Tervetuloa Blogiini!

perjantai 27. syyskuuta 2013

Arctic Nutrition vai iHerb?

Kumpi on halvempi Arctic Nutrition vai iHerb?


Muropaketista (keskustelupalsta) tuli bongattua uusi(?) hieno verkostomarkkinointiyritys nimeltä Arctic Nutrition. Piti tietenkin katsoa heidän tuotteet läpi, ja verrata iHerbin kanssa, että kannattaisiko liittyä.

Valitsin iHerbistä vastaavan tuotteen, joka menee ominaisuuksiltaan mahdollisimman lähelle. Arctic Nutrition tuoteiden hinnat on kaivettu täältä.

D-vitamiini:


Arctic Vitamin D 90 kpl (Hinta: 90 kapselia 19,90€ )
Healthy Origins, Vitamin D3, 1000 IU, 90 Softgel (Hinta: 90 geelikapselia 2.43€)

Arctic Nutritionin valmisteesta osa on huonommin imeytyvää D2-vitamiinia.

D-vitamiini ja tyrnimarja:


Arctic Sun D-vitamiini ja tyrnimarjavalmiste 100 kpl (Hinta: 100 kapselia 24,90€)

Tähän ei ihan vastaavaa löytynyt, joten iherbin kohdalla mennään kahden tuotteen voimin:

Eclectic Institute, Sea Buckthorn, 400 mg, 90 Veggie Caps - (Hinta: 90 kapselia 9.76€) Huom! Tyrniä yli kaksi kertaa enemmän!
Healthy Origins, Vitamin D3, 2,400 IU, 120 Softgels (Hinta: 120 geelikapselia 3.29€)

iHerb: Yhteensä: 13.07€

Xylitol ja ternimaito


Arctic Xylicol (Hinta: 160 tablettia 43 €)

Tähänkin tarvitaan kaksi tuotetta iherbissä:

Xlear Inc (Xclear), Spry, Cinnamon Mints, Sugar Free, 240 Count (144 g) (Hinta: 240 tablettia 5.77€) (xylitolia vähemmän yhdessä tabletissa)
Symbiotics, Colostrum Plus, 240 Capsules (Hinta: 240 kapselia 23.38€) (yhdessä kapselissa n. 1.5 kertaa enemmän ternimaitoa)

Iherb yhteensä: 29.15€

Spirulina:


Arctic Nutrition - Spirulina 150 kpl (150 tablettia 58 €)
Now Foods, Certified Organic Spirulina, 500 mg, 180 Tablets (180 tablettia 6.59 €)

Molempien valmisteissa on 500mg spirulinaa yhdessä tabletissa.


Neljän tuotteen jälkeen ero alkaa olemaan jo sen verran selvä, että jätän omat tutkimukset tähän.

Kannattaako liittyä Arctic Nutritioniin?

Katso hinnat ja vertaile. Saatko ystävillesi kaupattua tuotteita moisilla hinnoilla?

Iherb tarjoaa myös palkkiojärjestelmän, joka ei vaadi mitään ylimääräisia maksuja, eikä sitoumuksia. Itse asiassa jokainen iherbin asiakas kuuluu samalla myös iHerb Rewards-järjestelmään. Sitä vaan ei ole pakko hyödyntää. :)

Huom! Iherbistä löytyy varmasti paljon parempiakin tuotteita hinta/laatusuhteeltaan, mutta kuten sanoin, tarkoituksena oli löytää mahdollisimman lähelle osuva vertailukohde Arctic Nutritionin tuotteiden kanssa.


iHerb tilaaminen ja alennuskoodi?:

Jos olet ensikertalaisena liikenteessä: iHerb-koodilla YUY952 saat 5 tai 10 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi (10 dollaria alennusta yli 40$ tilauksiin) -  Iherb tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Kuinka tilata? Täältä löydät helpot ohjeet

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arctic Nutrition ottaa marjansa lapista, jossa on ainutlaatuisen vitamiiniipitoisia marjoja kasvuympäristönsä takia. Kaikki tuotteet valmistetaan kylmäkuivaamalla, jolloin esim. ternimaidoin tärkeät vasta-aineet eivät tuhoudu.
D-vitamiinivalmisteessa tyrni on ainoastaan auttamassa d-vitamiinia imeytymään; siinä on siemenöljyjä ja antioksidantteja.
Kotimainen laatutyö maksaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos joku haluaa maksaa D-vitamiinista 10 kertaista hintaa, vain sen takia, että se on Suomesta, niin mikäs siinä. Myyntivalttina se tuskin toimii ulkomailla.

