Tervetuloa Blogiini!

iHerb Rewards

iHerb Rewards - Opas:


Iherb rewards on iHerbin asiakkaille tarkoitettu bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa hyvät alennukset käyttäjille (joillekin harvoille jopa hyvät ansiot kotona), jotka jakavat iherbin alennuskoodia eteenpäin.

Iherb.comin sivuille on ilmestynyt video, jossa he kertovat lisää iHerb rewards-ohjelman toiminnasta tarkemmin. Iherb on julkaissut uuden videon rewards-sivuilla, joissa he kertovat tarkemmin, kuinka iHerbin rewards-ohjelma oikein toimii. Videolla on lisää tietoja monitasoisesta ansaitsemisjärjestelmästä, mistä saada oma iherb referral-alennuskuponki, kuinka saada lisää käyttäjiä, ja miten saada tuotteita jopa ilmaiseksi jne.

iHerb Rewards video:
Iherb on Suomessa todella suosittu, ja ei mikään ihme. Tuotteet ovat halpoja verrattuna suomalaisiin luontaistuotekauppoihin, ja monet ovat keksineet rewards-ohjelmasta hyvän keinon saada tuotteita vielä halvemmalla, ja jopa ilmaiseksi. Itsekin käytän omat vähäiset iHerb-bonukset suoraan tuotteisiin. Huom! Iherb Rewards tulot vanhenee 180 päivässä, joten on hyvä käyttää ne ajoissa pois!


10 dollarin iHerb-alennuskuponki?

Toistaiseksi iHerbin 10dollarin alennuskoodi ensitilaajille on tullut takaisin. Tosin vain yli $10 dollarin tilauksissa. Tällä kertaa kuponki taitaa olla voimassa pidempään, sillä iHerb on uusinut myöskin mainosbannereita $10 kupongeilla varustettuina.

"If you are currently an iHerb customer, let your friends and family know about the great value iHerb offers and instantly save them $10 on their first iHerb order of $40 or more. Plus, orders less than $40 will still receive $5 off!"

Kannattaa muistaa, että kaikki alennuskupongit on saman arvoisia, joten mainokset kuten "paras iherb-koodi", "Best iHerb coupon" ja muut hössötykset voi jättää omaan arvoonsa. Lisäksi kaikki koodit ovat aina voimassa, joten koodit eivät myöskään vanhene.


Tee ensimmäinen iHerb-tilaus, ja samalla saat itsellesi kupongin, jota voit jakaa eteenpäin ystävillesi.  

Aiheeseen liittyen: Tienaa blogilla/nettisivuilla? Arvostelussa Google Adsense, iHerb, Amazon Associates ja Tradedoubler