Logik 21,5" LED-TV L22FE12N - Kokemuksia tulossa

Uusi telkkari makkariin - Logik 21,5" LED-TV L22FE12N


Logik LED-TV - Televisio
Arvostelu tehty 15.2.2012!  LUE ARVOSTELU TÄSTÄ!

Makkariin on pitänyt jo pidemmän aikaa saada uutta telkkaria wanhan ja hyvin palvelleen Philips LCD-telkkarin tilalle (23"). Gigantin Facebook-sivuille pärähti tänään kiva mainos Logik 21.5" LED-TV:stä, hintaa vain 129euroa (ja alennuskoodilla vielä ilmaiset postikulut).

Tarjous on voimassa tämän viikon (11-17.2.2013), joten yritän saada edes jotain kokemuksia loppuviikkoon mennessä (jos vain saavat toimitettua siihen mennessä).

Syitä miten perustelin itselleni tämän TV:n ostoa:

+ Telkkari on todella halpa
+ Vanhassa telkkarissa ei ole HDMI-liitäntää (tällä hetkellä Blu-ray-soitin kiinni HDMI - DVI adapterilla + RCA-johdot)
+ Pääsee eroon ulkoisesta digiboksista, SCART-piuhasta, ja ylimääräisestä kaukosäätimestä.
+ Vie huomattavasti vähemmän virtaa, kuin vanha digiboksi ja TV (eikä tarvitse räplätä jatkojohdon virrankatkaisimen kanssa, jos sähköä haluaa säästää)
+ Telkkarissa USB-REC, joten voi nauhoittaa TV-ohjelmia ilman ulkoista digiboksia + USB-lähteestä voi katsoa elokuvia(?)
+ Ei ole ennestään mahdollisuutta tallentaa TV-ohjelmia, joten tässä sai telkkarin melkein tallentavan digiboksin hinnalla.
+ Gigantin arvostelut-osiossa oli pari positiivista arvostelua.


- Laatu on kysymysmerkki.



Arvostelu tehty 15.2.2012!  LUE ARVOSTELU TÄSTÄ!



Iherb alennuskoodi - luontaistuotteet netistä:


Koska olet päässyt tänne asti, niin suosittelen tutustumaan iHerb-nettikauppaan. Alennuskoodilla YUY952 Saat jopa 10 dollaria alennusta ensimmäiseen tilaukseen. Kuinka tilata? Katso ohjeet!

Iherb on yksi netin suosituimpia terveystuotekauppoja (vitamiinit, omegat, ym. terveystuotteet), jossa on todella halvat hinnat, ja kohtuullisen nopea toimitus.

Kommentit

Suositut tekstit