Tervetuloa Blogiini!

maanantai 19. elokuuta 2013

Pesukoneet: Samsung WF700B4BKWQ vs Candy EVO 1672D

19.8.2013 - Samsung WF700B4BKWQ/EE vs Candy EVO 1672D - Pyykinpesukone - Arvostelu ja kokemuksia
Tässä kilpailussa on vain yksi voittaja. Nimihirviö nimeltä Samsung WF700B4BKWQ/EE.

Candy EVO 1672D oli silkkaa painajaista alusta loppuun. Korjaaja kävi täällä noin 7-8 kertaa vuoden sisällä. Kaikki mahdolliset osat vaihdettiin ensimmäiseen Candy-koneeseen, ja kun se tarpeeksi monta kertaa hajosi, niin tilalle tuotiin kokonaan uutta konetta (Sama pahamaineinen EVO 1672D). Vuoden sisällä oltiin n. 2-3kk ilman pesukonetta, kun osien saamisessa kesti. Kun toinenkaan Candy-pesukone ei kestänyt, niin lopulta saatiin vaihdettua kokonaan uuteen merkkiin...halleluja!

Perheeseen saapui uusi jäsen Samsung WF700B4BKWQ/EE. Kiitos Gigantin asiakaspalvelun, saatiin tälle koneelle lisäksi 3 vuoden tuoteturva kaupanpäälle.

Nyt on neljä kuukautta ollut Samsung-pesukone käytössä, ja todella tyytyväisiä ollaan oltu. Pesutulos on paljon parempi, pesukone on paljon hiljaisempi, ja pyykistä tulee ilmavaa ja helposti kuivuvaa, kiitos "DiamondDrum" tekniikan (timanttikuviot rummussa). Gigantin sivujen mukaan Samsungin linkoustulos on B, ja Candyn A, mutta omat kokemukset kertovat toista. Samsung vie vähemmän virtaa, ja lisäksi moottori on hiiliharjaton, ja siinä on 10 vuoden takuu! Candysta en löydä mitään positiivista sanottavaa. Kummassakaan Candy-koneessa ei edes nukkasihdin luukku pysynyt kiinni. Verenpaine nousi tätäkin tietoiskua kirjoittaessa. Parhaat kokemukset liittyy siihen, kun koneesta vihdoinkin päästiin eroon. :)

Mitä tästä opimme. Candy-merkkiä ei tule enää ikinä koskaan tähän talouteen. Pakko myöntää, että rahapula vaivasi Candya ostaessa, eikä silloin ollut hirveästi vaihtoehtoja. Vanha sananlasku: "Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa", piti paikkaansa tämänkin pesukonekatastrofin kanssa.

Gigantille ehdottomasti plussaa takuuasioiden hoidossa. Kaikki meni todella hienosti!

Ainiin, ja molempien pesukoneiden kanssa kävi niin, että pari päivää ostamisen jälkeen molemmista tuli edullisempi tarjous vastaan. Tässä perheessä ostoksien kanssa on käynyt näin jo lukemattomat kerrat.
Mainokset jotka pitävät tämän blogin pyörimässä - Samalla säästät rahaa nettiostoksissa:

Ostohyvitys.fi - Rahaa takaisin nettishoppailusta. Tästä linkistä 5 euroa ilmaiseksi!

Bonari - Myöskin palvelu, joka tarjoaa rahaa takaisin nettiostoksista. Tästä linkistä 3 euroa/20 euroa ilmaiseksi!

iHerb - alennuskoodi YUY952  antaa sinulle 5 tai 10 dollaria alennusta (10$ yli 40$ tilauksiin) -  Vitamiinit, lisäravinteet yms. edullisesti! Tilaus on helppo ja nopea tehdä. Iherb tilaus 2013: Täältä ohjeet

Ei kommentteja: