Tervetuloa Blogiini!

maanantai 12. marraskuuta 2007

Sähkölaskua pienemmäksi

Taas tuli se kauan odotettu vuosittainen tasauslasku, ja onnistuin vähentämään sähkökulutusta 16,34 euron verran vuodessa. Toinen vuosi peräkkäin, kun sähkölasku on pienentynyt. En muista kuinka paljon kokonaiskulutus on pudonnut muutaman vuoden takaisesta, mutta kuukausittainen sähkölasku on menny alaspän 40,95e -> 36,98e -> 34,33e.

Ensi vuonna on taas tarkoitus saada laskua pienennettyä. Lamput on vaihdettu energiansäästölampuiksi ja vanha putkitelkkari sai kyytiä syksyllä, ja TV:n katselut hoituu nykyään tietokoneen kautta digisovittimella. Tietokone kun oli muutenkin päällä aina kun tv:tä katsottiin.

Vaihdoin sähköyhtiötä nyt tasauslaskun kohdalla ja nettilaskuri arvioi, että lasku pienenee 24euroa vuodessa, vaikka omien laskelmien mukaan säästö saattaa olla jopa suurempikin. Fortum vaihtui Helsingin Energiaksi, jonka hinnat ovat halvemmat ja lisäksi kartuttavat plussa-pisteitä. Sivuilla tarjouksen tekeminen oli helppoa ja nopeaa. Ei hullumpaa.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Ei kommentteja: