Tervetuloa Blogiini!

perjantai 5. lokakuuta 2012

Kokemuksia Akkula-verkkokaupasta

Akkula.fi kokemuksiaVihdoinkin sain hankittua kasan AA-ja AAA-ladattavia paristoja (aka akkupattereita), ja tietenkin piti nettiä surffailla ja selvittää mistä saa halvimmalla. Päädyin sitten Akkula.fi nimiseen paikkaan, joka myy Eneloopin ladattavia akkupattereita, jotka monien mielestä on hinta/laatusuhteeltaan parhaita. Eneloopin akkupatterit muuten kestää (valmistajan mukaan) jopa 1500 latausta, joten säästöä tulee pitkällä aikavälillä taatusti.

Joka tapauksessa. Akkulan sivut on varsin selkeät ja nopeat, tosin ei ehkä maailman kauneimmat.

Kun oikeat tuotteet oli valittu, ja matka jatkui kassalle, niin hieman hämmennystä aiheuttivat postikulut. Kun asiakkaan pitää itse tietää mikä niistä toimitusvaihtoehdoista on se oikea. Valittavana oli myös ilmainen toimitus, mutta se on saatavilla vain, jos tilaa tiettyjä tuotteita (totta kai piti katsoa, että olisiko jotain halpaa joukossa, mutta eipä ollut). Kirjetoimituksissakin pitää tietää, että mitkä paketit ovat alle 3cm paksuisia.

Kun tilaus oli tehty, niin sähköpostiin tuli tilausvahvistukset, ja väliaikatiedotukset missä tilaus menee. Akut tulivat nopeasti, ja hyvin pakattuna. Asiakaspalvelukin vastaa viesteihin nopeasti.

Samalla tuli todettua, että postin (Itellan) SmartPOST-palvelu on suhteellisen syvältä. Noutoilmoitus tulee tekstiviestillä, ja lähettäjänä lukee "Posti". Yritä siinä sitten arpoa mikä lähetys mahtaa olla kyseessä, kun ei ole mitään tietoa oikeasta lähettäjästä (tai sisällöstä). Toki jos tilaa yhden paketin viikossa, niin sekaannusta harvemmin tulee. Pyörällä/kävellen, kun on lähes aina liikenteessä, niin avuliaampi tekstiviesti olisi kiva. Noniin, siinä oli sitten samalla kokemuksia SmartPOST-palvelusta. :)

Akkulan lisäksi vaihtoehtoina oli pari ulkomaalaista paikkaa, mutta en enää muutaman euron säästön takia viitsinyt ottaa riskiä, ja tutustua tarkemmin. Pitäähän sitä välillä tukea suomalaisiakin verkkokauppoja.

Suosittelen!
Mainos, joka pitää minut ja blogin pystyssä:

iHerb.com on yksi parhaista netin terveystuotteita myyvistä verkkokaupoista. Kokeile ja tykästy. Saat samalla vähintään 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Yli 40$:n tilauksissa alennusta tulee 10 dollaria.

Iherb-alennuskuponki menee linkin kautta ostoskoriin automaattisesti. Kiitos, että käytit koodiani, ja samalla tuet tämänkin blogin olemassa oloa. :)

Apua tilaamiseen? Omat iHerb-arvostelut ja kokemukset

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä yleensä siinä SMARTPOST tekstiviestissä lukee myös lähettäjä. Huomannut kyllä olen itsekin, ettei akkulan pakettia koskevassa ilmoituksessa ollut lähettäjää mainittu.

Kumma kirjoitti...

Kiva tietää, että sellainenkin mahdollisuus on. :)

Anonyymi kirjoitti...

eneloopeja olen tilannut ja nopea on ollut toimitus ja varmasti suomen halvin hinta. suosittelen

Anonyymi kirjoitti...

AAA Eneloopit olivat Akkulasta loppu ja odotin viikon/pari. Hinta nousi samalla kun uudet tulivat varastoon, joten tilasin samat uudet Eneloopit Euroopasta ja säästin useamman kympin.
Aikaisemmat hinnat olivat vain hieman kalliimmat kuin Euroopasta tilattaessa, mutta nyt aivan liian kalliit.

Anonyymi kirjoitti...

Viime torstaina tilasin Akkulasta kaksi Nokian kännykän alkuperäisakkua. Eilen tulivat. Hyvin toimivalta verkkokaupalta tuntui. Kaksi akkua kotiinkuljetettuna maksoi vähemmän kuin Verkkokauppa.com:ssa yksi.

Erkki Mynttinen kirjoitti...

Hienosti on toiminut ne akkukaupat (2 x joita olen itse tehnyt. Tuotteet ovat olleet sitä mitä on luvattukin, toimitus edullinen ja nopea, suosittelen ehdottomasti! Erkki Mynttinen Hyvinkää

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin myöhään tiistaina illalla Sanyo Eneloop laturin jossa
oli mukana 4 kpl:ta AA paristoja. Hinta olikin halvempi kuin verkkokauppa.com:ssa,
josta aluksi meinasin ostaa samat patterit. (akut)

Keskiviikkona päivällä tuli kuittaus sähköpostiini; tilaukseni oli käsitelty
ja paketti postitettu. Mukana meilissä oli Postipaketin JJFI-seurantakoodi.

Torstaina kello 16 jälkeen kännykkään kilahti tekstiviesti
että tilaukseni/pakettini Akkula putiikista on saapunut
meidän SmartPost automaattiin.

Paketti olikin kiitettävän hyvin ja kunnolla paketoitu.

Summa summarum:

Kiitän: laturin & paristojen edullisesta, kilpailukykyisestä hinnasta, erinomaisen ( ! )
nopeasta toimituksesta. Akkula.fi olikin nopeampi kuin verkkokauppa.com.
(kun tilaamani tuote löytyi heti heidän omasta varastosta)

Kuten tämän blogin kirjoittaja alussa kertoi, tilauksen lopussa toimitusvaihtoehdon
valinta oli hieman... hmmm sekava & jätetty vähän liikaa ostajan omalle vastuulle.
Vink vink: valitse suosiolla Postin Smartpost :D

Kokonaisuutena Akkulasta jäi positiivinen fiilis, täältä tilaan tavaraa jatkossakin.

Putiikista välittyi sellainen positiivinen pienyrittäjähenkinen ”tekemisen meininki” fiilis,
johon olen aikaisemmin myös törmännyt kaapelikauppa.fi liikkeessä asioidessani.

Anonyymi kirjoitti...

Asiakaspalvelu vastaa viesteihin niin kauan kun asiakas on tyytväinen. Viallisista akuista hyvitystä pyydettäessä ei enää vastattu ollenkaan vaikka lähetin useamman viestin.