Kokemuksia tulossa: Music Angel Friendz -kaiutin (JHMD04EBLUE)

Uutta ja tilattua: Music Angel - FRIENDZ (JHMD04EBLUE) matkakaiutin - Kokemuksia ja arvostelu (review) tulossa!


Harvemmin teen mitään heräteostoksia netissä, mutta tällä kertaa oli ohittamaton tarjous Expertillä. Expertin Facebook-sivuilla on nimittäin rahapaja-sovellus, jonka kautta voi voittaa alennuskoodeja Expertin nettikauppaan. Alennuskoodien arvo on 4-100 euroa. Kiitos MuroBBS:n "Ilmaistavaraa netistä"-keskustelun, ei jäänyt tämäkään FB-tarjous väliin. Jos haluaa saada ilmaisia tuotteita, niin tuota ketjua kannattaa seurata! Monet nettisivut, jotka jakavat tietoa ilmaisista tuotteista, bongaavat parhaat tarjoukset monesti juurikin tuosta keskustelusta.

Omalla kohdalla tämä arvonta tuotti 10 euron lahjakortin, joten jotain käyttö sille piti keksiä. Ostosten summan pitää olla yli lahjakortin arvon. Mitään juuri rajaa ylittävää en löytänyt, joten jotain muuta oli löydettävä. Silmiin osui puhelimet-osastolta matkakaiuttimet, ja erityisesti tämä Music Angel Friends-kaiutin, jonka ladattavan akun pitäisi kestää jopa 50 tuntia.

"Kesän kovin uutuus - Music Angel Friendz -kaiutin kulkee mukana rannalla, mökillä ja pienen kokonsa ansiosta käytännössä missä tahansa! Ladattavan akkunsa ansiosta ja jopa 50 tunnin akunkeston johdosta, juhlat eivät lopu koskaan! Kun kaipaat lisää ääntä, osta useampi kaiutin ja kytke nämä yhdeksi, useamman kaiuttimen kokonaisuudeksi."

- Mini-USB
- Line Out 3,5mm
- jopa 50 tunnin akun kesto
- Teho: RMS 6W (3W+3W) THD=10%
- Taajuusvaste: 150-18000HZ (±3dB)
- Impedanssi: 4Ω


Kuulostaa kivalta. Sopivan pieni kaiutin rannalle, mökille tai minne lie, jossa ei pääse kytkemään poppivehkeitä pistorasiaan. Toisena vaihtoehtona oli Philips - SBA3010BLU kannettava kaiutin, mutta Philipsissä on vähemmän tehoja, ja lisäksi akku kestää vain 8 tuntia. Lisäksi kaikki Philipsin tuotteet tässä taloudessa tuntuu olevan kirottuja.

Music Angel Friends kaiutinta on eri väreissä, ja itselle valikoitui sininen, koska tuo sopii parhaiten kodin sisustukseen (vaikka kotona ei varmaan hirveästi tulekaan käytettyä), ja aiheuttaa vähemmän ns. hellasäröä. Muita saatavilla olevia värejä on pinkki, vihreä, hopea ja musta.

Lopulta hintaa kaiuttimelle tuli 10 euroa postikuluineen (Expertillä on ilmaiset postikulut nettitilauksiin)

Tällä viikolla (toivottavasti) seuraakin sitten tarkempi arvostelu. :)

ARVOSTELU LÖYTYY TÄÄLTÄ




Koska kuitenkin estät mainokset nettiselaimessa, niin tässä muutama vaikeammin piilotettava mainos (jotka kannattaa edes vilkaista):

Ostohyvitys.fi - Rahaa takaisin nettiostoksista.
Bonari - Myöskin palvelu, joka tarjoaa rahaa takaisin ostoksista. Tästä linkistä 3 euroa alkusaldoa ilmaiseksi!

iHerb - Ensitilaajat saavat 5-10$ alennusta alennuskupongilla YUY952. Iherb on hyvä ja halpa paikka ostaa luontaistuotteita, vitamiineja yms. 





Kommentit

Blogger sanoi…
Do you need free Twitter Followers?
Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

Suositut tekstit