iHerb-tilauksia (luontaistuotteet) ja Teekaupasta kokemuksia

iHerb-tilaukset ja kokemuksia Teekaupasta


Lupasin edellisessä iHerb-blogipostauksessa kertoa kokemuksia tilauksista, ja ehdinkin jo laittamaan taas uutta tilausta tulille. iHerb on siis iso luontaistuotekauppa netissä, joka on äärimmäisen suosittu myös Suomessa.

Edellinen tilaus iHerbistä


Now Foods, Kid Vits, Berry Blast, 120 Chewables ($8.91)

Tyttöystävän lapsille piti tilata pureskeltavia vitamiineja, ja ylläoleviin päädyin. Hinta/laatusuhde on kohdillaan ja maistuvat hyviltä. Tulee varmasti tilattua uusi setti, kun loppuvat. Linkissä hinta mikä oli tilatessa. Pisteet 4/5

Naturally Vitamins, Super Vit-A-Boost, Orange Mango Flavor, 10 Effervescent Tablets ($0.95)

Eivät olleet ehkä mitään maailman parhaita maun puolesta, ja kesti turhan pitkään, että pore oli valmista. Jos tulevat myöhemmin vielä samaan hintaan ($0.95 putkilo), niin luultavasti tilailen uudestaan. Pisteet 3/5

Healthy Origins, Vitamin D3, 5,000 IU, 120 Softgels (HOG-15334) ($5.99)

Näistä tilasin "vain" 120kpl:n pakkauksen, kun on rahatilanne mitä on. Nämä ovat ehdottoman pakollisia talvella, ja piristymisen huomaa kyllä muutamassa päivässä. Paljon vahvempi valmiste, kuin mitä apteekissa. Jos tekee ensimmäistä tilausta iHerbista, niin kannattaa ottaa edes nämä! Niin ja 360kpl purkki on vieläpä todella hyvässä tarjouksessa. Pisteet 5/5

Now Foods, True Focus, 90 Vcaps (NOW-00157) ($12.73)
Näiden piti piristää ja auttaa keskittymään paremmin. Itse en huomannu mitään eroa olotilassa ja annoin näitä kolmelle muullekin, eivätkä hekään huomanneet mitään eroa. Humpuukkia sanon minä. 0/5

NatraBio, Restless Legs, 60 Tablets (NBB-15498)
Tilausta tehdessä oli levottomat jalat vaivanneet monta viikkoa, eikä nukkumisesta tullut mitään. Näitä kun ottaa illalla tunti tai kaksi ennen nukkumaan menoa, niin mieli ja jalat rauhottuivat. Suosittelen kokeilemaan, jos kärsit unettomuudesta. Tabletit ovat pureskeltavia, ja eivätkä juurikaan maistu miltään. Pisteet 5/5

Jos et ole iHerbista tilannut aikaisemmin, niin
koodilla yuy952 saat 5dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!)
Tilauksesi jälkeen saat oman alennuskoodin, jota voita jakaa kavereillesi esim. Facebookissa.


Tästä löydät 2012 Iherb oppaan - Tilausohjeet, ja parhaat alennukset.





Seuraavassa iHerb-tilauksessa tulossa:


Special, Doctor's Best, Best 5-HTP, 100 mg, 10 Veggie Caps
Ilmainen näyte (yhden voi valita "freebies!" osastosta). Kokeeksi taas näitä pillereitä, joiden pitäisi nostattaa mielialaa, mutta katsotaan miten käy.

Now Foods, Magnesium Citrate, 120 Vcaps
Magnesium Citrate auttaa lihasjännityksiin ja rentouttaa mukavasti. Parissa tabletissa on saman verran, kuin mitä Diasporalissa. Nämä tulevat vain paljon halvemmaksi. Diasporal on kyllä hyvää, mutta jostain pitää säästää.

