Iherb Suosituksia - Parhaat lisäravinteet

Mitä tilata iHerb.comista? - Parhaat lisäravinteet



Seuraavassa omia iHerb-suosikkeja, joita tulee tilattua säännöllisesti.

1. D-Vitamiini (Vitamin D3)



Koska Suomessa ei aurinkoa juuri näe, niin talvisin kannattaa nauttia D-vitamiinia purkista. Iherbin paras D-vitamiini (hinta/laatusuhteeltaan) on Doctor’s Bestin 5000 IU 360 tablettia. Moni tilaa Healthy Originsin D-vitamiinia, mutta Doctor’s bestin hinta on aavistuksen halvempi, ja lisäksi purkki on kooltaan paljon pienempi (vie vähemmän tilaa = säästää postikuluja, koska tuotteen tilavuus vaikuttaa myös tilauksen painoon).

2. Magnesium (Magnesium Citrate)


Suurempi vaikutus omaan olotilaan verrattuna D-vitamiinilla. Magnesium auttaa lihaksia rentoutumaan, ja lihaskrampit, suonenvedot yms. on mennyttä elämää. Auttaa myös levottomiin jalkoihin. Now Foodsin Magnesium Citrate 120 VCaps on hinta/laatusuhteeltaan parasta mitä on tullut vastaan. Päivittäiseksi annokseksi riittää max. 2kpl, vaikka ohjeissa lukee, että 3kpl (500mg vetää vatsan varmasti monella sekaisin). Jos et ole käyttänyt magnesiumia aikaisemmin, niin yksi tabletti riittää varmasti alkuun. Olen kokeillut magnesiumia eri muodoissa, ja ainakin itselle magnesiumsitraatti sopii parhaiten. Suosittelen ottamaan iltaisin, kun tämä tuo mukavan rennon olon.

Toinen hyvä vaihtoehto on Now Foodsin Magnesium citrate 180 Softgels, jossa on magnesiumia kolmessa eri muodossa (Magnesium Citrate, Magnesium Glycinate ja Magnesium Malate)

3. Ubikinoni (Ubiquinol CoQ10)

Yksi “ihmelääkkeistä”, jonka pitäisi auttaa vaikka missä. Itse olen huomannu, että nämä antavat mukavasti puhtia päivään. Jos Ubikinoni auttaa edistämään terveyttä enemmänkin, niin otan sen pelkkänä plussana. Nyt on parinkin eri valmistajan tuotteita tullut testattua hyvällä menestyksellä. Tulevaisuudessa ehkä kokeilee sitten vahvempia annoksia. Nyt käytössä edullinen Doctor's Best, High Absorption CoQ10, 100 mg, 120 Veggie Caps.

Ubikinoni (CoQ10) ja syöpätaudit - tritolonen.fi:

4. Hiukset, Iho, Kynnet


Country Lifella on kaksi identtistä tuotetta. Tai siltä se alkuun näyttää. Tämä on kevyemmällä ja kooltaan pienemmällä purkilla varustettu. Näin tilaukseen mahtuu taas enemmän tavaraa, ja rahaa säästyy. Tehokas tuote hiustenkasvuun (ehkäisee hiustenlähtöä ja ohentumista), auttaa myös ihon ja kynsien kanssa. Toimii myös monivitamiinina.

Country life, Gluten Free, Maxi Hair, Time Release, 90 tablets

5. Omega-3


Now Foodsin Super EPA, Double Strength, 240 Softgels tarjoaa jälleen hyvän hinta/laatusuhteen. Plussana se, että ei tarvitse niin montaa tablettia päivässä.

Pienempi vaihtoehto: Madre Labsin Omega-3 Premium Fish Oil, 1000 mg, 100 Softgels on tarjouksessa 100kpl vain 4.95dollaria. Ei tämä tule ihan niin halvaksi, kuin Now Foodsin tuplavahvat, mutta ei ainakaan syö koko tilauksen painorajaa (jos haluaa halvalla Air mail-toimituksella tilata muutakin).




iHerb alennuskoodi ja tilaaminen 2013 (Tulli, verot, painorajat):



Ensimmäisestä iHerb-tilauksesta jopa 10 dollaria alennusta alennuskupongilla (jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria), muuten 5 dollaria alennusta. Alennuskuponki (coupon) toimii vain ensimmäisessä tilauksessa.

Lisää Iherb kokemuksia ja suosituksia: iHerb-arvostelut ja kokemukset ja kuinka tehdä iHerb tilaus vuonna 2013: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit