Organo Gold's Gourmet Black Coffee - Maailman parasta kahvia?

Uusi kahvitilaus - Organo Gold's Gourmet Black Coffee - Ganoderma Lucidum (lakkakääpä) - Kokemuksia tulossa



Ihan ensimmäisenä: En ole liittymässä/liittynyt Organo Gold verkostohuij...verkostomarkkinointiin. Muropaketin keskustelupalstan Zinzino-ketjun innoittama päätin tilata tätä kahvia testiin. Organo Gold ja Zinzino on tunnettuja verkostoja, jotka lupailevat suuria rahoja kaikille. Tarkoituksena on lähinnä myydä ylihintaista kahvia/kahvinkeittimiä, ja ottaa rahat pois tyhmiltä.

Eniten minua kiinnostaa, että onko tämä kahvi mistään kotoisin. Mainos on ainakin houkutteleva:

Organo Gold's Gourmet Black Coffee tuotekuvaus:

"Organo Gold's Gourmet Black Coffee is sure to attract and awaken your senses. Its dark smooth taste and deep aroma infused with authentic Ganoderma introduces coffee lovers to a new and delicious alternative. With OG's Black Coffee, instantly enjoy the taste of freshly brewed coffee."


Onneksi tätä kahvia voi tilata, vaikka ei Organo Gold-verkostoon kuuluisikaan, esimerkiksi Ebaysta. Hintaa laatikolle (jossa on 30 pussia kahvia) tuli lopulta 19,72 dollaria postikuluineen! Ylivoimaisesti kalleinta pikakahvia mitä olen tilannut. Ganoderma Lucidum (lakkakääpä), eli tuttavallisimmin Reishi-kahvia on saatavilla esimerkiksi iherbistä, ja sieltä olenkin kaikki Reishi-kahvit jo maistanutkin läpi (ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, kaikki pikakahvit).

Lakkakääpä (Ganoderma Lucidum) on ihmesieni, jonka pitäisi parantaa kaikki syövästä lähtien. Ei mikään ihme, että tämä on otettu verkostomarkkinoinnin kohteeksi. Pakurikääpä taitaa olla Suomessa samassa nosteessa.

Paras pikakahvi tähän mennessä mitä olen maistanut on Longreen Corporationin Reishi-kahvi. Siinä on hintakin "vähän" edullisempi, kuin Organo Goldissa. 30 pussin laatikko on vain 6,99 dollaria, eli lähes kolme kertaa halvempaa! Samalla toki liityn iherb "verkostomarkkinointiin", joka ei maksa mitään, ei velvoita mihinkään, kaverit saavat alennuksen ensimmäisestä tilauksesta ja kertomalla siitä saan rahaa itselle...Vähän kuten Organo Gold ja Zinzizo, mutta kavereihin ei mene välit poikki, eikä kukaan mene vararikkoon. Perhana, minustahan on tulossa mainosmies. :)

Jäädään innolla odottamaan kahvilähetystä saapuvaksi, ja palataan arvostelun kera.


Organo Goldilla on valikoimissa myös seuraavat juomat:

Gourmet Cafe Supreme
Gourmet Cafe Mocha
Gourmet Latte
Gourmet Hot Chocolate
Organic Red Tea
Organic Green Tea
King of Coffee (Organic)
Premium Gourmet Royal Brewed
Black Ice

Testiin tuskin on saapumassa lähiaikoina, kun sen verran kallis oli tuo Gourmet Black Coffee.

Kommentit

Suositut tekstit