Avautumista postikuluista

Mikrobitin hinta-arvonnan...siis hintaseurannan seurauksena on uusi muoti-ilmiö iskenyt kauppoihin. Ilmiö nimeltä postikuluilla kusettaminen. Myydään sivuilla tavaraa halvalla, mutta lätkäistään päälle vähintäänkin kiitettävät postikulut. Toki tavaran voisi käydä noutamassa, jos vain kaikilla nettikaupoilla olisi liiketilat, tai sitten minulla auto. Yksittäisten osien tilaaminen on tehty lähes mahdottomaksi. Tietenkin paikallisesta liikkeestä voi osia käydä tiedustelemassa, mutta aina ei löydy juuri sitä osaa mitä on hakemassa. Jotkut yritykset saattavat tilaamisen yhteydessä lisätä vielä erilliset pakkauskulut. Yllättäen nämä kovimmat postikulut omaavat yritykset löytyvät hintaseurannan kärjestä. Harmi ettei tuotteita voi järjestää yhdistetyn hinnan mukaan, jossa olisivat tuotteen hinta, sekä postikulut samassa. Näin saataisiin todelliset hinnat selville.

Varsinkin Ebayssa tämä toimintamalli on erittäin suosittu ja kannattaakin myyjältä tiedustella etukäteen niitä postikuluja, tai muuten saattaa olla yllätyksiä luvassa. Kun paketti vihdoin saapuu laatikkoon ja paketin päällä lukee 4.80$ ja postikuluista olet maksanut 15$, niin luonnollisesti moinen harmittaa. Toiset myyjät palauttavat osan postikuluista, kun heille asiasta huomauttaa. Tätä vaihtoehtoa suosittelen käyttämään vasta, kun myyjä on antanut sinulle positiivisen palautteen.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit