Moreland & Arbuckle - John Henry - Uusi Black Keys?

Pitää blogia yrittää elvyttää, kun tuntuu, että muu sosiaalinen media vie kaiken huomion (lähinnä Facebook) ja sitten kun tulee ylläpidettyä yhtä sun toista sivustoa ja foorumikoomattua siellä sun täällä....seli seli.

Viime päivinä on taas tullut surffattua Youtuben ihmeellisessä maailmassa. Tulipa törmättyä mahtavaan Moreland & Arbucklen videoon; John Henry



Jämäkkää soittoa ja kaikki on soitettu livenä. Erikoisuutena kitaristin/basistin Cigarbox "Guitar", jossa on vain neljä kieltä. Ylin basson kieli ja kolme muuta kitaran kieliä, eikä edes tajua, että bändissä ei ole basistia ollenkaan. Eikä basisteja kaipaa kukaan.

Jos Black Keys innostaa, niin Moreland & Arbuckle uppoaa taatusti. Kaksi levyä löytyy Spotifysta, ja ilmeisesti ovat tänä vuonna tekemässä uutta levyä.

Vielä kun muut bändit tekisivät yhtä ahkerasti studio live-videoita, niin Youtube olisi vielä parempi paikka. 1080p laadulla tuo Moreland & Arbucklen video on täyttä kultaa ja voi ihastella isommaltakin ruudulta. Samalta käyttäjältä löytyy lisää videoita samoista sessioista.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit