Iherb tilaukset - Elokuu 2013

Elokuun iherb-tilaus - Hyvää polville, nivelille ja hiuksille


Iherb-tilaaminen on hieman jäänyt kesällä vähemmälle. Nyt, kun varaudutaan taas syksyyn ja talveen, niin pitihän sitä kaappeihin tilata täytettä. Tällä kertaa tilauksissa keskityttiin enemmän tuttuihin merkkeihin ja valmisteisiin.


Iherb tilaus #1 - Punariisi, krilliöljy ja salaattikastike


Harvemmin tilaan vain kolmea tuotetta, mutta nyt oli kaikki sen verran kalliita (tosin vielä kalliimpia nämä olisivat Suomessa), että meni tilauksen hinta yli 40 dollarin jo kolmella tuotteella. Valitettavasti olen jo kokeillut kaikki iherbin ilmaiset tuotteet, joten ei ollut yhtään valittavissa. Yhtä ilmaista tuotetta, kun voi kokeilla vain kerran. Huolestuttavaa, että kaikkia 16:sta tällä hetkellä olevaan ilmaista tuotetta on jo testattu meidän perheessä. :)

Doctor's Best, Best Red Yeast Rice 1200, with CoQ10, 1200 mg, 180 Tablets - $31.58

Isälle punariisiä, kun edellinen purnukka loppui. Ilmeisesti auttoi, kun pitää täydennystä saada. Punariisin pitäisi siis alentaa kolesterolia.

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.

Natrol, Omega-3 Krill Oil, 500 mg, 30 Softgels - $11.21

Krilliöljyä kehutaan monilla sivuilla, ja pitäähän sitäkin kokeilla. Ainakaan perus omega 3:set eivät hirveästi ole auttaneet nivelten kanssa, mutta ehkäpä tämän kanssa on toisin. Alkuun hieman korkea hinta epäilytti, mutta toisaalta annoskoko on vain yksi kapseli päivässä, joten kuukauden setille tuli hintaa alle 10 euroa.

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.

Annie's Naturals, Lite Goddess Dressing, 8 fl oz (236 ml) - $3.38

Parasta salaattikastiketta mitä on tähän mennessä tullut vastaan. Painaa vaan tuo pullo niin paljon, että tätä ei saa yleensä tilauksiin mahdutettua. (kiitos n. 1.8kg:n painorajan) Nyt oli onneksi vain kaksi muuta tuotetta, joten tämän sai vielä mukaan.

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.



Iherb tilaus #2 - Hoitoaineet ja Cissus


Myös toinen jäi vähän pienemmäksi, kun Cissus-jauhe maksoi niin paljon. Sama kohtalo oli tämänkin tilauksen kanssa, että ilmaisia tuotteita ei voinut laittaa rajoitusten takia mukaan.

Primaforce, Cissus Bulk Powder, 1000 mg, 100 g - $25.74

Cissus on ihan uusi tuttavuus. Keskustelupalstoilla kovasti kehuttu, ja jotkut sanovat, että toimii nivelten/polvien kanssa paremmin, kuin glukosamiini tai MSM. Mikäli nivelrikko vaivaa, niin sitä kokeilee kyllä kaiken mahdollisen hoidon. Itsellä on polvea operoitu niin moneen kertaan, että jatkuvien kipujen kanssa menee päivittäin, joten toivottavasti tästä on apua. Isällä taas paha nivelrikko, joten tämä menee molemmille testiin. Purkista riittää sadaksi päiväksi, joten 1½ kuukautta molemmille. :)

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.

Mill Creek, Henna Conditioner, 16 fl oz (473ml) - $5.74

Kerran aikaisemmin ollaan kokeltu Henna-hoitoainetta, ja ihmettelen, että miksi emme ole näistä aikaisemmin kuulleet. Henna (tehdään hennapensaasta) on äärimmäisen hyvää ohuille ja hennoille hiuksille. Yleensä käytetään värjäämiseen, mutta toimii todella hyvin hoitoaineena. Nyt kokeillaan toista merkkiä, vaikka Rainbow Research-valmistajan tuotteessa ei mitään vikaa olekaan. On kiva kokeilla aina uutta. Kannattaa huomata, että näistä on värjääviäkin vaihtoehtoja. :)

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.

Giovanni, Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) - $5.57

En tiedä montako pulloa tätä on tilattu, mutta ehdottomasti yksi parhaita tuotteita mitä iherbissä on. Hoitoaineiden kanssa vaikuttaa hirvestä minkälaiset hiukset on. Jos on ohuet ja hennot hiukset, niin tämä hoitoaine auttaa.

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.

Giovanni, 50:50 Balanced, Hydrating-Calming Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) - $5.57

Giovannin tuotteita on testattu jo useita, ja piti sitä jotain uuttakin tällä kertaa laittaa tilaukseen mukaan.

Lisää tietoa iherbin tuotesivulla.



iHerb tilaaminen ja alennuskoodi:


iHerb - alennuskoodi YUY952  antaa sinulle 5 tai 10 dollaria alennusta (10$ yli 40$ tilauksiin) -  Vitamiinit, lisäravinteet yms. edullisesti! Tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Iherb tilaus 2013: Täältä helpot ohjeet

Kommentit

Suositut tekstit