Line 6 - 64-bit ajurit ja ohjelmat

Ostin Line 6 TonePort UX2:n viime jouluna, ja en olisi ikinä arvannut, että kyseinen laite ei tulisi toimimaan 64-bit käyttöjärjestelmillä. Olen käyttänyt tietokoneita yli 15 vuotta, ja historiaani ei mahdu yhtään laitetta, johon ei olisi löytynyt toimivia ajureita. Line 6 tukee virallisesti vain Windows XP SP2 32-bit käyttöjärjestelmiä. Helmikuussa 2007 Line 6 julkaisi tiedotteen jossa he ilmoittivat "tutkivansa tarvetta 64-bit ajureille". Tätä kirjoittaessa heidän vastauksensa on sama. Muutama kuukausi sitten heidän sivuille ilmestyi työpaikkailmoitus, jossa he hakijavat henkilöä jolle ajureiden tekeminen on tuttua. Virallisella keskustelupalstalla on monta vihaista viestiä 64-bit ajureiden tiimoilta, eikä syyttä. Onhan lähes jokainen nykyisin myytävä prosessori 64-bittinen ja tuntuukin tyhmältä, että pitäisi käyttöjärjestelmäksi valita 32-bittinen versio yhden laitevalmistajan takia. Koneellani toimivat hienosti kaikki yleiset laitteet, sekä "muutamat" ulkoiset lisälaitteet, kuten digikortti (halvin mahdollinen), piirtopöytä, peliohjain, sekä ulkoinen dvd-asema, ja kiintolevy.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ostin itse juuri kyseisen laitteen ja törmäsin samaan ongelmaan.. Kyllä pistää vihaksi. PItäisikö laite nyt sitten palauttaa? Vai odottaa tuen saapumista? Aika kurjaa on.
Anonyymi sanoi…
Mulla kävi silleen, että vanhalla koneella kaikki pelas hyvin, mutta vähän hitaasti. Sitten kun osti uuden ja nopean koneen, nii laitteet ja ohjelmat ei enää pelaakkaan. muunmuassa tuon Line 6 Toneport UX2 ajurit ei enää pelaa.
Blog sanoi…
Olen kohta vuoden odotellut ajureita, ja huhtikuussa (2008) Line6 ilmoitti tähtäävänsä kesäjulkaisuun ajureiden kanssa. Sisäisten testausten piti alkaa myös myöhemmin huhtikuussa. Mitään ilmoitusta mahdollisesta julkisesta betatestaamisesta ei ole ollut.

Harmi, että Line6:n tuki tuotteille on erittäin heikkoa. Sähköposteihin tai nettisivujen palautteisiin ei vastata. Toneport on pätevä laite, mutta tulevaisuudessa tulen kyllä sijoittamaan rahani muualle.

Suositut tekstit