2013 Päivityksiä: Amazon, BandFuse, iHerb, Ostohyvitys, Rocksmith

Vuosi 2013 muutoksia. Amazon (verot, tulli), BandFuse iHerb (verot ja tullirajat), Netflix, Rocksmith, Ostohyvitys, Viaplay


Vuosi 2012 meni ja hurahti. Vuonna 2013 nettitilaaminen meni taas vähän monimutkaisemmaksi, kun verottaja päätti tehdä halvalla tilaamisen vähemmän mukavaksi. Tästä syystä jouduin päivittelemään joitakin kirjoituksia, samalla sain "syyn" muokata muitakin kirjoituksia:

Amazon-opas ja iHerb-opas - Tilaaminen, verot ja tullirajat


Vuoden 2013 suurimpia voittajia on varmasti Amazon.co.uk, koska sieltä voi jatkakossakin tilata edullisesti. Siellä hinnat nousivat vain prosentilla. Amazon.com taas ottaa isompaa osumaa, kun Arvonlisävero nousi prosentilla kaikissa luokissa ja ALV:n minimikantoraja laski vuoden alussa.

Lue tästä päivitetty Amazon-opas:

iHerbin pelasti toistaiseksi pitkälti elintarvikkeiden ja ravintolisien pienempi verotus (ALV 14%). Joten jatkossa voi tehdä iHerbiin edullisia tilauksia, joskin totuttua pienempiä (jos haluaa ylimääräiset verot välttää).

Lue tästä päivitetty iHerb-opas:


Rocksmith ja Bandfuse - Kitarapelit


Rocksmith arvostelua on päivitetty, sekä BandFuse julkaisusta enemmän tietoa.


Netflix ja Viaplay - Elokuvat ja sarjat nettipalvelulla


Netflix kokemuksia kirjoitusta on päivitetty. Viaplay kokemuksia taisi jäädä ensimmäiseen osaan.

Ostohyvitys


Kirjoitin viime jouluna ostohyvityksestä arvostelun, ja arvostelua on nyt päivitetty pikkaisen, koska Ostohyvitys on julkaissut selainlisäosan selaimille (Chrome ja Firefox).



iHerb alennuskuponki ja tilaaminen:


Koska säästäminen on se mikä kannattaa. Vitamiinit ym. terveystuotteet halvalla iHerbistä: Ensimmäisestä tilauksesta jopa 10 dollaria alennusta alennuskoodilla (jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria), muuten 5 dollaria alennusta. Alennukoodi toimii vain ensimmäisessä tilauksessa.

Iherb kokemuksia ja suosituksia tuotteista? iHerb-arvostelut ja kokemuksia ja Iherb tilaaminen 2013: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit