Morphy Richards - Värikkäät keittiövälineet

Amazon-tilaus: Morphy Richards - Paistinpannut ja kattilat - Väriä keittiöön


Meidän taloudessa alkaa kattilat ja paistinpannut olemaan siinä kunnossa, että oli "pakko" metsästää uutta tilalle. Amazon.co.uk:ssa tuli törmättyä valmistajaan nimeltä "Morphy Richards". Erona perus Tefal-meininkiin on kivat värit. Kiva, kun keittiöön saa vähän lisää väriä keittiövälineillä. Harvemmin sitä tulee nähtyä värikkäitä paistinpannuja ja kattiloita missään. Värejä tuntui olevan runsaasti (punainen, liila, sininen, turkoosi, valkoinen...", ja muutenkin hyvä valikoima erilaisia keittiövälineitä. Tietenkin houkutti myöskin halvat hinnat, ja käyttäjien arvostelutkin ovat useissa tuotteissa positiivisia.

Amazonista ostaminen on välillä taidetta, ja niin nytkin. Kattiloita myydään 5-settinä, 3-settinä, ja erikseen. Koska kaikki Amazonin myyjät eivät toimita tuotteita Suomeen (ja vaikka toimittaisi, niin Amazonin omissa tuotteissa etuna on ilmaiset postikulut yli 20 punnan tilauksissa Suomeen).

Lopulta halvimmaksi vaihtoehdoksi tuli ostaa 3-setti kattiloita, erikseen 24cm paistinpannu. ja lisäksi tarttui mukaan pataruokia varten vielä 28cm pata. Haaveeksi jäi tällä kertaa rahapulan vuoksi veitsisetti samoilla väreillä.
Pieniä kodinkoneita näytti olevan saatavilla myöskin eri väreillä. Tosin Amazon.co.uk:sta tilatesssa sähkölaitteita pitää muistaa, että Englannissa on erilaiset sähköliittimet (töpselit), joten eivät toimi ilman adapteria. Tästä syystä jäi ainakin leivänpaahdin ja vedenkeitin vielä harkintaan. Myös Tretti.fi ja CDON näytti myyvät Morphy Richrards leivänpaahtimia ja vedenkeittimiä, mutta hinnatkin olivat paljon kalliimmat. En ala tuplahintaa maksamaan erilaisesta töpselistä.

Kokemuksia Morphy Richards-tuotteista ei tahdo suomeksi löytyä, joten ollaan sitten ensimmäisten joukossa, kun tuotteet saapuvat. :)

Onko tästä tulossa sisustus-blogi? Ei ole. Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran. :)



Aiheeseen liittyen: Amazon-opas tilaajille.



Iherb - Luontaistuotteet netistä:


Kokeile iHerb.comia ja tykästy halpoihin hintoihin ja suureen valikoimaan. Alennuskuponki YUY952 antaa sinulle jopa 10 dollaria alennusta ensimmäiseen iHerb-tilaukseen. Yli 40 dollarin tilauksiin vieläpä ilmaiset postikulut!

Iherbistä löytyy laihdutustuotteet, vitamiinit, luontaistuotteet, omega-3:set, magnesium, african mango, ruusujuuri ja muut terveystuotteet Suomen hintoja halvemmalla!

Apua nettitilaamiseen? Omia iHerb-arvosteluja ja kokemuksia ja tilausohjeet: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit