Spotify-pummit saavat kyytiä

"Ilmainen" Spotify saa vihdoinkin lisää rajoituksia


On jo pidemmän aikaa ollut tiedossa, että nykyinen Spotifyn ilmainen versio ei tule pitkään säilymään hengissä. Ilmaisesta Spotify-versiosta on tehty portaittain vähemmän kiinnostava, ja näin kannustettu maksulliseen versioon siirtymistä. Toki samalla maksullisten versioiden ominaisuuksia ollaan parannettu. Tämä on varmasti ollut järkevin tapa...

ja tottakai Spotify-pummit ympäri maailmaa itkevät taas uusimman muutoksen perässä. Onhan se viisi tai kymmenen euroa aivan liikaa jokaisen budjetille.

Miten ennen selvittiinkään musiikin ostamisen kanssa? Levyt maksoivat 20euroa, ja kotona sai rukoilla, ettei tällä kertaa tullut mitään paskaa ostettua. Nyt saat monen miljoonan kappaleen valikoiman muutamalla eurolla.

Kannattaakin nyt jännittää niiden laittomien latausten kanssa, kun siinä säästää näppärästi muutaman euron. Spotifyn myötä kaikki uudet ja myös vanhat (Napster, Audiogalaxy jne.) laittomat latauspalvelut tuntuvat kömpelöiltä. Viiden euron sijoituksella et pelkästään saa suurta musiikkikokoelmaa, vaan myös näppärän käyttöliittymän. Eikä varmuuskopioiden kanssa tarvitse  enää tapella.

Mitä? Onko Spotify rahan perässä?


Keskity. Ei tämä voi mitenkään olla mahdollista. Eikös musiikkiala ole tunnettu siitä, että saadaan musiikkia ilmaiseksi kaikille?


Ota tästä Ilmainen Spotify-kutsu ja nauti niin pitkään kuin voit:



Spotifysta muualla - Artikkelit:


Spotify cuts back free service

Spotify saattaa rajoittaa ilmaisen musiikin kuuntelua

Spotifyn ilmaiset laulut on miltei laulettu

Spotifyn Tulevaisuus - Anssi Kela

Spotify teki oikein


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit