iHerb kokemuksia - Kesäkuu

iHerb-arvostelut ja ostokokemuksia


Viimeisimmästä iHerb-bloggauksesta onkin aikaa, joten arvostellaan vaihteeksi muutamat tuotteet, kun kokemuksia on taas kertynyt:

iHerb arvostelu: Plus White, The Smokers' Whitening Toothpaste, Cooling Peppermint Flavor - Hammastahna


En polta, enkä ole ikinä polttanutkaan, mutta juon reippaasti kahvia ja teetä. Hampaisiin on jäänyt tästä johtuen selvät tummat "kahvitahrat", jotka eivät ole lähteneet millään. Useampaa hammastahnaa näihin tummentumiin on tullut kokeiltua. Jo muutaman päivän jälkeen huomasi selvän eron, ja nyt reilun kuukauden käytön jälkeen tahrat ovat melkein kokonaan poissa. Enkä ole hampaiden harjausta lisännyt mitenkään normaalista (1-2 kertaa päivässä). Hampaat tuntuvat muutenkin puhtaammilta pesun jälkeen. Hammastahnan koostumus on myös hyvä, ja tuubista tulee sopiva määrä helposti. Maistuu ihan perus "peppermint" hammastahnalle. Jos hampaiden kahvitahrat häiritsevät, niin suosittelen kokeilemaan. :)

Pisteet 5/5


iHerb tuotesivu: Plus White, The Smokers' Whitening Toothpaste, Cooling Peppermint Flavor


iHerb arvostelu: Life Flo's Pure Magnesium Oil (Spray) - Magnesium-öljy (suihke)


Olin aluksi hieman skeptinen ulkoisen magnesium-öljyn kanssa. Mutta tämä todellakin toimii, ja auttaa nopeasti niska- ja hartiakipujen kanssa. Täysiä pisteitä ei voi mitenkään antaa, kun tämän levittämisen jälkeen pitää kädet pestä huolella, kun muuten jäävät kädet hassun tuntuisiksi. Lisäksi ihon pitää olla hyvässä kunnossa (ei ihottumaa, haavoja tms.) tai muuten voi alkaa ihoa kirvelemään.

Suomessa nämä magnesium-suihkeet ovat todella kalliita (yli 20e pieni pullo), joten niille jotka etsivät vaihtoehtoja lihaskipujen/kramppien lievittämiseen, niin kannattaa kokeilla.

iHerb tuotesivu: Life Flo's Pure Magnesium Oil

Pisteet 4/5.



iHerb arvostelu: Earth Science, Citress Shampoo, 12 fl oz (355 ml)


Äärimmäisen hyvä sitrustuoksu, ja tekee melkein mieli maistaa tätä. Todella raikas shampoo ja jättää hyvältä tuoksuvat hiukset. Shampoon rakenne on myös hyvä, eikä tuotetta tarvitse käyttää hirveän paljoa, että saa hiukset puhtaaksi. Jättää omat hiukset aavistuksen kuiviksi, mutta muilla perheenjäsenillä tuntuisi toimivan paremmin. Iso pullo josta riittää pitkäksi aikaa. Joten hinta/laatusuhde on kohdillaan.

Pisteet 4/5

iHerb tuotesivut: Earth Science, Citress Shampoo, 12 fl oz (355 ml)


Koodilla YUY952 saa 5 dollarin alennuksen ensimmäisestä iHerb tilauksesta. Lisäksi yli $40 tilauksista saa 10% alennusta. (10% ale voimassa 19.6.2012 asti). Linkkejä  klikkaamalla alennukset tulevat automaattisesti ostoskoriin.

Lisää iHerb kokemuksia.


Tästä löydät 2012 Iherb oppaan - Tilausohjeet, ja parhaat alennukset.

Iherb tilaaminen - Ensitilaajan ohje.




Kommentit

Suositut tekstit