Marraskuun iHerb kokemuksia

Marraskuun iHerb kokemukset ja arvostelut (reviews):


Marraskuun arvostelut ja kokemuksia iHerbin tuotteista. Viimeisen kuukauden aikana testissä onkin ollut vaikka mitä, ja vielä jäi paljon arvostelematta.

Arvostelu: Nature's Way, Zinc Lozenges, Natural Berry Flavor, 60 Lozenges - Sinkki


Sinkkivalmiste, jossa on myös C-vitamiinia, kaunopunahattua eli punahattua (Echinacea purpurea). Näiden kaikkien pitäisi auttaa flunssan hoidossa. Ainakin meillä on toiminut hyvin nuhaan ja yskään. Eikä hintakaan ole paha. Pitää tilata uutta purkkia ennen, kuin pääsee loppumaan. iHerb tilausajat kun heittelee, ja kipeänä on jo myöhäistä tilata. :)

Pisteet: 4/5

Lisää tietoa: Nature's Way, Zinc Lozenges



Arvostelu: Now Foods, Rhodiola, 500 mg, 60 Vcaps - Ruusujuuri (Arctic root)


Olen lähinnä ottanut tätä Now Foodsin ruusujuurta harjoituspäivinä, ja kyllä näistä lisää energiaa saa. En tiedä sitten onko nämä laadultaan ihan samaa tasoa Swedish Herbal Instituten "Artic Rootin" kanssa.

Pisteet: 3/5

Lisää tietoa: Now Foods, Rhodiola, 500 mg, 60 Vcaps



Arvostelu: Endangered Species Chocolate, Dark Chocolate with Deep Forest Mint, 3 oz (85 g) - Tumma minttusuklaa


Jos tykkää tummasta suklaasta ja mintusta, niin tämä maistuu taatusti, Tilasin näitä joululahjaksi, mutta pitähän sitä yksi suklaalevy maistaa itse. Aamukahvin kanssa mukava lisä. 72% kaakaota, joten sopii myös niille, jotka eivät tummasta suklaasta niin paljoa tykkää. Minttu tuo sopivasti raikkautta. Lahjaksi mitä mainioin idea. Lisäksi tämä on täysin luonnollisista aineksista tehty.

Pisteet: 4/5

Lisää tietoa: Endangered Species Chocolate, Dark Chocolate with Deep Forest Mint



Arvostelu: Frontier Natural Products, Organic Cacao Nibs, 16 oz (453 g) - Kaakao nibsit


Ensimmäinen kerta, kun kokeilen kaakao nibsejä (pitäisi olla kovinta superfoodia), mutta eipä tämä nyt hirveästi vakuuta. Maistuu kitkerältä. Lähinnä mausta tulee mieleen alkoholi ja rauta. Ehkä tämä menee jonkun smoothien kanssa todella pienissä erissä, mutta ei tämä tämmöisenään mene terveeellisenä naposteltavana.

Pisteet: 2/5

Lisää tietoa: Frontier Natural Products, Organic Cacao Nibs



Arvostelu: Carlson Labs, Chewable DHA, For Kids, Bursting Orange Flavor, 120 Chewable Soft Gels


Lapsille tarkoitettua DHA/EPA-valmiste. Pitäisi olla pureskeltavaa ja hyvää. Kuoret ovat sitkeitä, kuin halvassa makkarassa, ja ei makukaan mitään kehuja saa. Seuraavaksi testiin jotain muuta tuotetta. Harmi, että arvoiltaan, ja annoskooltaan tämä olisi ollut muuten passeli.


