Arvostelu: Quest Nutrition Pumpkin Pie Flavor proteiinipatukat

Quest Nutrition, Coated Protein Bar, Pumpkin Pie Flavor (Iherb tilaus)

 

Edellisestä bloggauksesta onkin kulunut jo ikuisuus, joten on aika herätellä tätäkin touhua. Sattumoisin edellinen kirjoitus liittyi Quest Nutritionin heikentyneeseen laatuun, ja surkeisiin uusiin resepteihin. Nyt testissä on uusi "Limited Edition" kurpitsapiiraan makuinen proteiinipatukka.

Olen pitkälti luopunut toivosta Quest Nutritionin suhteen. Iherbistä tuli jossain vaiheessa viestiä uudesta Quest Nutrition mausta, eli kurpitsapiiraasta (Pumpkin Pie Flavor). Ja ensimmäiset arvostelut olivat positiivisia, joten pitihän se tilata testiin näitäkin. Kurpitsapiiras ja kurpitsa on itselleni vähemmän tuttu eväs, joten mitään ennakkoluuloja ei oikeastaan ollut.

Heti kääreen avaamisen jälkeen kävi selväksi, että nyt ei ole kyse ihan perinteisistä Quest Nutritionin patukoista, koska nämä näyttävät todella hyviltä. Kirkkaan oranssi kuorrutus, jonka rouheisuudesta tulee lähinnä Lion-patukka mieleen.

Ensimmäinen puraisu; maukas ja todella rapea koostumus. Kuorrutus tekee näistä paljon herkullisempia, kun vertaa muihin QN:n proteiinipatukoihin. On nämä vieläkin keinotekoisen makuisia, mutta jälkimaku on kuitenkin ihan OK.

Tämä on tällä hetkellä paras Quest Nutritionin patukka, ja täytyy vain toivoa, että vanhat maut päivitetään myöskin uusilla kuorrutuksilla, reseptit vaihdetaan takaisin vanhoihin. Pumpkin Pie on Limited Edition, joten ehkäpä kyse onkin kokeilusta, että miten nämä otetaan vastaan.

Pisteet: 4/5

iHerb alennuskoodi/coupon? YUY952


Uusi alennuskoodi antaa alennusta 5.00$ tilauksesta. Alennuskoodin voit lisätä ostoskoriisi tästä linkistä. - Iherb coupon info in English



Kommentit

Suositut tekstit