Tervetuloa Blogiini!

torstai 28. kesäkuuta 2007

Kaikki heti mulle ja nyt!

Piti tietenkin mennä massan mukana ja kokeilla näitä "tienaa klikkaamalla mainoksia"-juttuja. Aluksi vaikutti ihan hölynpölyltä ja epäilyttävältä. Liityin muutamalle sivustolle kokeeksi ja ensivaikutelma on ainakin positiivinen. Tietenkin rekisteröidyin roskapostiosoitteellani, mutta yhtään roskapostia ei ole vielä saapunut. Sivut joille rekisteröidyin olivat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Ei tarvitse muuta, kuin klikata sivuille ilmestyviä mainoksia. Itselläni on Mozilla Firefox Ablockerilla varustettuna, ja silti tuntuu toimivan moitteettomasta. Varmaan on se, että näillä ei tule ikinä rikastumaan tai saamaan mitään satoja dollareita kuukaudessa, mutta tällä tahdilla mitä noita linkkejä on tullut, niin sellainen 50-100$ dollaria vuodessa tuntuu hyvinkin mahdolliselta. Saaduilla rahoilla voi sitten ostaa jotain sellaista mihin ei normaalisti kehtaa rahojaan tuhlata. Vaatimuksena näille sivuille on yleensä Paypal-tili.

Click For Cents
AdBuddy

Varmasti toimivin ratkaisu on Tradedoublerin mainosten lisääminen omille sivuille, mutta tämä edellyttää: a) kotisivuja, joista löytyy sisältöä b) kävijöitä, jotka myös klikkaavat niitä mainoksia/tekevät ostoksia linkkien kautta. Omat kokemukset Tradedoublerista ovat pelkästään positiivisia, ja miksipä ei olisi, kun kyseisen mainostajan kautta olen tienannut 76euroa. Mainostajat tarkastavat sivusi ja mikäli he eivät ole tyytyväisiä, niin sinua ei oteta mukaan ohjelmaan. Moni varmasti hakee heti kaikkiin mahdollisiin ohjelmiin mitä on vain jaossa, mutta uskokaa suosiolla, että tämä taktiikka ei kannata.

Tradedoubler

Jos asenne on, että "kaikki heti mulle ja nyt!", niin suosittelen pysymään kaukana molemmista "tienaus" vaihtoehdoista. Kärsivällisesti liikenteeseen, niin muutama euro saattaa jopa irrota.


Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Need To Increase Your ClickBank Commissions And Traffic?

Bannerizer makes it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and grab the banner codes for your selected ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator Tool to promote all of the ClickBank products.