Ole tarkkana mihin osallistut

Design-Talo Oy järjestää kilpailun jossa on palkintona muuttovalmis design-talo. Palkinnon arvokin on huimat 134.150 euroa! Hyvältä vaikuttaa. Tässä vaiheessa sitä on niin innoissaan, että sääntöjen lukeminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Etukäteen nyt on jo selvää, että tonttia he eivät tarjoa, vaan tontin hankinta jää sitten arvonnan voittajalle.

Sitten niihin sääntöihin. Tässäpä muutama "mukava" kohta:

"Palkinto toimitetaan voittajan omistamalle tai hallinnoimalle tontille, joka sijaitsee Design-Talon toimitusalueella ja jonka tontin muoto sekä kaava- ja muut määräykset soveltuvat Design-Talon talomalleille."

"Kaikista palkinnon voittajalle tai arvonnan järjestäjälle aiheutuvista veroseuraamuksista vastaa palkinnon voittaja. Palkinnon luovuttamisen edellytyksenä on, että voittaja on suorittanut verojen määrän Design-Talolle. Valtiolle menevän arpajaisveron suuruusluokka on arviolta n. 40.000 euroa."

Lisäksi olet velvollinen toimimaan heidän "markkinointiorjanaan". Sanomattakin on selvää, että jätin osallistumatta.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Aika paljon vielä jäis myynnissä itsellekin arvo noin 200.000€
jää 140000€ VANHA miljoona AIKA PALJON

Suositut tekstit