteluni tästä löytyy täältä.

Terveystieto-lehti on mukavaa luettavaa. Lehdestä löytyy kivasti kertomuksia siitä, miten ihmiset ovat kokeneet ihmeparantumisia, kun ovat kokeilleet tuotetta x. Lehdestä saa myös hyviä vinkkejä mitä tilata iherbistä. Miten niin? Koska iherbin hinnat ovat lähes poikkeuksetta paljon paljon halvempia, kuin Suomesssa myytävät luontaistuotteet.

Uusimmassa lehdessä (5/13) kerrottiin tuotteesta nimeltä Vital3. 30-vuotias nainen sai rikkinäiset polvensa niin hyvään kuntoon käyttämällä Vital3:sta, että pystyi taas pelaamaan jalkapalloa. Tämä sai meikäläisen tutkailemaan tätä ihmetuotetta tarkemmin.

Tutkimuksissa tyypin 2 kollageeni on todettu tehokkaammaksi, kuin glukosamiini tai kondroitiini nivelrikon ja nivelreuman hoidossa.

"Vital3 sisältää biologisesti aktiivista niveliin vaikuttavaa tyypin 2 kollageenia.
Patentoidussa valmistusmenetelmässä ei käytetä korkeaa lämpötilaa, minkä ansiosta kollageeni säilyttää biologisen aktiivisuutensa"

Tämä patentoitu aine ei tarkoita sitä, että tätä olisi vain Vital3-valmisteessa. Piti iherbistä metsästää vastaava tuote, ja tässä molemmat vertailussa.

Vital3:


"The dose of three drops of Vital 3 joint solution (which contains exactly 60 micrograms of undenatured, type 2 collagen)" - lähde

Eli yhdessä annoksessa on 60 mikrogrammaa, eli 0.06 milligrammaa tyypin II kollageenia.

Riittoisuus: 45 päivää

Hinta: 59,90 euroa (Life-nettikauppa)

Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen, 60 Vcaps:


"UC-II Standardized Chicken Cartilage† (Providing 10 mg Undenatured Type II Collagen)"

eli yhdessä annoksessa on 10 milligrammaa tyypin II kollageenia.

Riittoisuus: 60 päivää

Hinta: 14,45 euroa + postikulut (n. 3,10 euroa)

Päivitys: Arvosteluni tästä löytyy täältä.

Yhteenveto



Eli Now Foods-valmisteessa on moninkertaisesti samaa vaikuttavaa ainetta, ja hintakin on neljä kertaa halvempi! Lisäksi kestävät pidempään (45 vs 60 päivää).

Luonnollisesti tilasin tätä testiin, ja omia kokemuksia on tulossa myöhemmin. Cissus-valmiste on myös tulossa testiin. Aloitan Cissuksen käytön varmasti viikon tai kaksi aikaisemmin, että voi kertoa, että onko selvästi havaittavaa eroa. Olisihan se hienoa, jos oman vasemman polven saisi vihdoinkin kuntoon. Valtiokonttorin mielestä siinä ei ole pysyvää vammaa, ja ehkäpä se nyt yli 13 vuoden jälkeen paranee mystisesti. :)

Samaan syssyyn lähti tilaukseen myös Neocell, Super Collagen, Type 1 and 3 - 7 oz (198 g), joka on iHerbin myydyimpiä tuotteita.


iHerb tilaus ja alennuskuponki:

Ensikertalaisena liikenteessä? iHerb-alennuskoodi YUY952  antaa sinulle 5 tai 10 dollaria alennusta (10$ yli 40$ tilauksiin) -  Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Kuinka tilata? Täältä löydät helpot ohjeet

