iHerb kokemuksia - Lokakuu - Osa 2

Lokakuun 2012 Iherb kokemuksia Osa 2


Uusia kokemuksia iHerbin tuotteista:


Country Life, Gluten Free, Omega Surge, 3·6·9, Lemon Flavor, 30 Gummies

Country Life, Gluten Free, Omega Surge, High EPA, Lemon Flavor, 30 Gummies

Country Life, Gluten Free, Omega Surge, High DHA, Lemon Flavor, 30 Gummies


Arvostelen nämä kaikki nyt yhdessä, kun kaikkiin pätee ihan samat kohdat. Country Life Omega-3 valmisteiden pitäisi olla "Pharmaceutical Grade" (yritin keksiä jotain hienoa suomennosta, mutta en keksinyt). En myöskään keksinyt näistä hirveästi mitään hyvää sanottavaa. Pakkaus on hirveä, ja nämä sitruunalta ja kalalta maistuvat hyytelöt on vaikea saada irti folioista ehjinä. Jämiä niihin jää aina vaikka miten yrittäisi. On ainakin jokaiselle päivälle jotain haastetta. Koitin tyrkyttää näitä kahdelle muulle henkilölle, ja eivät tykänneet. Vaikka nämä Omega-valmisteet (Omega 3-6-9, High EPA, ja High DHA) ovatkin jossain erikoistarjouksessa (1.95$/paketti), niin suosittelen jättämään tilaamatta. Vievät vain turhaa tilaa tilauksessa, kun tilalle voi ottaa jotain parempaakin.

Pisteet 2/5

iHerb tuotesivu:

Country Life, Gluten Free, Omega Surge, 3·6·9, Lemon Flavor, 30 Gummies
Country Life, Gluten Free, Omega Surge, High EPA, Lemon Flavor, 30 Gummies
Country Life, Gluten Free, Omega Surge, High DHA, Lemon Flavor, 30 Gummies



Black Hills Honey Farm, Bee Balm, Burn Ointment, Honey & Propolis, 0.85 oz (24 g) (hunaja & mehiläiskittivaha) - Arvostelu/Review:


Tähän mennessä ainoa tuote, joka on toiminut sarjassa "Hitaasti/huonosti paranevat haavat". Purkki on todella pieni, ja epäilin tämän voiteen riittoisuutta. Onneksi tästä riittää pitkäksi aikaa haavoille, ihottumille, palovammoille yms. Black Hills Honey Farm Bee Balm tuoksuu hyvälle, ja on tehty kokonaan luonnollisista aineista: "Olive oil, beeswax, lanolin, aloe, vitamin E, comfrey, honey, propolis, witch hazel, calendula, essential oil blend of lavender, patchouli, and lime."

Sopii todella hyvin lapsille, ja voide ei kirvele yhtään. Voide vaatii vähän "lämmitystä", että levittyy kunnolla. Muuten ihan täydellinen tuote. Purkkikin näyttää hienolta. Ei mikään maailman halvin, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Pisteet 4/5

iHerb tuotesivu: Black Hills Honey Farm, Bee Balm, Burn Ointment, Honey & Propolis, 0.85 oz (24 g)



Yummy Earth, Organic Super Sour Pops, Flavor Assortment, 15 Lollipops, 3 oz (85 g) - Luomukarkit/tikkarit - Arvostelu/Review:


Ensimmäinen kerta, kun tilasin karkkeja iHerbistä, ja ei taatusti jää viimeiseksi. Nämä ovat sellaisia litteitä tikkareita. Tikkarit maistuvat todella hyviltä. Maut on vahvoja ja luonnollisia (luomu). Paperimassasta tehdyt tikut alkavat pehmenemään, jos näitä imeskelee liian pitkään, ja siitä tulee pieni miinus. Valmistajalla näyttäisi olevan muitakin luomukarkkeja, joten pitääpi muistaa laittaa ennen joulua tilaukseen.

Pisteet 4/5

iHerb tuotesivu: Yummy Earth, Organic Super Sour Pops, Flavor Assortment, 15 Lollipops, 3 oz (85 g)



Healthy Origins, Razberi-K, Raspberry Ketones, 100 mg, 7 Capsules - Vadelma-ketoni - Arvostelu/Review:


Healthy Origins Rasberry ketones (Vadelma-ketonin) pitäisi todistetusti pudottaa painoa (yhdistettynä osana terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa totta kai), mutta en huomannut kyllä mitään terveysvaikutusta näiden kapseleiden kanssa. Toki ilmaisessa näytteessä oli vain 7 kapselia, mutta tuskin tulen tilaamaan näitä jatkossa. Nämä todella pienet kapselit tuoksuivat kyllä kivasti vadelmalta, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäivätkin. Tulivat muuten suhteellisen isossa purkissa, johon olisi näitä varmasti mahtunut lähemmäksi tuhat. :)

Pisteet 2/5

iHerb tuotesivu: Healthy Origins, Razberi-K, Raspberry Ketones, 100 mg, 7 Capsules



Hugo Naturals, Essential Mist, French Lavender, 2 fl oz (60 ml) - Laventeli - Arvostelu/Review:


Laventelin tuoksua pienessä sumutinpullossa. Aivan liian mieto tuoksu, joka ei kestä pitkään. Halvasta hinnasta olisi pitänyt jo epäillä jotain. En varmastikaan tilaa uudelleen. Näppärä spray-pullo tosin menee uusiokäyttöön, ja siihen on voikin tehdä omia tuoksuja iHerbin "Essential oils" puolelta.

Pisteet 2/5

iHerb tuotesivu: Hugo Naturals, Essential Mist, French Lavender, 2 fl oz (60 ml)




Iherb coupon - iHerb-alennuskuponki:


iHerb-ohjeet ensitilaajille - kuponki


Tästä löydät 2012 Iherb oppaan - Iherb-Tilausohjeet ja vinkkejä (Verot, postikulut, tulli yms. ohjeet).

Kommentit

Suositut tekstit