Anonyymi kirjoitti...

tässä omalla kohdalla merkkaa myös suomalaisuus, haluan kannattaa yritystä, joka investoi suomalaisuuteen ja vie myös kuvaa puhtaasta Suomesta ja laadusta maailmalle. Tuoteperhe on pieni ja jokainen tuote on mietitty niin, että se on yhdistelmä useamman luonnonraaka-aineen hyviä puolia. iHerbissä on hyviä tuotteita ja käytän niitä itsekin, mutta nämä vertaukset ontuvat. Hinta on valitettavasti se ainoa kriteeri kovin monille. Itse maksan mielummin laadusta silloin kun oma ja perheen terveys on kyseessä.

Kumma kirjoitti...

Terveyskortti käytetty. Eli vaarannan perheeni hengen tilaamalla iHerbistä, kun ei tiedä mitä niissä on. Mutta tilaat sieltä kuitenkin. Asia selvä. :)

Arctic Nutritionin vahvuus on myydä suomalaista tuotetta suomalaisille. Ulkomailla tuskin "suosi suomalaista", on mikään yleinen sanonta. Mielellään sitä tukisi suomalaista toimintaa, mutta ei Arctic Nutritionin hinnoilla kukaan täysijärkinen mitään osta.

On tässä voittajiakin. Life-ketju voi vihdoinkin näyttää vertailussa miten edullisia heidän tuotteensa ovat, verrattuna kilpailijaan. Tähän päivään mennessä ei ole kalliimpia tuotteita näkynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Life on kallis kun mikä. Naturazone stadissa on ylivoimaisesti halvin ja paras liike suomessa! Life, hahahahah!!! Itse kyllä tilaan pääosin itse maailmalta koska vielä edullisempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka moni on kuollut Iherb:n tuotteisiin? Tuotteet ovat toimivia ja sisältävät varsin kattavan sisällysluettelon raakaaineista ja määristä.
Fiksua se on myydä kalliilla sitä mitä toinen myy halvalla, jos se kaupaksi menee.
Miksi tätä ei mainosteta ja videoissa on vain musiikkia? Aika selvä mikä tämän hommanimi on.
Verkostoituminen on vaan niin kivaa. (:

Anonyymi kirjoitti...

"Arctic Nutritionin vahvuus on myydä suomalaista tuotetta suomalaisille. " tehdäänkö nämä oikeasti suomessa? Missä tehdas on suomessa? Mikseivät markkinoi suomella?

Pohjoinen alue on aika laaja käsite...
"Pitkäaikainen yhteistyö useiden suomalaisten tutkijoiden ja yliopistojen kanssa on vakuuttanut meidät pohjoisen alueen marjojen poikkeuksellisista ravintoainepitoisuuksista. Ne ovat superruokaa sanan varsinaisessa merkityksessä."

Super-arctic-food taitaa tällä firmalla puhdasta rahankeräystä...Anonyymi kirjoitti...

Elintarvikkeita/lisäravinteita (ALV 14%) voi tilata verottomasti max. 35,70 eurolla ($46.72)
Kosmetiikkaa (ALV 24%) voi tilata verottomasti max. 20,83 eurolla ($27.26)
Valuutat on muunnettu Tullin käyttämällä syyskuun 2014 euro-dollari -kurssilla 1,3089.


Ei kovin isolle perheelle tilata lisäravinteita, kun siihen voi käyttää tuon n. 35€ per kk. Tuohon summaan sisältyy vielä lähetys- ja toimituskulut, eli itse tuotteelle jää vajaa 30€.... Tai sitten maksat alv:it päälle ja muista laskiessasi lisätä tuotteiden veron päälle toimituskulujen vero (ALV 24%)....

Kumma kirjoitti...

Voi sitä kuukaudessa tehdä vaikka kuinka monta tilausta. Mitään rajoitusta ei ole. Postikulujen ALV määräytyy sisällön mukaan.

Jos postikulut lisäävät tuotteiden hintaa n. 10%, niin silti kaikki tulee Suomen hintatasoa halvemmaksi.

Toki jos rahaa löytyy, niin se on sama mistä ostaa. Köyhä ostaa sieltä mistä halvalla saa. Itsehän ostaisin kaikki lisäravinteet mielelläni paikallisesta luontaistuotekaupasta, mutta siihen ei valitettavasti ole näillä tuloilla varaa.

Anonyymi kirjoitti...

Edullisin asiakkuus on nykyään 24,75€/tuote 48 € VIP-kanta-asiakasmaksun maksamisen jälkeen. D-vitskuja saat em. hinnalla kaksi purkkia. Sisältö ja määrät ovat myös muuttuneet yllä olevista.