Nettikaupat Osa 2 - CD WOW!

Netistä Tilaaminen - Verkkokaupat Osa 2 - CD WOW!


CD WOW! on mielenkiintoinen paikka, koska sieltä tilaaminen ja sivustolle liittyminen on lähes taidetta... Siis mikäli haluaa säästää rahaa.

Liittyminen CD WOW Nettikauppaan:


Heti liittymisessä kannattaa olla tarkkana, että rekisteröityy express signupin kautta. (Jos linkkini ei toimi, niin CD WOW! sivujen oikeassa laidassa on banneri. Suosittelen ottamaan mainosten blokkaajat pois käytöstä, jos banneria ei jostain syystä näy.). Express signupin kautta liittyessä saa heti(?) ensimmäisen voucherin (etusetelin), ja ainakin itsellä kyseisen voucherin arvo oli 2e. Mikäli rekisteröityessä ei sähköpostiin tule voucher-koodia, niin kannattaa katsella, että roskapostisuodatin ei ole syönyt kyseistä viestiä.

Tilaaminen ja maksaminen:


Laita tuote ostoskoriin, siirry kassalle. Maksuvaihtoehtoja on kaksi: "CD WOW! Checkout" ja Paypal. Itse suosin Paypalia, koska sen käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Eikä ostajalle tule kyseisestä palvelusta mitään lisäkuluja. Lisäksi Paypal-tili käy monessa muussakin paikassa maksuvaihtoehtona. Paypalin saa käyttöön esimerkiksi Sampo Pankin Visa Electronilla, joten "oikeaa" luottokorttia ei tarvitse. Joissakin pankeissa nettimaksut pitää kytkeä päällä verkkopankin puolelta.

Tilauksen yhdeydessä muista laittaa voucher-koodi sille varattuun kenttään. Lisäksi oletuksena on 0.50e hintainen vakuutus, ja ainakaan itse en sitä käytä halvoissa tilauksissa.

Postikulut ja verot:


Kaikissa tilauksissa postikulut sisältyvät hintaan. CD WOW:sta tilatessa kannattaa pitää huoli, että tuotteiden hinnat ovat alle 45e, niin ei ole suurta pelkoa tuotteiden jäämisestä tulliin. Jos tilaa esim. kolme levyä, niin jokainen levy tulee omassa paketissa.

Voucherit (eli kupongit/etusetelit):


Kannattaa ehdottomasti liittyä postituslistalle, sillä erilaisia tarjouskampanjoita on aika usein, ja vouchereita tulee ainakin itselle n. 1-2kpl viikossa ja niiden arvo vaihtelee 1-2euron välillä. Huom! Vouchereita ei voi käyttää tarjoustuotteisiin.

CD WOW!:lla on eri maille omat osoitteet, ja mikäli haluaa, että kymmenen ostoksen jälkeen saa voucher-koodin, jonka arvo on kymmenen edellisen ostoksen keskiarvo, niin kaikkien tilausten pitää olla samasta osoitteesta, eli esim. CDWOW.IE (Irlannin CD WOW). Lisää tietoa

Muita vinkkejä:


Esim. Blu-Ray leffoja hakiessa kannattaa hakukenttän kirjoittaa blu-ray (all products), niin sivusto listaa kaikki mahdolliset levyt mitä löytyy. Tämän jälkeen voikin listata, vaikka kaikki alle 9.99e maksavat elokuvat, tai järjestää kaikki hinnan mukaan. Ilman hakua ei kaikkia leffoja ei edes löydy blu-ray hakemistosta!

Blu-Ray-leffoja tilatessa maakoodien, tekstitysten, ja muiden tietojen kanssa suosittelen seuraavia sivuja:


DVD PLAZA: Lista: Suomitekstit ulkomaisissa BD-levyissä
Kannattaa liittyä Plazan keskusteluihin ja parhaat hintavinkit laittaa myös muille tiedoksi. :)

Blu-ray.com Arvostelut ja maakoodit.

Cinema Squid Äärimmäisen monipuolinen blu-ray-leffojen tietokanta. Leffoja voi hakea vaikka minkä tietojen mukaan, vaikka tietyn ääniraidan. Suosittelen.


Katso myös edellinen osa :
Tilaaminen netistä - Nettikaupat osa 1 - Amazon


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Vinkki sanoi…
Hyödyllistä opastasi voisi vielä täydentää mainitsemalla, että joskus voi saada lisäsäästöä vertailemalla eri valuuttoja käyttäviä CD-Wow-sivustoja.

Joskus on käynyt niin, että jo puntahinnoilla edullinen Blu-ray on hinnoiteltu CD-Wow.ie:ssä samalla summalla, mutta eurovaluutalla, mikä tietenkin tekee diilin vielä halvemmaksi.
Blog sanoi…
Mutta tilaamalla eri osoitteista ei saa kymmentä ostosta niin helposti täyteen = ostosten keskiarvon mukainen voucher. Tietysti jos tilaa paljon eri osoitteista, niin sillä ei ole mitään merkitystä. :)

Suositut tekstit