Pisteet: 3/3

Lisää tietoa: Carlson Labs, Chewable DHA, For Kids, Bursting Orange Flavor



Arvostelu: Alaffia, Liquid African Black Soap - Afrikkalainen musta saippua


Tätä ollaan käytetty lähinnä kasvojen pesuun, ja siihen tämä pumppupullossa tuleva saippua riittää pitkäksi aikaa. Jättää ihon puhtaaksi, mutta ehkä aavistuksen liian kuivaksi. Pumppupullo vuotaa ihan pikkaisen juuresta. Saippuassa ei ole hajusteita. Jos etsii nestemäistä Afrikkalaista mustaa saippuaa, niin tämä on kokeilemisen arvoinen.

Pisteet: 4/5

Lisää tietoa: Alaffia, Liquid African Black Soap, Unscented, 8.0 fl oz (235 ml)



Arvostelu: Doctor's Best, Best Hyaluronic Acid, with Chondroitin Sulfate, 60 Capsules - Hyaluronihappo ja Kondroitiinisulfaatti


Ihossa on huomannu pientä paranemista, mutta suurimman eron ole huomannut nivelien kanssa. Aamuisin nivelet eivät ole lähelläkään niin jäykkiä, varsinkaan jos takana on treenipäivä.

Itsellä on takana useampikin polvileikkaus, ja näistä on ollut selvästi apua ACL-leikkauksesta toipumiseen. Annoskoko näissä on kaksi päivässä, joten hinta on ihan OK.

Pisteet: 4/5

Lisää tietoa: iHerb tuotesivu



Arvostelu: Giovanni, Frizz Be Gone, Super Smoothing, Anti-Frizz Hair Serum, 2.75 fl oz (81 ml) - Takkuisille hiuksille


"Giovanni, Frizz Be Gone" poistaa hiuksista takkaisuutta, ja pitää hiuksen kiiltävinä. Todella riittoisaa, vain muutama tippa riittää. Näissä on silikonia (Cyclopentasiloxane), muuten hyvä tuote. :)

Pisteet: 4/5

Lisää tietoa: iHerb tuotesivu



Arvostelu: Giovanni, Smooth As Silk, Deeper Moisture Conditioner, 8.5 fl oz (250 ml) - Hoitoaine


Tätä on nyt pariin kertaan jo tilattu, ja todettu paremmaksi, kuin monien suosima "Avalon Organics Conditioner". Giovannin hoitoaineessa on paljon parempi tekstuuri, tuoksu, riittoisampaa, ja lisäksi jättää hiukset vielä paremman tuntuisiksi. Paras hoitoaine mitä on iHerbistä tullut testattua.

Pisteet: 5/5

Lisää tietoa: iHerb tuotesivu



Arvostelu: Giovanni, Smooth As Silk, Deep Moisture Shampoo, 8.5 fl oz (250 ml) - Kosteuttava shampoo


Ei lähelläkään niin hyvää, kuin saman valmistajan hoitoaine. Tämän pitäisi olla kosteuttavaa, mutta mitään sellaista ei olla huomattu. Jättää kyllä hiukset raikkaiksi ja puhtaiksi, mutta kosteuttavan shampoon pitäisi kosteuttaa. Tämä ei tee sitä.

Pisteet: 3/5

Lisää tietoa: iHerb tuotesivu



Arvostelu: Now Foods, Solutions, Rose Hip Seed Oil, 1 fl oz (30 ml)

Ruusunkiulukansiemenöljy (Rose Hip Seed Oil). Halpaa ja riittoisaa. Onko tämä 100% puhdasta. vaikea sanoa. Keskivertokamaa.

Pisteet: 3/5

Lisää tietoa: iHerb tuotesivu



Iherb alennuskoodi - 10 dollaria alennusta kupongilla ja ilmaiset postikulut:


Nyt pysyvästi ilmaiset postikulut yli 40 dollarin iHerb-tilauksiin! ja 10 dollaria alennusta ensitilauksiin alennuskoodilla (jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria).



Tilausohjeet - Ohjeet kuinka tilata,alennukset 2012

Apua tilaamiseen? Omat iHerb-arvostelut ja kokemukset ja ohjeet kuinka tilata: iHerb-opas

Kommentit

Suositut tekstit