Bonari - Kilpailija Ostohyvitykselle - Rahaa takaisin ostoksista

Arvostelu ja kokemuksia: Bonari - Rahaa takaisin nettiostoksista (Cashback) - Parempi kuin Ostohyvitys?




Tämä uutinen tuskin yllätti ketään, kun nämä cashback-sivustot saatiin vihdoinkin lanseerattua Suomeen. Ostohyvitys on siis vihdoinkin saanut kilpailijan Bonarista. Bonarin vahvuutena verrattuna Ostohyvitykseen on paremmat bonukset kavereiden kutsumisesta mukaan ("saat 4% kutsumiesi käyttäjien keräämistä bonuksista nyt ja aina!") ja antaa näin mahdollisuuden "tienata" siinä sivussa vähän taskurahaa.

Ostohyvitys tarjoaa käyttäjilleen 5 euroa pohjakassaa hyvityksiä varten, kun taas Bonari vastaavasti "vain" 3 euroa. Molemmilla palveluilla on omat vahvuutensa, ja Bonarin kohdalla käyttäjät saavat monesti enemmän hyvitystä ostoksista (ainakin niissä nettikaupoissa mitä itse käytän. esim CDON). Joten tilitykseen oikeuttavat 15 euroa saa kasaan varmasti aktiivinen shoppailija nopeammin Bonarin kautta, kuin Ostohyvityksen.

Nettikauppoja joista voi tehdä ostoksia, löytyy varmasti jokaiseen makuun. Ostohyvityksestä löytyy Suomalaisille ennestään tuttuja, ja suosittuja ulkomaalaisia kauppoja, kuten Zavvi ja Play.com. Bonarista en onnistunut löytymään mitään ulkomailla toimivia nettikauppoja, tai ainakaan sellaisia mitä itse käyttäisin.

Ulkoasultaan Bonarin sivut ovat siistit ja helppokäyttöiset. Itsellä on mainosestot päällä Firefoxissa ja sivut huomauttavat heti, jos nämä ovat päällä. Bonukset ei yleensä kirjaudu, jos käyttää mainosten esto-ohjelmia (AdBlock). Tästä syystä suosinkin toista selainta, kun teen nettiostoksia (Nyt käytössä on IE10), niin bonukset kirjautuvat ainakin varmemmin. :)

Toiveita ja parannuksia? En tiedä onko mahdollista joskus saada mukaan myös Amazon, jota itse käytän todella paljon. Erityisesti Amazon.co.uk. TokNet (Tokmanni, Tarjoustalo, Robinhood jne.). Myös domain-palveluja tarjoava Namecheap olisi kiva lisä valikoimaan. Vastaavasti molemmista palveluista saisi lähteä pikavippipaikat.

Toki olisi kiva, jos käyttäjien tekemistä ostoista (ja kutsumisesta) saisi enemmän bonusta tilille, mutta ehkäpä kilpailu tästä vielä kovenee. Nyt säästän rahaa käyttämällä molempia palveluja, ja ehkä tulevaisuudessa on mahdollista saada enemmän passiivisia tuloja. Tällä hetkellä kumpikaan ei ole lähelläkään iHerbin tasoa suosittelijoiden palkitsemisessa.

Toimivatko etukortit, lahjakortit ja alennuskoodit?


Pääsääntöisesti nämä toimivat molemmissa. Kokeilemalla selviää.

Ostohyvitys vai Bonari?


Nyt käytän rinnakkain sekä Bonaria, että Ostohyvitystä, koska ei ole mitään syytä olla liittymättä molempiin palveluihin. Molemmat tulevat taatusti kilpailemaan tulevaisuudessa uusista kauppapaikoista, joista saada hyvitystä.


Bonusta myös joistakin ulkomaisista nettikaupoista.

ja tästä 3 euroa pohjakassaa Bonariin.

Liittyminen molempiin on ilmaista, helppoa ja nopeaa.

PS. Bonari ei maksanut tästä arvostelusta 10 euron bonusta. Jos olisin muokannut tätä arvostelua Bonarille suotuisampaan suuntaa, ja tehnyt muitakin muutoksia, olisin tuon 10 euroa saanut. Pidän kaikki arvostelut rehellisinä. Rahan perässä en myy periaatteitani.

Aiheeseen liittyvät blogit:


Iherb Rewards - 8 hyvää syytä liittyä. Iherbin palkitsemisjärjestelmä asiakkaille.

Netissä tienaaminen - Kuinka tehdä rahaa netissä, ja samalla pitää realistiset odotukset.

Amazonista tilaaminen - Kuinka tilata Amazon-verkkokaupasta Suomeen.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mitäköhän Bonariin kerrytetyille bonuksille on tapahtunut? Sivusto on ilmeisesti ajettu alas.

Suositut tekstit