Ilmaisia ohjelmia ja pelejä

Joka päivä yksi ilmainen peli ja ohjelma

Aamukahvin yhteydessä täytyy aina vierailla muutamalla nettisivustolla, ja tässäpä niistä kaksi tärkeintä.

Giveaway Of The Day
Game Giveaway Of The Day

Sivuilla on lähes pakko vierailla päivittäin, koska ohjelmat ja pelit, jotka ladattavissa ilmaiseksi vain päivän ajan. Ohjelma/peli on aktivoitava latauksen jälkeen. Mikäli olet turhan innokas ja olet jo painanut sitä download-nappia, niin on hyvä myös lukea ne sivustolla olevat ohjeet:

"Unzip the package you`ve downloaded and install the software. Carefully read the instructions which you can find in readme.txt file. This readme.txt file is enclosed with all our downloads."

Sama vielä suomeksi:

"Pura asennuspaketti koneellesi latauksen jälkeen, ja asenna ohjelmisto. Lue ohjeet huolella, jotka löydät readme.txt tiedostosta. Tämä readme.txt löytyy jokaisen tiedoston sisältä, jotka sivustolla jaetaan."

Ylläolevan tekstin lisäksi löytyy myös tieto, että kuinka kauan sinulla on aikaa ladata ja asentaa kyseinen ohjelmisto/peli.

Muutama muu rajoitus löytyy, jotka eivät aina pidä ihan paikkaansa.

1) Ei ilmaista tukea. Mitä olen sivustolla olevia kommentteja lukenut, niin toiset käyttäjät ovat saaneet apua suoraan tekijöiltä. MUTTA ei kannata olettaa, että tämä toimisi kaikkien ohjelmistojen/pelien kanssa.

2) Ei ilmaisia päivityksiä. Myös päivitysten kanssa on eroavaisuuksia. Olen huomannut päivitysten toimivan joissakin ohjelmistoissa.

3) Vain ei-kaupalliseen käyttöön. Tähän kohtaan ei ole sanottavaa, kun olen kotikäyttäjä, joten kyseistä aspektia ei ole tullut seurattua.

Muutamia omia vinkkejä, joita tulee sovellettua:

  • Koska pelit ja ohjelmat on aktivoitava asennuksen yhdeydessä. Kannattaakin siis aktivoidut asennustiedostot säilyttää toisella kiintolevyosiolla, ja lisäksi kopioida mukaan kaikki peliin/ohjelmaan liittyvät tiedostot. Niistä saattaa olla vielä apua jossain vaiheessa...

  • Asennusohjelma saattaa ohjelmaa/peliä asentaessa ilmoittaa mitä sarjanumeroa/koodia täytyy rekisteröinnissä käyttää. Kannattaakin tallentaa nämä tiedot ylös. Lisäksi joissain sovelluksissa on "about" valikko, josta sarjanumero selviää.

  • Kannattaa myös seurata Giveaway Of The Dayn blogia, koska sieltä voi löytyä hyviä tarjouksia niille, jotka haluavat päivittää ohjelmansa versioon, jossa ei ole turhia rajoituksia (kts. yllä). Suosittelen myös liittymään pelin/ohjelmiston postituslistalle tulevien tarjouksien varalle, jos mahdollinen spam ei pelota.

Lopuksi vielä linkki, josta löytyy 100 parasta ilmaista peliä:

Top-100





Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Suositut tekstit