Foorumikoomaus - Tuo ajantuhlaajista pahin

Riippuvuuksia on monia

Nettipokeri, sekä muut nettipelit saattavat aiheuttaa riippuvuutta, mutta vain harvat tunnustavat viettävänsä foorumeilla, eli keskustelupalstoilla valtaosan vapaa-ajastaan. Toiset tahtovat juttuseuraa, ja toiset taas vastauksia elämää askarruttaviin kysymyksiin.

Pienestä se alkaa

Yleensä oireet alkavat vähästä, eli yhdestä tai kahdesta keskustelupalstasta. Ja näiden palstojen valintoihin vaikuttavat yleensä omat kiinnostuksen kohteet. Jotkut foorumit saattavat sisältää paljonkin eri osioita eri aihealueilta , mutta ammattikoomaaja löytää itsensä helposti palstoilta joissa keskitytään esim. vaikkapa yhteen bändiin, tai tietokoneohjelmaan. Lopulta, kuin huomaamatta foorumeita on kertynyt kymmeniä, joita on vain pakko käydä seuraamassa päivittäin.

Mikäli F5 näppäintä tulee painettua useammin, kuin esimerkiksi enteriä tai välilyöntiä, niin tervetuloa foorumikoomaajien joukkoon. Koomataan yhdessä.



Mainos:

Elämä terveellisemmäksi - Luontaistuotteet, vitamiinit ym. iHerb.com:sta. Koodilla YUY952 saat 5 dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kummablogi suosittelee. :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
zeke on muro. ananas ei kuulu pizzan. joku räbän jälleen.
Anonyymi sanoi…
ananas ei kuulu räbään.

Suositut tekstit