Doctor's Best, Best Serrapeptase, 90 Veggie Caps
Serrapeptaasi on näistä kaikkein mielenkiintoisin, kun pitäisi auttaa monenlaisiin tulehduksiin, kovettumiin yms. Itsellä on polvea korjailtu useampaan kertaan, ja lääkäreiden mukaan kaikki leikkaukset on nyt tehty. Särkylääkkeitä en halua enää popsia, vaan mielummin maksan omasta pussista nämä, jos vaikka auttaisivat. Muutenkin suosin luontaistuotteita, vaikka lääkkeet ilmaiseksi vakuutusyhtiöltä saisinkin.

Tässä vähän lisää tietoa Serrapeptaasista.

Nyt löydät kaikki iHerbista tilaamani tuotteet ja niiden arvostelut yhdestä paikasta: iHerb kokemuksia




Teekaupasta kokemuksia


Kun edellinen tee- ja kahvimesta (Hasbean) nosti hintansa moninkertaiseksi, niin piti etsiä jotain uutta paikkaa. Yllätykseksi Suomesta löytyy oiva paikka nimeltä Teekauppa.fi, jossa hinnat on mielestäni kohdillaan, ja sivut ovat harvinaisen hyvät ja selkeät. (Kuulostaa melkein maksulliselta mainokselta, mutta sitä tämä ei ole)

Sivuilla tuotteiden kuvauksiin on todella panostettu (kuten alla voi todeta), ja teetilaus (yhteistilaus veljeni kanssa) meinasikin karata käsistä. Tilaukset tulivat muutamassa päivässä, ja kaikkia alla olevia suosittelen. :)

Vaniljarooibos
"Tämä pehmeä rooibostee on maustettu bourbonvaniljan paloilla sekä aavistuksella vaniljauutetta. Haudutus 95° 7-10 min."

Maté Sweet Orange (Yerba Maté)

"Tämä vihreän ja paahdetun matén sekoitus on maustettu lakritsijuurella, appelsiininkukilla ja appelsiininkuorilla. Raikas ja makeahko kofeiinipitoinen juoma.

Haudutus 75-85° 5-8 min.

Brasilian kansallisjuoma Yerba Maté on valmistettu kuivatetuista karkeasti rikotuista Maté-pensaan (Ilex paraquariensis) lehdistä. Maté kasvaa luonnonvaraisena Etelä-Brasiliassa, Argentiinassa, Chilessä, Perussa ja Paraguayssa. Maté sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja ja vitamiineja sekä mm. rautaa, piitä, magnesiumia, kaliumia ja fosforia."

Lemongrass - Sitruunaruoho

"Kuiva sitruunaruoho muistuttaa hieman kaisloja tai ruohosipulia. Kuivien lehtien tuoksu on kyllä sitruunainen, mutta myös erikoisen rahkainen ja hennon raparperimainen - muistuttaa jotain leivosta. Haudutettuna sitruunaruohon tuoksu on huumaava: erittäin, erittäin tiivistä ja raikasta sitruunaisuutta, kuin kurkkupastillissa. Yrttitee maistuu kyllä sitrusmaiselle, mutta ennen kaikkea siinä on mukavaa makeutta, joka jää pitkäksi aikaa kurkkuun. Jälkimaku on vahvan sitruunainen, suutuntuma paksu ja painava.

Haudutus 97° 10 min."

Sleep Well (sekoitus)

"Rauhoittava ja rentouttava yrttiteesekoitus, jossa aineksina rooibostee, tulsitee, melissa, sitruuna-verbena, anis, fenkoli, piparmintunlehdet ja lakritsijuuri. Haudutus 95° 7-8 min."



Niin ja paikallisesta luontaistuotekaupasta tuli ostettua intiaanisokeria. Tämä on äärimmäisen hyvää ja terveellistä. Sopii erityisesti teen kanssa. :)




Kommentit

Blogger sanoi…
Do you need free Instagram Followers?
Did you know that you can get them ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Suositut tekstit