Spotify - Uudet Julkaisut

Kuinka löytää Spotifyn uusimmat julkaisut:


Joskus muinoin Spotifyn blogissa julkaistiin listat viimeisimmistä lisäyksistä, josta näki mukavasti mitä kaikkea on minäkin päivänä lisätty. Joskus vielä lupailivat, että kyseinen palvelu tulee takaisin, mutta eipä ole näkynyt.

Piti netistä tietenkin metsästää löytyykö jotain vastaavia palveluita, ja yksi on ainakin ylitse muiden:

http://pansentient.com/new-on-spotify/

Tuolta pystyy jopa valitsemaan, että mitkä levyt on lisätty Suomen Spotifyhin viimeisen seitsemän päivän aikana, klikkaamaan levyt suoraan auki, ja lisäksi haku toimii mukavasti myös genren kanssa; "blues, rock, heavy jne..."

Nyt näyttää, että "3,329 new releases. Updated 15th February 2011."

En tiedä millä perusteella kyseinen palvelu hakee uudet levyt tietokannasta, mutta kyllä tuo Spotifyn "What's New" kohdan hakkaa 100-0. Valitettavasti ihan kaikkia viimeisen 7 päivän aikana lisättyjä levyjä ei löydy, eikä taida löytyä mahdollisuutta itse lisätä puuttuvia levyjä? On tämä silti parempi, kun ei mitään....Varsinkin niille jotka haluavat metsästää jotain uutta kuunneltavaa.

Tietääkö joku muita vastaavia palveluita?


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit