Tervetuloa Blogiini!

Parhaat alennukset

Alennuskoodit ja kupongit. Bonari, Ostohyvitys, Amazon, iHerb, Record Union...Sivuja joita käyttämällä säästää rahaa. Jotkin paikat vaativat alennuskupongin/koodin, että saa etuja.


Iherb:


Iherb tuskin esittelyjä kaipaa. Edullinen terveykauppa, josta kannattaa ainakin tilata D-vitamiini. Suomessa D-vitamiinista saa maksaa moninkertaisesti.

Edut ensitilaajalle:

5$ alennusta ensimmäisestä tilauksesta, jos tilauksen arvo on alle 40 dollaria.

10$ alennusta ensimmäisestä tilauksesta, jos tilauksen arvo on yli 40 dollaria.

Jos tilaa pelkästään D-vitamiinin, niin tilaukselle tulee hintaa postikuluineen n. 8 euroa. Ei ollenkaan paha hinta vuoden D-vitamiineista.

Siirry tilaamaan tästä linkistä. Tai käytä alennuskoodia YUY952


Amazon UK:

Amazon.co.uk - Suomi on aivan jumalattoman kallis maa, joten tilaan lähes kaiken mahdollisen mielummin Amazonista (ja muutenkin ulkomailta). Koska tulliveroja nostettiin vuonna 2013, niin käytännössä Amazon.co.uk on paras ja edulllisin paikka hankkia esim. uudet pelit (PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 jne). Yli 20 punnan tilauksiin vielä ilmaiset postikulut. Amazon UK tilauksissa ei tarvitse välittää ylimääräisistä veroista ja maksuista. Maksat sen mitä loppusumma sanoo.

Koska ylemmällä tasolla säästetään, on minunkin pakko säästää. ALV on aivan liian korkea Suomessa, ja ostovoimaa ei ole, joten ostoksien kanssa ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin mennä ulkomaille.


Ostohyvitys:


Ostohyvitys antaa rahaa takaisin nettiostoksista. Laaja valikoima nettikauppoja. Liittymällä tämän linkin kautta saa pohjakassaa ilmaiseksi! Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa, ja ilmaista!

Bonari:


Bonari on toinen cash-back-sivusto, joka myöskin maksaa rahaa takaisin ostoksista. Itse olen liittynyt sekä Ostohyvitykseen, että Bonariin. Näiden välillä tulee tehtyä vertailua, että mistä saa edullisimman diilin. Liittymällä tämän linkin kautta saa pohjakassaa ilmaiseksi! Rekisteröityminen on helppoa, nopeaa, ja ilmaista!

Record Union:


Jos haluat saada omaa musiikkiasi palveluihin kuten: iTunes, Spotify, Deezer, Amazon, Wimp, Rdio, Nokia OVI, Beatport, Google Play, Simfy, Rdio, 7Digital, CDON, 24/7 Portals, Rhapsody, eMusic, VIdzone Port, niin Record Union tarjoaa varsin hyvän diilin. Lisäksi oman musiikin lisääminen on helppoa ja nopeaa.

Käyttämällä koodia 81F2a8868e (A&R Code) saat 2 ilmaista UPC koodia, joita tarvitaan musiikkijulkaisuja varten, nämä maksavat ilman kuponkia 8 dollaria kappale! 

Liity osoitteessa Recordunion.com 

Ei kommentteja: