Tervetuloa Blogiini!

Tietoa

Tietoa kummablogista ja kirjoittajasta:


Kummablogia kirjoittelee kolmekymppinen mies Internetin ihmeellisestä maailmasta. Jostain syystä kirjoitan tätä blogia anonyymina. Harva tuttavapiiristäni edes tietää, että minulla on blogi. Ehkä joku päivä tulee kirjoiteltua jotain sellaista, että sitä pitää kaikille kavereillekin julistaa. Nyt luotan siihen, että joku joskus löytää sattumalta näille sivuille.

Blogilla ei ole varsinaisesti mitään yhtenäistä teemaa, eikä varmaan koskaan tule olemaankaan. Välillä kirjoitan pidempiä juttuja, ja välillä lyhyempiä. Sisällön "laatukin" vaihtelee, ja yleensä kyse on puhtaasta laiskuudesta. Oppaita, arvosteluja, avautumisia, valokuvia, tietokonepelejä, iHerb kokemuksia, foorumikoomaus... Kaikkea sitä tuleekin kirjoiteltua.

Kummablogi on ollut pystyssä vuodesta 2007, ja välillä tauot kirjoittamisessa venyy, mutta en anna sen haitata blogin elämää. Bloggaaminen on kuitenkin pelkkä harrastus ja mitään suuria rahoja tällä ei tulla tienaamaan. Niin ja siitäkin aiheesta on muutama bloggaus tullut väännettyä. Erilaisia nettisivuja olen pitänyt 90-luvun puolesta välistä asti, ja tähän mennessä kaikki nettitulot ovat reippaasti miinuksella. Ei väännetä veistä sen enempää...

Harrastuksena tämä on toki mitä mainioin. Palkitsevinta on huomata, että joku on linkittänyt kirjoitukseen, tai laittanut kommenttia. Bloggaamisessa tulee nopeasti huomattua, että sanonnassa "kirjoittajaksi tullaan kirjoittamalla", on suuri määrä totuutta taustalla. Koulussa en kyennyt tuottamaan mitään järkevää tekstiä. Ainekirjoitukset olivatkin pelkkää tuskaa, ja se pakollinen kaksi sivua tuli kaunokirjoituksella täyteen ainoastaan venyttämällä kirjoitusta, ja pidentämällä sanavälejä.

2009 eteen tuli vakava polvivamma, ja sen jälkeen olen keskittynyt enemmän terveellisiin elämäntapoihin. Lähinnä luontaistuotteilla yritän korvata kipulääkkeitä. Tästä syystä iHerb on mukana näillä sivuilla vahvasti. Kirjoitan arvosteluita ja kokemuksia iHerbin tuotteista. Pyrin tilaamaan iHerbistä vähintään kerran kuukaudessa (jos vain on tarpeeksi rahaa) ja kirjoittamaan kaikista tuotteista rehellisiä kokemuksia. Iherbin olin löytänyt jo ennen polvivammaakin, mutta siinä vaiheessa, kun apteekista tuli ostettua glukosamiinia, niin havahduin kuinka hemmetin paljon siinä säästää, kun tilaa ulkomailta. Suomessa hinnat ovat Euroopan kalleimpia. Köyhänä sitä ostaa sieltä mistä halvimmalla saa.

Vapaa-aika menee musiikin, elokuvien, tietokoneiden,  kahvinjuomisen (kahvia menee pannu tai kaksi päivässä), valokuvaamisen ja liikunnan parissa....Niin ja tietenkin perheen.


iHerb-Mainos joka pitää minua ja blogia pystyssä:

iHerb-alennuskoodi - Linkin kautta saat iHerbistä alennusta vähintään 5 dollaria ensimmäisestä tilauksesta (tai 10 dollaria mikäli tilauksen arvo on yli 40 dollaria).

Samalla saat oman iherb-koodin, jota voit jakaa ystävillesi, ja näin samalla saat iHerb-rewardseja.