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onko Now Foods, UC-II, Undenatured Type II Collagen -tuotteesta jo kokemuksia? -nimim.vasen polvi myös risana
Anonyymi sanoi…
Itse tilasin pari purkkia, kun toisen polven satutin tapaturmaisesti, ja keppien kanssa toinenkin kipeytyi.. nivelrikko kai :(. Auttaa toi, ei paranna tosin. Polvitukien kanssa ihan kivutonta toimintaa. UC II toimimisen tiedän siitä, kun välillä ei muista syödä sitä pilleriä. Pikkuhiljaa polvikipu alkaa taas hiipiä takaisin. Tilasin sitä juuri lisää jenkeistä.
Marilyn Navarro sanoi…
Olen täällä todistamassa siitä, mitä tohtori James teki minulle. Olen kärsinyt (GENITAL HERPES VIRUS) -taudista viimeisten 4 vuoden ajan ja minulla on ollut jatkuvasti kipua ja kutinaa, etenkin yksityisessä osassani. Ensimmäisen vuoden aikana minulla oli usko Jumalaan, että parannan jonain päivänä.Tämä tauti alkoi kiertää koko ruumiini ja olen käyttänyt oreganoöljyä, kookosöljyä, asikloviiria, valasykloviiria, famcikloviiria ja joitain muita tuotteita, ja se todella auttoi taudinpurkaukseni, mutta olen täysin parantunut! HSV: ltäni voimakkaalla ja aktiivisella rohdosvalmisteella, joka tilattiin tohtori Jamesin yrttiseokselta, ja se taisteli kokonaan hermostani virusta vastaan, ja minulla oli negatiivinen tulos 15 päivän käytön jälkeen. Olen täällä ilmoittaakseni kaikille, että herpesviruksella on täydellinen parannuskeino, pääsin eroon minusta tohtori Jamesin rohdosvalmisteen avulla. Löysin Internetissä todistuksen Kashasta, joka todisti tohtori Jamesista, kuinka hän paransi häntä 7 vuoden HSV 2: sta. Ja hän antoi myös tämän miehen sähköpostiosoitteen ... [drjamesherbalmix@gmail.com] ... , neuvoen ketään ottamaan yhteyttä häneen kaikenlaisten sairauksien suhteen, joista hänellä olisi apua, joten lähetin hänelle sähköpostia kertomalla minulle (HSV 2), hän kertoi minulle, ettei minun tarvitse huolehtia siitä, että olen parantunut !! No, en koskaan epäillyt häntä. Uskon, että hän pystyy parantamaan minutkin. Tohtori James valmisti ja lähetti minulle juurista ja yrtteistä valmistetun rohdosvalmisteen, jonka otin. Ensimmäisen viikon aikana aloin kokea muutoksia kaikkialla minussa, 15 päivän kuluttua join hänen kasviperäistä lääkettä, olin täysin parantunut. ei enää kutinaa, kipua minussa, kuten tohtori James vakuutti minulle. Jonkin ajan kuluttua menin lääkäriini tekemään toinen testi. tulos tuli negatiivinen. Joten ystäväni, neuvoni on, jos sinulla on tällainen sairaus tai tunnet kenenkään, joka kärsii siitä tai jokin muu sairaus, kuten vyöruusu, HPV, HBV, HIV / AIDS, ALS, HBP, syöpä, nefroottinen oireyhtymä HIV / AIDS, herpes syöpä, munasarjasyöpä, Haimasyövät, virtsarakon syöpä, virtsarakon syöpä, eturauhassyöpä, glaukooma., Kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, autismi, keuhkosairaus, laajentunut eturauhanen, osteoporoosi, Alzheimerin tauti, psoriaasi, taksi-taudit, lupus, selkäkipu, dementia. Munuaissyöpä, keuhkosyöpä, ihosyöpä, ihosyöpä ja ihosyöpä. kivesten syöpä,, LEUKEMIA, VIRUS, HEPATIITTI, INFERTILITY NAISET. jne. voit ottaa yhteyttä tohtori Jamesiin suoraan hänen .... [drjamesherbalmix@gamil.com] ... Hän on hyvä ihminen ja auttaa sinua

Suositut tekstit